Květiny pro maminky nebo svědkyni?

Profilova fotka
Budete mít připravené květiny pro maminky nebo i pro někoho jiného? Z jakého důvodu se vlastně ty kytky ostatním dávají? A co vše budete z květin vytvářet? Nějak se nemůžu rozhodnout, na co všechno mám u květin myslet.
Odpovědět
Ja budem mať pre seba kyticu, pre obe maminky menšiu kyticu (pri odovzdaní sa poďakujem snúbencovej mamke za syna, ako ho dobre vychovali a podobne :) a on mojej mamke za mňa), pre oboch tatinov a svedka korsáže a pre svedkyňu namiesto korsáže kvetinový náramok plus ešte jeden náramok len tak pre potešenie pre moju segru :) Okrem toho budú kvety ešte v mojich vlasov a samozrejme na stoloch, ale to len v minimalistickom lúčnom štýle pár kytičiek do vázičiek. A to je z kvetov všetko u nás :)
Odpovědět
Moje maminka dostane menší kytici jako poděkování za vychování, to samé dostane i snoubencova maminka a svědkyně nedostane nic, ta bude např. při předávání prstýnků držet moji kytici. Ale samozřejmě, že svědkyni dám něco jiného (balíček - zrcátko, vínko, med a další drobnosti). Zvažuji, že dáme malou kytičku družičce, jak půjde uličkou :) Jinak bratrova manželka je květinářka, takže: lístky růží na uličku, růže pro ženicha do klopy, kytice růží pro mě, dvě pro maminku, jednu malou pro družičku, jedna růže na prstýnky (budou položené na velkém květu) a pak asi 6 nějakých různorodých (ještě uvidíme, co přesně) na stoly na hostinu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dík moc, asi mě ani nenapadlo, co všechno bude třeba :D
Odpovědět
Kytici mela maminka, otcova zena, tchyne ,babicka a svedkyne. Tedy ty nejdulezitejsi zeny:) manzel, svedek a syn korsaz. A druzicky mely take kazda svou kyticku. Vse ale male, jednoduche a levne:).
Odpovědět
Já budu mít kytku pro sebe - kulatou a ne úplně velikou z růží a frézií. Svědkyně bude mít také kulatou, ale s menším počtem květů než já, ženich jen kvítek růže do klopy a maminky budou mít jen tři kvítka do ruky - dvě bílé frézie a jednu červenou růži. Stoly květinami zdobit nebudeme a na auta budeme dávat jen organzu s kytkami ze stuhy (máme poměrně velké přejezdy, tak by to živé kytky nezvládly).
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem ráda, že to má každá nevěsta jinak :) Asi to tedy udělám tak, že maminky dostanou nějakou menší kytici, svědkyně si přeje květinový náramek. Já budu mít klasickou kytici a ozdobu do vlasů a zdobení stolů si budu dělat svépomocí z břečťanu a spíš zelených lístků.
Odpovědět
Ahoj, já budu dávat kytičkový náramek svědkyni a maminkám. Já jako nevěsta budu mít kytici a ženich korsáž. A co se týče květinové výzdoby, tak to řeším vřesem v jutových květináčcích. :-) Moc na ty řezané kytice nejsem, proto je omezuji na minimum.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela zive kvetiny na dortu, pak u prstynku, mamky mely, zenich, svedek, svekdyne naramek, starsi dcera celenku, mladsi naramek, vyzdoba vazicek, auta.. to bylo myslim vse. Myslim ze maminkam jsem chtela dat ze slusnosti
Odpovědět
Profilova fotka
Kromě mé svatební kytice jsem měla dvě zmenšeniny té mojí jako kytičky pro maminky, pak dvě malé kytičky pro malé družičky, 1x hlavní ikebanu na svatební tabuli + 6 menších "pucků" z růží na stoly :-) Ženich měl korsáž a toto bohatě stačilo :-) Svědky ani tatínky jsme nijak zvlášť nezdobili, měli jsme malou svatbu a všichni věděli, kdo je kdo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?