Koho požádat o pomoc při organizaci svatebního dne?

Rozhodla jsem se že nechci být na všechno sama a potřebuji někoho kdo pomůže v ten den drobet organizovat tu naši rodinu :-) Svědkyně bude v 8 měsíci tak po té bych to rozhodně nechtěla a hned po ní mě napadla moje sestra ale obávám se že je trochu plachá a nevím jak by je zvládala :-) Jak to řešíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem na to schopného kamaráda a byla jsem za to ráda. Podle mě to svědci nemůžou zvládnout sami
Odpovědět
Profilova fotka
@svobodpetika Tak u nás to budou primárně svědci, pak moji rodiče (táta ohledně jídla), a ještě o pár věcí jsem požádala svojí kámošku. Žije v UK, a nasvatbu přiletí těsně předem a je jí líto, že mi nemůže pomáhat teď, tak vymýšlím co bude dělat v den D. V tuhle chvíli ví, že hlídá mojí kabelku, bude dávat vývazky a lidi koordinovat na focení - fotí zase moje jiná kámoška. Ony se mi nabídly tak jsem toho využila, ale je fakt, že většina lidí z našeho okolí mi nabízí pomoc. Tak je to fajn :-)
Odpovědět
Mám tetu ta se stará o jídlo, bohužel svědkyně je těhotná a nevím jak jí bude tak po ní nic nechci a přítelův svědek je tak trochu ňouma budu ráda když zvládne pohlídat prstýnky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nam se o 90% koordinace postaral manazer hotelu a bylo to perfektni a bez starosti, jestli necim zaukolovana osoba (host) neco nezapomene apod... rano od zenicha chtel jen ukazat par zakladnich lidi (rodice a svedky) a zbytek si uz zarizoval sam, kdy predat kyticky maminkam, kdy hosty odehnat od dopoledniho rautu na obrad, po obradu je nenechat se rozprchnout a predat dav fotografce :-) svedek hlidal zenicha a prstynky a svedkyne smerovala prijizdejici hosty na parkoviste a recepci k ubytovani a chodila mne informovat, ze zenich neutekl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si pro organizaci a koordinaci vybrala svoji sestřenku, u které mi přišlo, že k tomu má ze všech hostů největší vlohy. Tohle fakt chce spíš člověka, který se na to hodí, než někoho uťáplého jen proto, že je to svědkyně/ nejlepší kamarádka/ sestra. Výzdobu a barevné ladění ale zase řeším s kámoškama, jídlo s rodičema a harmonogram s každým, s kým se dá, aby tam nebyly nějaké mouchy.
Odpovědět
Profilova fotka
@svobodpetika To je chvályhodné rozhodnutí a z vlastní zkušenosti ho můžu jedině podpořit :-) Zároveň souhlasím s @mysicka_lb, že je nutné vybrat člověka s organizačními schopnostmi, a ne někoho jen proto, že je to svědek/sestra apod. Mě taťka vezl ke kosmetičce a holičce a fotil mi přípravy, mamka mezitím chystala doma pohoštění pro ženichovu rodinu (jel si mě vyzvednout), bratranec natáčel a všechno ostatní koordinovala ženichova sestra. Sešla jsem se s ní pár dní před svatbou, předala jí písemný harmonogram a vysvětlila, co po ní budu chtít. Byla zodpovědná za výzdobu aut, připnutí myrt, přebírání květin, doplacení potřebných záloh a v neposlední řadě dávala pozor, aby všechno probíhalo podle plánu. Já jsem se tak ve svatební den starala jen o sebe (a na hostině pak samozřejmě o hosty, když jsem se jich ptala, jestli je všechno v pořádku a baví se :-) ).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?