Kolik dát řidičům ?

Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat, kolik se dává řidičům? Budeme mít 2 řidiče, kteří po hostině odvezou auta a večer budou rozvážet všechny hosty - cca 30 hostů.
Odpovědět
No to by mě taky zajímalo :) Já bych dala tak max 1000,-Kč. Spíš 500,-, ale uvidím, co tu nahodí ostatní :)
Odpovědět
Profilova fotka
my dávali vždycky 500 každému + samozřejmě benzín a auta naše...:) (teda aspoň u obou sester to tak bylo). no a už byly aji jako u obědové hostiny...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo holky to by mě taky zajímalo, myslím si taky 500kč max 1000 ale budu ráda za jakékoliv nápady :-)
Odpovědět
veronikaa91 Zalezi, jak dlouho budou ty lidi rozvazet? Jestli treba 2 hodiny, nebo 3, nebo maximalne hodinku.. a podle toho si to muzete nejak spocitat.. ale taky bych rekla podle poctu lidi okolo 500Kc.
Odpovědět
Taky budeme mít dva řidiče.Jeden bude rozvážet hosty kteří přijeli svým a za nim pojede druhý aby ho dovezl zpět na hostinu a aby zavezl ty co autem nedorazili. A ceny? Ten co bude rozvádět dostane 1000 a ten co pojede svým 1500kč. Sám jsem se takhle nabídnul myslím že je to v pořádku. Sám bych se na to za pětikilo vyprdnul.
Odpovědět
no já nevim taky chci mit dva ale nejspis to nebudou nejací kamarádi takze na hostinu nepujdou, myslela jsem že prostě budou čekat doma a rozvážet podle toho jak zavoláme a kdo bude chtit :-p. 1000 kč nemám ani já v práci za den když tak stojim 8 hodin takze dáme asi min
Odpovědět
@danielalegatova Myslím, že je lepší, když jsou řidiči na místě svatby. jsou po ruce a nemusíš vždy volat. Na všech svatbách,co jsem byla byli řidiči i na obědě.
Odpovědět
aha to jsem nevedela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavý dotaz. Na všech svatbách kde jsem byl jako host nějaké peníze pro řidiče vůbec neřešili. Kamarád ty lidi rozvezl za flašku vína a krabičku cukroví. Proplatili se mu akorát náklady na benzín. Peníze bych řešil pouze pokud by na ten rozvoz byli najatí úplně cizí lidé ;-)
Odpovědět
přesně tak jak píše Majek.. u nás se to vždy dělalo na kamarádsko, takže gratis .... dostanou celý den napít a najíst...takže bych to neřešila... ani by si neřekli o peníze ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jezdil našim autem a dai jsme mu 1000,-
Odpovědět
Profilova fotka
My měli jednoho řidiče, který byl k dispozici od 18.hodiny do 2.hodiny ranní a v podstatě pořád jezdil. V mezičase samozřejmě pití a občerstvení z hostiny. Jezdil naším autem a k tomu jsme mu dali 1000Kč.
Odpovědět
Článek se načítá
My dáváme 100,- na hodinu, minimálně však 1000,-. Každému, taky máme dva
Odpovědět
taky jsme peníze nedávali, byl na hostině - takže jídla a pití kolik chtěl, jediné co dostal bylo pár lahvinek se svatebním vínkem
Odpovědět
Profilova fotka
Chceme využít kamaráda, který by to klidně udělal i zadarmo.... ale má vize je taková, že mu dáme 500,-... s tím, že na hostině nebude, pouze na večerní "afterparty", kde bude mít k dispozici pití i jídlo... bude jezdit s naším autem...
Odpovědět
Profilova fotka
my chceme určitě jednoho řidiče od začátku svatby (10.30h ), protože všichni auto nemají a uvažuju, zda teda objednávat i druhého řidiče na později jak se budou odvážet auta hostů, kdy pojede jeden řidič svým autem a druhý autem hostů.Příjde mi zbytečné dát každému řidiči po 1 000 + za benzín. Co si o tom myslíte ? A bude stačit jeden řidič pro cca 30 lidí ?
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaa91 určitě bych vzala toho druhého řidiče na večer! Nás bylo cca 30 a v noci se pak začali všichni naráz sbírat domů, ale měli jsme jen jednoho řidiče..díky bohu ale bracha nepil ,tak to zachránil ,aby někdo nemusel čekat, protože známé své lidi :-D pak si všichni ze svatby pamatují to, že museli čekal na odvoz :-D ...jinak řidič byl od svědkyně kamarád, viděla jsem ho podruhé v životě a mamča ,jak se s ním vyrovnávala ,tak si řekl částku za naftu co projel a k tomu mu dala tisíc navíc, ale to nevzal, že je rád, že se mohl najíst a pobavit :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My jsme na svatbách taky cekali nez ridic prijede, protože se všichni zacali sbírat naraz a nezblaznili jsme se :) Takze vic ridicu bych neresila :) My budem mit dva, znamy od nasich se synem (Karel a Karel :)) - sami se nabidli. Jezdit budou nasim autem + vždycky odvezou auto hostů a nic za to nechcou, tak jim dám každému flašku slivovice´.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?