Kdy se platí poplatky za obřad - pokud jsou?

ahojte dámy, chtěla bych se zeptat, když je nějaký poplatek za obřad, jako třeba příplatek za sobotu nebo tak něco, tak se to platí hned když si jdete zarezervovat datum svatby a ty ostatní věci na matrice nebo se to platí až v den svatby? děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Ahoj, o zadnem priplatku za sobotu jsem jeste neslysela... posilam odkaz, kde to vsechno mas popsane :) http://www.svetsvateb.cz/svatebni-obr...
Odpovědět
@blankam asi jsem si to spletla s dny, které jsou mimo dané oddací dny...díky
Odpovědět
Profilova fotka
@verci25 Nám na matrice řekli, že to bude stát 1200,- a že buď to můžeme zaplatit hned, nebo až před obřadem. Tak jsme to zaplatili hned ať máme ve svatební den ohledně toho čistou hlavu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme platili poplatek za zamek asi 3 tydny pred svatbou, podepsali smlouvu o pronajmu a pak skocili na matriku zaplatit ten klasicky poplatek.
Odpovědět
My jsme platili správní poplatek 1000,- za obřad mimo úřední místnost hned na matrice.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme platili 1000 Kč na matrice za to, že chceme obřad v sobotu a paní matrikářka říkala, ať se dostavíme nejpozději měsíc před svatbou - platili jsme to tedy když jsme šli vyplňovat papíry.
Odpovědět
Ahoj holky, svatbu máme 20 dubna v sobotu na radnici a platila jsem 2000,- platba je ihned při podání žádosti.
Odpovědět
Ahoj dámy, tak my jsme platili 1.000,-Kč za to, že se nebudeme brát v obřadní síni ale na jiném vhodném místě (tak je to nazváno :-) ) a platili jsme jí tehdy, když jsme šli odevzdat vyplněné formuláře :-)
Odpovědět
My platíme 3 tis taky za místo mimo obřadní sín.
Odpovědět
tak jsme dnes zařídili matriku, takže poplatky máme za sebou, teda ještě né zaplacené, dají se zaplatit později, akorát že mě dost zarazilo to, že chtějí 2000Kč za to že je přítel slovák a má tu jen přechodný pobyt, kdyby tu měl trvalý, tak bysme nic neplatili a další 1000Kč že máme svatbu v sobotu, mimo oddací dny, no hrůza..jen tak pro nic za nic vypláznout 3000Kč.. :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky, pokud bych chtěla svatbu se svém správním obvodu, normálně na místě určeném matrikou, tak to mám zdarma. A když je partner z jiného obvodu, tak on ten poplatek bude platit (kolem 600Kč) ? Jestli ano, tak kdybychom se brali v úplně jiném obvodu, tak bychom ho platili oba (tzn. cca 1200Kč)? Díky moc za odpověď!
Odpovědět
My se berem v obvodu mimo nase bysliste, na jinem vhodnem miste a meli jsme to za 1000,- platili jsme pri vyplneni formularu.
Odpovědět
Článek se načítá
my budeme 100km daleko a platime 1000 za to ze je to v jiny den nez maji obradni den. myslim si, že je to 1000 mimo stanoveny den a 1000 za jine misto nez je dana matrika radnice.. nebo prostě to, kde maji obvykle obrad :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?