Kdo vás vede k oltáři?

Profilova fotka
Ahoj holky, tak zase oheň na střeše. Jak to máte vy? Hlavně ty, které máte dítka? Mám tříletého chlapečka a chtěla jsem, aby mě vedl on. To je to tak blbé? Otce mám, máme to trochu komplikovanější, je to na delší rozepisování a prostě jsem s ním raději nechtěla jít, ale chtěla jsem aby mě odvedl náš synek, když se jmenuje stejně jako tatínek. jako že si mě kluci vezmou... Co vy na to? Děkuji za odpovědi..
Odpovědět
Profilova fotka
@kkjanicka já hodlám jít taky se synkem (2) a je mi jedno co si o tom bude kdo myslet, tátu sice mám, ale prostě nechci aby mě vedl, není to zrovna jeden z těch tatínků, na který jsou dcery pyšné.... :-p ;-)
Odpovědět
Mě vede k oltáři tatínek...a máme 4l synka, který půjde bud vedle mě, anebo bych chtěla, aby šel před námi...to ještě sama nevím, je to stydlín...a tak pokud to bude na něj moc, zůstane stejně u babičky :-N a pak si třeba k nám stoupne, když bude chtít...
Odpovědět
Profilova fotka
Mslím, že když Tě odvede syn, bude to moc krásné :) Navíc, když to s otcem nemáte ideální.. u nás je to komplikované, a než abych se musela ohlížet na "city" zůčastněných, odvedu se k oltáři sama.
Odpovědět
U nás táta není, takže se rozhoduji, jestli mě odvede maminka, nebo půjdu sama. Teď bych radši šla sama, protože dvě ženské vedle sebe mi nesedí, ale řekla bych, že nakonec budu ráda, že se budu mít o koho opřít :-D
Odpovědět
S tátou nemám vůbec žádný vztah, takže se rozhoduji, že mě odvede tatínek mého přítele. Jinak nevím ale sama nechci jít.
Odpovědět
Profilova fotka
Já půjdu asi sama. Můj otec sice na svatbu přijede, ale jelikož s námi nežil, tak by mi v podstatě přišlo i nepatřičné (a nefér vůči mamce), aby mě vedl on...
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji, holky.. tak je ještě řešení jako má kikimaruska, že by mě vedl otec i synek.. Vztahy máme zvláštní, ale ne nějak extra ošklivé, ale zase ne ani ideální, ale kdo je má, že? S otcem jsem mluvila a necítil by se dobře, kdyby tam měl "jen stát" a je ze staré školy, tak to asi uděláme tak, že mě asi povedou oba :-).. Je fakt, že je to nejmenší zlo... Ale se Sebíčkem by to bylo stejně nejlepší, protože je to nejlepší chlap na světě :-) :-D
Odpovědět
@kkjanicka já mám rodinu normální - smyslu nerozvednenou, nerozhádanou :-D Takže mě vede tatínek a moc se na to těší. Možná bude i brečet ;-) Ale kdybych měla synka, tak bych asi zvolila také tu dvojitou variantu :-) Bude to myslím i roztomilé :-) Přeji hodně štěstí :-D
Odpovědět
holky co chcete jít samy, to je takové smutné, běžte s bráchou nebo blízkým kamarádem, ale samy, to je takové ... nepatřičné mi přjide..
Odpovědět
mě tedy povede taťka, teda pokud se nezhroutí, protže na takové akce moc není a malý (4 roky) půjde před námi s družičkou, No a kdyby se taťka nakonec rozhodl že nechce tak půjdu sama a jeto...
Odpovědět
@nevesta_29_9 Já teda byla na svatbě, kde šla nevěsta sama (a bylo to v kostele!) a bylo to moc hezký a hlavně ona si to náramně užila. Rozhodně mi to nepřijde smutné a už vůbec ne nepatřičné, je to fakt věc názoru, každá by si to měla udělat po svým :-) . My jdem třeba s ženichem rovnou spolu, máme už syna a roky společné bydlení, takže o nějakém vodění rodiči nemohla být u nás ani řeč ;-)
Odpovědět
nám třeba na matrice řekli, že si můžeme vybrat a jedna z možností je úplně jednoduše jít rovnou s ženichem společně k oltáři....já to sice tak mít nebudu, ale nevidím na tom vůbec nic divnýho...nebylo by to řešení???
