Kniha "Naše svatba". Kde a za kolik ji koupím?

Ahoj holky, kde jste sehnaly tuhle knihu a za kolik? Jaké máte vydání - je v nich rozdíl? Díky
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
fialka: já jsem teda o této knize neslyšela, jen o nějaké svatební, kam si zapisuješ vše ze svatby, příprav a tak.takový deníček. My nic takového neplánujeme, budou stačit fotky a video, tak snad někdo poví víc :-)
Odpovědět
taky jsem si všimla, že to má skoro každý v albu. Pořád váhám, zda si to nepořídit.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj fialko, ja ji mam doma...stala me 99,- ... asi pro to, ze na uvodni strane ve vnitr je napsano ze kniha je vzpominou...ne vzpominkou ... ale vsimla sem si toho nahodou:) objednavala jsem si ji z knizniho klubu...
Odpovědět
Profilova fotka
Fialko: Já jsem ji taky strašně chtěla do té doby než se mi dostala v knihkupectví do rukou:je to hrozný kíč :-|
Odpovědět
ahojky, dá se objednat na stránkách obchodního domu Vltava, stojí i s poštovným nějak kolem 300 kč. mě se docela líbí, i když si asi přecijen napíšu něco svého. Vadí mi, že tam je všechno přesně dané a pouze se doplňuje. není možnost zapsat si tam něco víc, něco svého, něco jiného. také je tam malý prostor na fotografie a my jich z příprav máme docela dost. navíc obřad nebude až tak tradiční - pouze se svědky a hostina na zahradě o týden později, s tím taková kniha absolutně nepočítá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,knihu mám už taky doma,a opravdu je nádherná,rozhodne se vyplatí si ji koupit,byla jsem hrozně překvapená když jsem zjistila jak je krásná,obsahuje plno rad + je to takové pamětní album,zapisuje se tam,lepí se tam fotky.na 100% doporučuji.nikde v obchodě jsem ji nemohla jehnat,tak jsem si ji objednala přes internet-www.knizniweb.cz a stojí myslím 90+poštovné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, právě jsem se dívalá na stránky Knižního klubu, mají ji tam už jen za 79 Kč, ale objednat se dá pouze v případě, že jste členem. Já jím jsem, tak jsem si ji objednala přes něj, možná by se to dalo nějak udělat a potom Vám ji přeposlat (podívejte se na www.knizniklub.cz a do hledáčku si dejte Naše svatba a podívejte se zda je to opravdu ona).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj medvídku,já jsem si ji objednávala nedávno a členem nejsem,myslím že to jde i když členkami nejste.
Odpovědět
e1971: Tak nevím, jestli jsi se touhle objednávkou náhodou členem klubu nestala. Příteli se to tak stalo a když to pak chtěl zrušit a napsal jim doporučený dopis, tak mu odepsali, že jeho žádost s politováním akceptují, ale očekávají jeho objednávky až do roku 2007! ]-( Tak to jsme těžce rozdýchávali a přítel jim tam taky hned volal, že od nich rozhodně už nic neobjedná, vždyť ani nepodepsal žádnou smlouvu, kde by se k něčemu takovýmu zavázal :-S
Odpovědět
Jinak zpět k tématu, knížku Naše svatba jsem dostala od přítele k vánocům, myslím že se dá v pohodě sehnat i v knihkupectví.
Odpovědět
Holky, všimly jste si, že mají různé variace na první pohled, neberu teď naša svadba a naše svatba rozdíl slovenskou a českou, ale česká má jeden nápis fialový a jeden zlatý a ještě v něčem se tam liší, jsou to detaily, ale na těch já lpím :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Lucinečko,tak to je opravdu možné,já jsem s nimi zatím žádný problém nemela a kdybych tu knížku nechtěla,tak jak přijde si ji na poště bud nevyzvednu nebo ji nezaplatím a oni jim ji pošlou zpět.Ale Naše svatba je fakt nádherná a stojí za to.
Odpovědět
Článek se načítá
Majko, ta knížka má obal, na kterém je ten nadpis myslím fialový a když ho sundáš (stáhneš) tak je tam ten nadpis zlatý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro e1971: Tak to je fajn, že to jde objednat i když nejste členem. A pro Lucinečku: Jsem členem už pár let a dobrovolně, takhle mě alespoň nutí, objednat si knihu a taky si přečíst, kdybych to nedělala, určitě bych si sama od sebe žádnou nekoupila a nepřečetla, takže to vítám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj majko,Lucinečka má naprostou pravdu.
Odpovědět
Teda holky, tak nevím, objednat, neobjednat? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě si ji objednej,je nádherná.I můj nastávající řekl že je krásná-a to už je co říct:-)
Odpovědět
Jů holky díky, to jsem se zase poučila.
Odpovědět
i ja jsem ziskala informace....
Odpovědět
Tak asi jo. Spolupracovnice je členkou Klubu, tak si to u ní objednám.
Odpovědět
Hele ale stejně mi tam ještě něco nesedí :-D zkouším to najít co to je a nebo jsem už tak zblblá :-N
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem ji objednala ted v úterý přes knižníweb za 79,-+poštovné 50,- (při platbě předem), tak jsme na ni zvědavá! Jinak v obchodě stojí 219,- :-| Trošku jste mě vyděsily s tím členstvím v klubu, doufám, že to teda není automaticky po jedné objednávce....
Odpovědět
No tak mi asi fakt hrabe, mně ještě nepřišla, budu plati 150,- ale kde ji milášek objednával to nevím
Odpovědět
Medvídek: Jasně, pro někoho je členství v klubu možnost, jak se donutit aspoň občas něco přečíst. Ale přítel objednal 1 knížku mamince na Vánoce a nikdo mu o takových podmínkách, jako je pravidelné objednávání neřekl. Holky, klidně si to přes ten knižní klub objednejte a kdyby náhodou po vás chtěli nějaké další objednávání, jednoduše si knížku na poště nevyzvednete, nikdo vás nemůže nutit knížky pravidelně objednávat, zvlášť když jste nepodepsaly žádnou smlouvu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já jí mám doma a platila jsem jí 259kč Kupovala jsem jí přes net a mám jí doma 3měsíce. Koukám,že se dá sehnat pěkně levně no co se dá dělat už jí mám doma ;-)
Odpovědět
My jsme se na ni dívali v knihkupectví a stála myslím kolem 200 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
No jsou v tom pěkné rozdíly co??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já ji mám taky doma, je hezká, ale doufala jsem, že tam bude víc rad. Je to spíš takový deníček nevěsty. Nicméně hezký. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, take jsem si knizku objednala pres internet a vysla me i s postovnym na 250, ale koukam, ze jsem ji mohla mit levneji:( No nevadi:) Po pravde jsem od toho cekala vic, ale i tak je to pekne udelane:)
Odpovědět
Luci v kterém knihkupectví? Našla jsem 5 možností kde ji objednat, ale nezamlouvá se mi ani jedna :-| Zatím mi totiž ještě nepřišla a už mě to štve, takže ať si trhnou.
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?