Komu všemu kytici?

Holky, mám díru v hlavě a mám otázku... Komu všemu se dává kytka? Nevěsta má svatební kytici, pak družička, ženich ma tu za kapsu, svědek taky... Davájí se i mamkám, otcům? :-D jsem z toho jelen!!!! :-D
Odpovědět
@pajita nevím, jak to má být "správně", ale já měla jenom pro sebe, menší na házení a ženich měl korzáž, toť vše :-)
Odpovědět
Oběma maminkám, svědkyním, korsáž pro ženicha, eventuelně pro svědky či tatínky. Koncept družiček stále nechápu - někdy jsou to malé děti, někdy banda kamarádek, já žádné mít nebudu...
Odpovědět
Profilova fotka
u nas mam kvetinu ja, mamka zenicha a moje teta....dcera bude mit kvetinovy naramek a zenich asi nejakou korsaz.....svedkyne ne, ta bude mit v ruce fotak
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Kytici jsem měla já, ženich korsas + svědek menší taky, pak měla kyticku svědkyně, obě maminky, sestra moje i manžela a 3 kytičky měly holky družičky (kamarádky) :-)
Odpovědět
Ja mela kytici. Manzel, svedek a syn korsaz. Svedkyne, maminky a babicka kytku. A male druzicky male kyticky. Nic okazaleho, jen male ale vsichni meli radost.
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna to teď taky řešíme...máme jen pro nevěstu,korsaz a pak na výzdobu...řeším zda maminkám ano či ne. Prý se prostě dává, ale přijde mi to trošku zbytečné a pokud je to jako poděkování, dostanou maminky i tátové dárky na památku.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja mam svou kytici, zmensenou hazeci, pak pro svedkyni a pro maminky a pak tri korsas pro zenicha,svedka a tatinka, pro dve druzicky mam umele..
Odpovědět
Diky holky :-) no me zajima co pro koho... vim ze vetsinou dava svym mamkam a tak jsem nevedela a kdyz uz jste mi to ujasnili tak bych rada: nevesta svatebni kytice zenich korsaz svedkyne mensi svedek korsaz mamky neco maleho otcove korsaz pro svoji princeznu nejaky venec na hlavu a synovcovi korsaz, vse ve stenym ci podobnem...
Odpovědět
@pajita pro svedkyne je prakticky i naramek,vypada hezky a svedkyne ma volne ruce,coz se hodi,kdybys neco potrebovala(pomoc se saty,zavojen,kapesnik)
Odpovědět
@sramkpa super, dekuju za radu :-) s dalsim nepotrebuju (plan az na leto 2017) :-) jen ty kytky mi vrtali hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nikoliskacs Přesně tak, naprosto souhlasím. Kytku jen já, ženich korsáž a jinak malé kytičky na výzdobu stolu (jenom sem tam). Zamluvené to sice ještě nemám :-D, ale myslím, že kytku nikomu jinému není potřeba. Svědkyně myslím, bude ráda, když bude mít volné ruce. Družičky (malé holky, nevím, co by s nimi dělaly). A rodičům budeme dávat nějakou památku/dárek jako poděkování. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak mam o cek premyslet :-D dekuju vsem :-)
Odpovědět
U nás to bude následovně: nevěsta svatební kytice + menší házecí, ženich korsáž, maminky kytice z 5ti růží a protože moje mamka bude během obřadu hlídat naši dcerku (4m.),tak její kytku bude mít svědkyně, svědek korsáž:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi zalezi na tobe, ja treba mam pro sebe, korsaz pro zenicha, a mensi pro maminky a svedkyni... nekdo porizuje i mensi hazeci, nebo pak pro druzicky (ty ja nemam)...
Odpovědět
u nás to bylo takhle: já velká kytice, svědkyně + maminky - uvázané 3 růže, všem babičkám uvázanou 1 růži, družičky byly 7-leté holčičky, ty měly náramek z minirůžiček, ženich korsáž a svědek ženicha měl menší korsáž. Vše ladící k mé kytici. Vše by mělo být na fotkách u mě v albu.
Odpovědět
U nas nikdo nedostane
Odpovědět
nevesta jeji svedkyne treba na ruku zenich korsaz jehosvedek mensi korsaz a maminky neco mensiho
Odpovědět
Já měla svatební + ženich k ní korsáž, malá družička měla menší stejnou jako já, maminky měly kytičky a svědkyně také, ženichovi jsme nechávali dělat korsáž ve stylu ke kytce svědkyně. Přemýšlela jsem i nad korsáží pro tatínky a mládence, co šel s družičkou a nesl prstýnky, ale nakonec jsme jemu i tatínkům nechali jen vývazky. A myslím, že to stačilo. :-)
Odpovědět
my to máme tak- já svatební, obě maminky podobnou jen jinou barvu a menší, ženich s vědek korsáž, svědkyně náramek a tatínkové budou mít taky svou korsáž, jen jinou než ženich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to mame takto - nevesta svatebni kytku, zenich korzas, sestilety syn malou korzas, svedkyne malou kyticku, aby pry nepremyslela, co s rukama, dalsi mala kytka pro zenichovu maminku, moje mamka kytku mit nebude, bude mit na ruce nase mimco. Po obradu pouzijeme kyticky na vyzdobu stolu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak tatinkove a svedek pouze vyvazky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?