Odpovědět
Článek se načítá
ještě mě napadlo, moje kamarádka už neměla tatínka...a tak ji normálně vedla maminka. Sice je to asi neobvyklé...původně ji byl navrhován budoucí tchán (taky možnost), ale s ním nemá moc blízký vztah, a tak vedla maminka :-). jak píše @lck79 , jak si to uděláš, takový to budeš mít...Já tatínka mám, to už jsme psala...a v mém případě bych si asi zrovna tchána zvolila...anebo ještě třeba bratra :-), kdyby nebyl tatínek...
Odpovědět
Profilova fotka
@kkjanicka mě povede taky náš Sebastiánek ;-) jen doufám, že nezačne brečet, má 2 roky
Odpovědět
Profilova fotka
jéé.. tak to je super :-).. to říkám pořád, prostě nejúžasnější jméno :-) :-).. malej.. určitě to zvládne.. A bude to strašně něžný, roztomilý, prostě krásný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkjanicka Mě povede můj v té době již skoro jedenáctiletý syn a další dvouletý bude čekat s tatínkem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@airawen Já jsem taky bez taťky a k oltáři mě povede děda..
Odpovědět
Mě povedou mé dvě sestry. Nabídl mi to i tchán, ale je pro mě důležité, aby mě vedly ony. Máme jenom jedna druhou.. (Ikdyž matka i otec někde žijí.. matka o svatbě i ví...)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky, šly jste některá k oltáři prostě s budoucím manželem? Táta má hrůzu z toho, že by mě vedl. Nemá rád tyhle kýčovité věci. A já upřímně taky ne... Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 sli jsme spolu s partnerem a bylo to moc fajn ;-) http://www.youtube.com/watch?v=cTB-iY... Byl to takovy momentalni napad pani z hradu, tak jsme se zeptali nasich rodicu, jestli jim nebude vadit, kdyz nas nepovedou - partnerova maminka i muj tatinek to prijali bez problemu, spis byli radi :-D
Odpovědět
@palomitacheca Jéééé. Úplně mě to teď dojalo. Měli jste to nádherný! Fakt! Můj táta by byl určitě rád :-) Budeme mít malou svatbu, tak nechci dělat nic křečovitého. Asi to při nedělním obědě nadhodím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 dekujeme :-) jen je skoda, ze uz to mame davno za sebou. Hned bych vratila cas... :-) Mne to takhle zpetne prislo uplne idealni. Muj tatinek hlidal nasi rocni dceru, Honzova maminka zase vedle sebe mela naseho 3 a pul leteho syna, tak si dost dobre nedovedu predstavit, ze by to bylo jinak... :-D navic mi pritomnost skoro manzela davala takovy pocit jistoty :-) a prichod do obradni mistnosti byl i jedinym okamzikem v ten den, kdy jsem byla trosku nervozni a dojata - rada na to vzpominam :-) Prober to s rodici i s budoucim manzelem a pak se rozhodnete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám pro změnu biologického tátu a nevlastního. Oba jsou skvělí a máme výborné vztahy, takže jsem dlouho řešila dilema, od koho se nechat odvést... Nakonec maminu napadlo, že bych mohla mít každého z jedné strany... Není to nevhodné? Nechtěla bych jednoho či druhého nějak znevýhodnit :-) . Díky za názory.
Odpovědět
mám to stejně jako @avernia ... a kdybych měla chlapečka, vedl by mě on, ostatní ať se staví třeba na hlavu ... když nemám s otcem dobré vztahy, tak nevím, proč by měl mít to privilegium dovést mě k oltáři ...
Odpovědět
Profilova fotka
no ja to mela vyresene hned...mam sice sveho otce, ale nikdy se jako tata nechoval. Zajimaly ho jenom zenske a kamaradi. K oltari me povede muj druhy tata- mamin novy manzel, ktery se ke mne naopak vzdy jako pravy tata choval a nemusel....i kdyz se to memu otci nelibi a najednou se citi byt dotceny, jsem v tomhle rozhodnuta....on si tuto poctu nezaslouzi...
Odpovědět
@levandulexx to neni vubec nevhodne, naopak je to moc hezke :). Jedna nevesta uz psala, ze to takhle bude mit, a myslim, ze je to nejlepsi zpusob, jak oboum udelat velkou radost.
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine díky - doufám, že nám to všechno vyjde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nakonec mě vedl můj úžasný malý ženich (synek) a otec. Viz mé album s fotkami. Můj otec tedy vůbec neladil atd.. ale byl to kompromis a nelituji. Hlavně že tam šel i Sebíček!!. Všem přeji krásné svatby a přípravy bez problémů a hádek :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?