Kuchařka lásky. Kde ji seženu v Kolíně / na netu?

Profilova fotka
Ahoj holky.....mám jednu prosbičku....sháním KNIHU,která bude mít čisté stránky.. ...nemáte někdo tip v okolí Kolína nebo na netu. chtěla bych udělat kuchařku lásky na hostinu,ale chybí mi právě ta prázdná KNIHA....
Odpovědět
Profilova fotka
nevím co si přesně představuješ, ale takový ty záznamový knihy, sešit s pevnýma deskama by stačil ne? :) dělají i s prázdnými listy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla bych právě pevnou vazbu....něco jako kroniku...ale nějak to není k sehnání...
Odpovědět
Profilova fotka
máte možnost někde u Vás si nechat svázat knihu, bakalářky, diplomky? Tak bych to zkusila tam - svážou Ti s prázdnýma papírama... Ale bude to asi trochu dražší (300kč´)
Odpovědět
Profilova fotka
To máš pravdu....to bych zkusit mohla.....hodná...děkuju....Budou se do té knihy lepit recepty od svatebčanů tak potřebuju aby to mělo spíš tvrdý desky.
Odpovědět
Profilova fotka
Vkládám...jak si to předtavuji... Kuchařka na lásku Před svatbou požádejte své hosty (např. malou poznámkou v oznámení), aby Vám donesli recept na nějaké jídlo, které podle jejich názoru povzbuzuje chuť na lásku. Na svatební hostině si vyhraďte speciální stůl se zbrusu novou prázdnou kuchařkou, do které Vám recepty ihned nalepí a napíšou nějaký hezký vzkaz. Klidně své hosty vyzvěte, aby se nebáli být originální a recepty napsali ručně, namalovali nebo ozdobili různými obrázky. Zaručeně tak získáte tu nejoriginálnější kuchařku na světě a ještě bude plná lásky. Ke každému skutečnému receptu mohou hosté také napsat návod na fungující manželství. Samozřejmě nesmí zapomenout na svůj podpis.
Odpovědět
Kolem Vánoc jsem viděla v knihkupectví v Praze svázanou prázdnou bílou knihu. Byla docela dost tlustá, velikost bych tipla o něco menší než A4. Bylo to myšleno pro děti, že si mohou napsat vlastní knihu. Netuším bohužel kolik stála a odkaz na ni nemohu najít. Ale pokud by tě zaujalo, mohu se zítra mrknout a zjistit jak se to jmenuje a kolik to stojí, chodím kolem, tak třeba tam ještě bude :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
A není to knihkupectví Dobrovský? já jen, že mi kámoška říkala,že tam něco podobného viděla. ;-)
Odpovědět
Bylo to v Luxoru.
Odpovědět
Profilova fotka
@beatleaa co zkusit použít takové to album, kam se lepší fotky s růžkama, má to silnější stránky a přebal si vybereš jaký chceš:-) i stránky můžou mít růžnou barvu .-)
Odpovědět
Tak jsem nakonec odkaz našla, ale kniha je opravdu tlustá, takže asi to nebude vhodné. http://neoluxor.cz/detske/udelej-si-s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?