Kvalitní barvivo na makronky, kde seženu?

Profilova fotka
Ahojky, potřebuji pomoct ohledně barviva. Nevím, kam zařadit otázku, proto zařazuji sem. Chci na svatbu upéct macrons a podobné věci, které potřebují obarvit. Jelikož potřebuji barvu do fialova a nechci používat ty levné barviva v pytlíčku, tak hledám něco jiného. Může mi prosím někdo poradit, kde seženu nějaké kvalitní barvivo (co nejšetrnější) a aby bylo fialové? Případně, je tu někdo, kdo si objednává a byl by ochotný mi jedno objednat? Moc děkuji za rady a pomoc. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně výkonné jsou gelové barvy od Wiltona http://www.fialapraha.cz/eshop/ostatn... (mají je v každých větších cukrářských potřebách). Stačí toho fakt hrozně málo a barví to dost:o) S fialovou teda zkušenosti nemám, ale se zelenou, červenou a modrou ano - barvila jsem s tím potahovky na dorty a fakt stačilo maličko pro sytou barvu.
Odpovědět
Ahoj, potvrzuji Wilton. Taky jsem pracovala s červenou a je to velice kvalitní barvivo.
Odpovědět
Profilova fotka
Používám barviva Wilton taky, ale zrovna fialovou ne u makronek, protože nevím čím to je, ale ta fialová chytá odstín s žlutým nádechem.Krásně fialové chytnou po barvivu http://dortisimo.cz/eshop/sugarflair/... postupně přecházím u všech barev na tuto značku
Odpovědět
Profilova fotka
Moc všem děkuji za tipy. :) Uvidíme, co půjde sehnat... @mystique Já jsem jednou do makronek smíchala na fialovou barvu takové ty práškové za 5 kč z drogerky a barva to byla hezká... :) Ale spotřebovala jsem jí hrozně moc na "malé" množství... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?