Kniha hostů - máte ji?

Profilova fotka
ahoj nevěsty, až na těchto stránkách jsem se dočetla ko knize hostů. Budete ji mít? K čemu vlasně slouží? děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Funguje jako vzpomínková kniha do které Ti svatebčané mohou napsat vzkaz, citát, moudro do života, blahopřání ... může tedy i nahradit klasické blahopřání novomanželům. Bývají v něm vlepené malinké obálky , do kterých se zasunují kartičky. Viděla jsem i verzi čistě bílých stránek, sem Ti mohou něco namalovat i pozvané děti, pro ostatní je to stejné jen bez obálek. Může v ní být i svatební strom. My jí pořídíme, vlastní hand made. Ale mám trochu strach aby se zaplnila. Míša
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si knihu hostů vyrobila sama, jinak stojí kolem 300,-. koupila jsem si sešit s tvrdými deskami a polepila ho dle vlastních představ. Svatebčané Ti tam můžou napsat nějaký vzkaz, blahopřání, nebo jen podpis. :-) Pak můžete s manželem po 10 letech zavzpomínat na detaily svatby a na ty lidi, kteří vám nějak zpříjemnili váš svatební den. :-)
Odpovědět
Nám včera dorazila poštou :-) , takže mít budeme.
Odpovědět
Profilova fotka
My knihu hostů mít nebudeme, přijde mi to jako zbytečnost.
Odpovědět
Souhlasím s jaja01k, ani kniha hostů, ani nějaký mandle, ani nějaký strom - to jsou podle mého hlouposti, které stojí celkem i hodně peněz....
Odpovědět
Profilova fotka
@ajkaskajka Ahoj, jelikoz budememe mit anglicko - ceskou svatbu tak knihu hostu mit budeme. Tady v Anglii je to uplne normalni a je to na kazde svatbe. Hlavne jako vzpominka na ty lidi co tam byli :-)
Odpovědět
já mám v plánu nastříhat kartičky z různých papírů co najdu doma jako povyražení pro děti a když bude někdo chtít může nám něco napsat nebo namalovat taky :-) potom to jen sešiju a bude
Odpovědět
my budeme mať, vyrobila som ju len nedávno :) prilepím si do nej po svadbe aj priania, ktoré dostaneme. a budeme mať aj svadobný strom :)
Odpovědět
Profilova fotka
U nas tyhle tradice vubec nezname, takze nase svatba bude bez knihy, stromu, mandlicek a nevim co vsechno je jeste zvykem.
Odpovědět
Ahoj. Setkala jsem se tim az tady na strankach a nic takoveho neplanujeme. Jako vzpominku budeme mit vzkazy od hostu nafocene na tabulkach a planujeme obraz namalovany od hostu-kazdy namaluje neco. (ale to jsme vymysleli spise jako formu zabavy pro vsechny) :)
Odpovědět
Sháním ji, myslím, že na svatbě to bude zábava pro hosty a po svatbě pěkná vzpomínka :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?