Kolik času jste měly mezi požádáním o ruku a svatbou?

Zdravím všechny nevěsty, ptám se jen z čiré zvědavosti, kolik času vám trvalo od naplánování svatby, kdy přítel požádal o ruku (nebo jste se prostě společně dohodli), po samotnou svatbu? U nás přítel v prosinci požádal, v lednu jsme začali řešit, a rozhodli se pro květen... Při pročítání příspěvku mi ale přijde že jsme na to skočili sakra rychle, často plánujete i rok a víc dopředu... jak to máte vy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě požádal v prosinci. Chvili jsme to řešili, ale skrze nedostatek financí jsme to chtěli odložit, až porodím a malá bude mít aspoň rok a půl. Pak jsme ale sehnali náhodou finance a je to tak cca 4týdny, co vše zařizujeme a za 14dní hurá do toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Požádal mě také v prosinci. Chtěla jsem svatbu v letních měsících, a v liché datum. Domluvili jsme se na 1.6. takže cca půl roku od zasnoubení. Ale zjišťuju, že zařizování je fakt hodně a ten čas rychle utíká... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se budem brát po rece o půl od zasnoubení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tez v prosinci a skrz finance a zdravotni stav chlapa mame svatbu v rijnu
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 ahoj, my si tak nějak v listopadu řekli že se vezmem, pak jsem v prosinci žádala přítele o ruku (sám si o to ve srandě řekl, tak já ze srandy vykonala), termín jsme chtěli v září, přesněji 7.9.2013 no a já začala plánovat tak brzy jen proto, že jsem předpokládala vysokou vytíženost data (a taky že jo, spousta holek má problém na to datum sehat fotografa nebo kameramana) a taky mi přišlo fajn, že po Vánocích budou výprodeje světelných řetězů, které jsem chtěla a pak v únoru Valentýn, po kterém se dá taky spousta věcí koupit za hubičku ... nakonec jsme si ale na přelomu roku řekli, že svatba počká, že se raději zaměříme na bydlení ... takže teď pomalinku rekonstruujeme byt (pak se sem nastěhujou přítelovo rodiče) a moc se těšíme na domeček, který jsem pro změnu zdědila já, ale není tam kanalizace, takže budeme muset dost investovat. Ale myslím, že květen je v pohodě, pokud netrváš na miliónu zbytečných serepetiček :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 ahojky, já byla požádána o ruku na Vánoce roku 2011, ale jelikož jsme si řekli, že si na tu svatbu v klidu bez nějakýho omezování sami ušetříme, tak budeme mít svatbu 6.9.2013 a obřad, fotografa a matriku jsme zařídili v září loňského roku a zbytek řešíme až teď ;-)
Odpovědět
Díky holky, tak aspon vidím že nejsem ujetá, že bych to moc hnala, a půl roku je taky normální :-) Pište dál :-)
Odpovědět
@przedswitovaanita Jen ze zvědavosti když vidím Tvou přezdívku, máš něco společného s koňmi? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amy80 No jsem koňák a a linii przedswit jsem jeden čas dosti studovala :-)
Odpovědět
Dokonce studovala? :-) Mám klisnu po Przedswit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Konec prosince a konec srpna :-)
Odpovědět
od 7.9.2012 do 7.9.2013 :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme se zasnoubili 14.2. a svatba má být 12.7., takže cca 5 měsíců.
Odpovědět
my se zasnoubili 12. 2. a svatba bude 7. 9.
Odpovědět
My rok a tři měsíce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla požádána o ruku 19.3.2012 a svatba je 27.4.2013 A to hlavně z toho důvodu že sem nechtěla mít na svatbě rovnátka ... jinak by jsme to možná stihly už v listopadu :)
Odpovědět
Profilova fotka
V lednu jsme se rozhodli a vybrali jsme si termin v zari. Muzes to planovat rok nebo to vse zaridit za mesic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My v prosinci zasnoubení a v srpnu svatba...:-) Už teď máme skoro všechno zařízené
Odpovědět
Profilova fotka
"dohodnuto" na konci května, 1. září svatba :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zasnoubili jsme se loni v lednu, svatbu máme letos v červnu. Takže po roce a pěti měsících.
Odpovědět
Profilova fotka
mě přítel požádal o ruku 24.12.2012 a svatba bude letos 24.8.2013 takže svatba bude za osm měsíců od zasnoubení, ted už to jsou jen čtyři měsíce :-N
Odpovědět
Profilova fotka
My se zasnoubili 28. února na naše výročí (které máme sice 29. ale to letos jaksi neni :D) a jelikož jsme chtěli svatbu v létě a přes rok jsme čekat nechtěli, tak máme letos 2.8., což je 5 měsíců od zasnoubení po svatbu a přijde mi to akorát, mohlo by být i dřív, už máme dávno vše zařízené a jen "čekáme" na ten den D :-) Čekat rok a více mi přijde zbytečné, pokud tedy nechcete trefit nějaké "vysněné datum". Nebo třeba když je to otázka peněz a musíte nejdřív na svatbu našetřit, ale my jelikož máme menší svatbu a už našetříno máme, tak si to můžeme vyplnit ještě letos :)
Odpovědět
Profilova fotka
zasnoubení na začátku května 2012, vážnější hovory o svatbě v srpnu a září, kolem prosince vymyslený termín, svatba bude začátkem září 2013
Odpovědět
My jsme se zasnoubili loni první den v srpnu a svatbu mame letos poslední den v srpnu . Takze téměř do roka a do dne :-)
Odpovědět
my se zasnoubili 13,9,2012 a svatba bude 14,9,2013 takže do roka a do dne-chtěla jsem svatbu v září takže to takhle bylo v plánu,jinak s drobným zařizováním jsme začali až v lednu a nějak to nehrotíme času dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zásnuby 20.3.12 a svatba 21.9.12 takže půl roku a den.. :-)
Odpovědět
@amy80 zalezi, jaky to chcete mit, podle me to rocni a vice planovani je zejm. kvuli cekani na dodavatele, ze kterych slecny nechteji slevti, napr. fotografove, kdy "vyhlaseni" jsou jiz rok dopredu vyprodani. jinak my se zasnoubili v prosinici a od ledna pozvolna zarizovali, ale i tak, ze nektery mesic se nedelo vubec nic.. proste jsme chteli v pohode a nestresovat se z toho, ale nejsme taci, ze bychom lpeli na tom nejlepsim atd. zalezi na vas. a nenech se rozhodit beremese.cz, je to pomerne specificke forum, kdy ruznym depresim a panikam propadnes snadno, takze spis to tady opust a jed si podle sveho. jak jsou na tom ostatni neres. to plati obecne v zivote :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já byla požádána 12.12.2012 a 15.6. se bereme.....takže přesně 6 měsíců :)
Odpovědět
Profilova fotka
Požádal mě o ruku na Vánoce 2012. A chtěli jsme to mít jak se říká "do roka a do dne" maximálně. A já ještě studuju, takže jsme to chtěli tak, abych ještě neměla přednášky, ale už ani zkoušky, tak to máme 14. září. :-) Takže skoro 9 měsíců. Ale jako nedá se říct, že to plánujem celou dobu.. To jsme začali až teď někdy.. :)
Odpovědět
@suleska Taky jsem byla požádána ten den, 12.12.2012... prý si to ale neuvědomil předem :-) Jinak ujetá na podobný data nejsem, tohle mě ale pobavilo :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?