Kolik jste vybírali za lístky svatební tomboly?

Profilova fotka
Holky prosím o radu, chystám se na svatební hostině udělat TOMBOLU, akorát pořád přemýšlím, za kolik prodávat lístek? Aby to nebylo moc .... Poraďte prosím. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Na kamarádčině svatbě obcházela s tombolou svědkyně, na každého bylo deset lístků a kdo co dal, to dal...:) cinkaly drobáky, lítaly tisícovky... prostě co kdo dá
Odpovědět
Profilova fotka
Já to plánuji udělat stejně- každý dostane 5 lístků a když bude chtít přispět do kasičky tak přispějě a nechám na každém kolik bude chtít dát...pak také plánuji zvlášť tombolu pro děti, kteří dostanou lístečky samozřejmě zdarma a bude to zakamuflované tak, aby každé dítě něco vyhrálo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme přemýšleli jak tombolu vyřešit a tyhle názory jsou fakt super. Asi se podle toho taky zařídíme. Díky moc, pomohlo to i nám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme to mít přesně jak říká kajovaevicka, lístků bude 5-10 a kdo co dá, tolik bude :-)
Odpovědět
Jé tolik? Já právě plánovala tak 1 lístek na osobu. Myslíte, že je to málo? No a cenu budeme mít také dobrovolnou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja porad nechapu smysl te tomboly na svatbe
Odpovědět
Tak my máme na každého 1 lístek, vyhrává každý. Tombolu máme místo sv. darů, nechceme žádného keramického jelana nebo kukačky, takže rádi bychom korunky a právě necháme na každém,kolik korunek za lístek dá.
Odpovědět
my jsme meli tombolove listky jako vstupenky, takze kazdy dostal jeden listek (do obalky dohromady se svatebnim oznamenim)... a meli jsme 6 cen, za kazdy rok, ktery jsme spolu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?