Když bude chladno, co si mám vzít na převlečení?

Profilova fotka
Tak já se taky trochu obávám aby nebylo chladno.Šaty na převlečení mám ale uvažuji co k tomu jestli nějaký svetřík.Nebo jestli něco upně jineho.
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já si asi koupím pašmínu, ta je nádherná, navíc se zužitkuje i potom. Vypadá výborně i jako šál k šatům, i pak ke kabátu. Navíc je lehoučká, složí se do kabelky a perfektně hřeje.
Odpovědět
Profilova fotka
Já šaty na převlečení mít nebudu vůbec... neplánujeme oslavu tak dlouhou (a obřad máme až v 13.30), abych nevydržela v jedněch šatech :-D Jinak egr: 26.6. - předpokládám že už bude teplo, ne? :-D Gábinka... stejně tak koncem května? ;-) I když pokud budete mít oslavu venku a pozdě do noci...
Odpovědět
Profilova fotka
mi máme obřad v 13:00 a hostinu venku a i když neplánujem že tam budem do noci,tak člověk nikdy neví.A nerada bych tam pak slekala skoromanžela ze saka. :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nemáte někdo tip, kde takovou kvalitní pašmínu v Praze sehnat? Aby se hodila ke svatebením šatům. Já na ní mám zálusk už docela dloho, ale nechtělo se mi investovat. Ale když je to v rámci svatby, tak bych třeba do 1000 i dala. Nosila bych jí i potom, jak píše michvon. Jinak další varianta je bolerko, to bych se pokusila si spíchnout sama (a doufala bych, že ho nebudu muset použít :-D ). Ale ta pašmína je univerzálnější.
Odpovědět
Profilova fotka
krtek: já teda taky nemám žádnej kamennej obchod, kde se dá pašmína (pravá a pěkná) sehnat, ale mám e-shop, kde je celkem výběr. když se mi nebude líbit, nepoužitou můžu del zákona do 14 dnů vrátit, tak to asi risknu. Ale radši bych taky nakoupila v kamenným krámu..
Odpovědět
ahoj holky, tohle je diskuze pro me:-)! Miluju kasmirove saly i pashimy! michvon: pravý kasmirovy sal stoji az 4000 CZK a pashima od 300 do 700 CZK a nejde kvalitou absolutne s pashminou srovnat. Mam dva a pashmin asi dvacet v ruznych barevnych odstinech a nektery se vzory. Jestli chces nosit kasmirovy sal i po svatbe, vyber si odstin ktery je prakticky - kombinovatelny s satnikem co mas. Jinak by to byla skoda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sambucca: já bych chtěla tu ring pašmínu nebo letní pašmínu, máš s tím zkušenost? barvu chci přírodně bílou, právě aby se hodila k šatům i k mýmu oblečení, mám ráda přírodní barvy, tak by to mohlo ladit. máš zkušensot s letní pašmínou? je fakt tak lehoučká a tenoučká? a kde nakupuješ? na penězích až tak nezáleží, kvalitní prej vydrží pro x generací, tak se to asi vyplatí
Odpovědět
michvon: se priznam, obe prave jsem dostala od pritele, a tusim ze jednu z nich v Praze - zeptam se ho a dam Ti vedet. Ty levne pashimy kupuju na trzich na jihu Francie, maji tam akce jako 2 plus jedna zdarma za 20 euro atd. Nevim co znamena letni - jako ze je tenci? Ja muzu vrele doporucit vsechny, jsem do nich magor, to uznavam:-) Na svatbe ji budu mit taky, samozrejme :-D!
Odpovědět
Profilova fotka
letní pašmína prej znamená, že je tenká, tkaná z kašmíru a hedvábí. v červnu pojedeme na dovolenou na sicílii, zkusím se popídit tam, třeba by tam něco měli. a prstenová (ring) pašmína se prej dá protáhnout prstenem jak je tenoučká, ale přesto prej hřeje. to mi přijde jako geniální kombinace elegance a funkčnosti. já mámě koupila klasickou pašmínu, taky tomu úplně propadla, ale ta mi právě přijde na svatbu dost robustní. k šatům jsem dostala šifonovej šál ve stejný barvě, ale jelikož máme svatbu v podzemí a navíc koncem září, obávám se, že by mi byla zima.
Odpovědět
hm.... to jsou mi novinky! tu prstenovou teda nemam:-) a potrebuju ji, to je jasny!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hehe, tak to jsme dvě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sambucca: je to trochu jinak, než jsem psala předtím, letní pašmína je čistej kašmír, ale řídce tkaná, kdežto ring pašmína je kašmír a hedvábí. jen pro přesnost :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
holky, oživuju toto téma. Dnes jsem si vyzvedla pašmínu, objednala jsem si přírodně bílou prstenovou, je naprosto nádherná, myslím, že k šatům bude vypadat skvěle ;-) Je heboučká, lehoučká, nádherná, vypadá exkluzivně. A hlavně ji unosím i po svatbě.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
michvon, muzes mi dat prosim kontakt na pashminu do IP? diky
Odpovědět
Profilova fotka
holky, vůbec jsem netušila co pašmína je. teď jsem si ji našla a jsem úplně nadšená. hlásím se do klubu milovnic pašmín!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Můžu se zeptat,kde se dá sehnat? Děkuji
Odpovědět
Ještě mě napadlo, že až mi začne být chladno,tak se převléknu do bíleho sačka a kalhot .Myslíte,že to není hloupý nápad?
Odpovědět
Profilova fotka
Já si objednala tuhle, už jí mám doma a je naprosto super. Je ve stejný barvě jako šaty - slonová kost - a hlavně lesklá, což mi k nim taky super jde:-)
Odpovědět
@jana_alex A poradis,kdes ji sehnala? Dekuji ...
Odpovědět
Profilova fotka
@blondynky Já jí kupovala na etsy.com. Chtěla jsem nějakou lesklou, páč mám lesklý šaty a smetanovou a v Praze jsem nic nenašla. do 14ti dnů jsem jí měla doma..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Taky řeším do čeho se převléknu,svatební oslava bude jako garden party,v šatech celý den nevydržím a nechci je tam zničit, a jelikož to bude v Orlických horách,v půlce srpna večer tam už určitě zrovna teplo nebude. Nechci si vzít džíny a mikinu jako jindy :-S
Odpovědět
Profilova fotka
hm já to taky řeším, budem mít hostinu v září a venku, takže počítám, že v noci už nebude úplně ideálně. Budeme mít i oheň grilovačku, ale popravdě džíny se mi jako alternativa taky nezamlouvají. Počkám si ráda na nějaké typy :-)
Odpovědět
@winyanka Jsem ráda,že nejsem sama ;-) Sice je to venku na chalupě,ale je to prostě svatba s rautem,bude tam DJ atd.,plno známých, ne obyč grilovačka 8-) Nedávno jsme byli na jedné svatbě takhle venku a když jsem viděla některé ty modely (pomalu šusťáky,tepláky,sandály s ponožkama),přišlo mi to dost blbý. Sakryš,je to svatba,slavnostní událost,tak se aspoň trošku snažím ne ]-( ?
Odpovědět
Profilova fotka
@winyanka @luciene1 Vaťák a jégrovo spodní? :-D Zažila jsem venkovní svatbu známejch (konec července, liják vod božího rána, asi 10°C) a jak jsme byli rádi, když nám paňmáma půjčila myslivecký svetry, hubertusy a gumovky, slavnostně neslavnostně :-)
Odpovědět
@krtek.93 zkus e-shop himm.cz
Odpovědět
@mon_88017 Aspoň mohly být ty děsně originální a stylový fotky v gumákách :DDD
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 no jo, ale ke gumákám potřebuješ perón a nádraží a rám vod vobrazu, abys měla čim prostrkat nohu a minimálně ten perón se na gárden párty bude šíbovat dost na houno :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?