Kdo chce mít taky obyčejnou jednoduchou svatbu?

Chceme mít s přítelem co nejjednodušší a nejobyčejnější svatbu. Ale i to s sebou nese plno rozhodnutí. Nejjednodušší by bylo např. mít obřad jen se svědky, ale moc nevím, jak to zkousnou naši rodiče. Jinak šaty budu mít jednoduché bílé (neprinceznovské:), botky taky, prstýnek mi přítel vyrobí, kytku natrhá na louce, hostinu - když jí mít budeme, tak nechceme v restauraci, ale něco osobnějšího, oznámení si chci taky nakreslit sama. Je tu někdo podobně smýšlející?
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to podle mě neni obyč svatba!!! :-) To je dost origoš...dnes je obyč to co má každý! - lokýnky, krynolíny, holoubky, fotografy, kaly...atd. já tak nechci svatbu na zámku.... Budeme to mít v kostelíku na vesnici v horách...oznámení jsem si taky dělala sama.... a hostina bude ve volném vesnickém duchu ...hlavně hodně hudby a veselí!
Odpovědět
Zřejmě je to tvá druhá svatba, pokud jsem to dobře pochopila???? Tak to si myslím....nevím, ale člověk už to asi ani tak moc neprožívá jako tu první.....ale i to je krása a romantika mít luční kvítí....klasické šaty... Podle mého názoru,tímto stylem se rozhodně nic nezkazí!!!!! Hodně štěstí!!!! V jednoduchosti je také KRÁSA!!!!
Odpovědět
a proč máš v pase, že svatba byla 30.11.1999??? Určitě plno lidí má jednoduchou a jak ty říkáš "obyč" svatbu, je každého věc jakou jsi ji udělá a když to cítíš takhle, tak si takovou svatbu udělejte. Ono je též "obyč" a "obyč" svatba, někdo si pod obyč představí to co ty a někdo něco jiného... Tak hodně štěstí... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
romantika..zni to moc hezky
Odpovědět
Profilova fotka
certvi: Zní to prima ;-) okka: Já jsem svoji druhou svatbu přožívala mnohem víc než první :-N asi to bylo i tím, že teď to prostě bylo to pravé, co jsem chtěla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna taková "obyč.. tady nedávno byla a zdála se mi hodně veselá a něvěsta s ženichem byly hodně spokojení.. Zkus si prohlídnout alba ze svatby... : ) takových je tady moc málo a vím, že se na ni snesla spousta kritiky, že neměla šaty ze salonu.. atd.... Moc jim to slušelo i tak..:)
Odpovědět
nunacek: Klidně s tebou souhlasím, prostě nevím....a soudím jen co slyším atd... :-) I to je možné...záleží jak kdo.. krupinka: Podle mého nechápu proč kritika,když šaty nejsou ze salonu. Musí být spokojený pár a myslím,že to stačí! Kdybych se chtěla vdávat v ,,pytli´´ tak se v tom vdávat budu,protože JÁ to chci a mě se to líbí!!! :-N
Odpovědět
Profilova fotka
krupinka, myslis treba tuhle:: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Certvi - obyčejná zní divně, spíš bych řekla "prostě po svém" . A určitě si ji udělej tak, jak cítíš! A fuk, jestli je první nebo druhá ;-) Kdybys viděla mou první svatbu ... :-N Pro mě je ta první pravá až tato má druhá x-)
Odpovědět
třeba tahle: to je moje fotografka..., měla krásnou svatbu...je svá, normální a přitom veselá.....!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by na tvém plánu svatby snad nesedělo jediné - nemít tam rodiče. Pokud s nimi dobře vycházíš, tak máš jako jejich dítě také určité povinnosti - to nejmenší je pozvat je na svatbu, byť maličkou a neokázalou. Jedna moje kámoška se také vdávala, celkem nedávno, jen v jeans a triku, měla jednoduchou kytku od sestry a prstýnek z chirurgické - prostě pohůdka, její maminka to ale obrečela a to si myslím za to nestojí... Nakreslit si oznámení a kytku natrhat na louce je podle mě skvělý nápad, jen by možná bylo dobré, aby vás i někdo vyfotil, přece jen je hezké mít památku. Držím ti palce, tvoje svatba bude určitě neobyčejná a hlavně bude tvoje a po tvém ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kristi : super odkaz... to je přesný, hlavně v pohodě, ještě album uživatelky jajadlo - to je taky děsně v pohodě, ale ještě originálnější :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
katchen: tohle je fakt bomba svatbicka, moc jim to seklo, party u bazenu...pohoda z toho jen cisi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Odkaz, co dala kristi je super ;-)
Odpovědět
Urcite to pujde i bez rodicu, taky to tak budeme mit... Nebudeme mit oznameni, kolace, dort, jen obrad, obed, foceni... Bude nas max. 6 (chtela jsem 4, ale 6 je kompromis...) takhle mi to vyhovuje.. Drzim palec.
Odpovědět
Profilova fotka
moje kamarádka měla taky svatbu na louce, měla obyčejné šaty, slunečnice, nebyla namalovaná, učesaná, no prostě nic neřešili. Takové přírodní lidé, jak bych řekla :-) A bylo to úžasné, všichni jsme se skvělě bavili. Měli tam 120 lidí, byla to pohoda
Odpovědět
Profilova fotka
Já stejně nevím holky : Jak byste se cítily vy, kdyby vás dcera či syn nepozvali na svatbu ? Mě by to teda mrzelo a to dost... :-( Pokud tedy vycházíte... někdo se s rodiči třeba nestýká, asi ví proč a tam je to na místě.
Odpovědět
Profilova fotka
katchen, to je slozita otazka....tchyne predtim ozenila 2 syny, a moji rodice: s mamou super, s tatou nic...to se proste musi resit pripad od pripadu
Odpovědět
Profilova fotka
jojo...s těmi rodičemi má Kat pravdu...aby to nakonec nemrzelo i vás...že jste je tam při takovém dnu neměli..... Budou přemýšlet, co kde udělali špatně, že jste je tam nechtěli, nebo jim to vůbec neřekli
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si prala mrnavou svatbu jen my a svedci... ale s nastavajicim muzem jsme se v tomhle neshodli... Takze cervi, pokud si to takhle oba prejete, jen do toho x-) Drzim palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Katchen, to by mě určitě vadilo. I když mě rodiče řekli,že kdybychom si udělali tajnou svatbu, že jim to vadit nebude. Že nám ty peníze co by nám dali na svatbu stejně dali a mohli bychom si někam zajet. Ale u tchýně by to rozhodně neprošlo, takže jsme udělali normální svatbu :-D
Odpovědět
Díky za plno reakcí. Jen pro upřesnění: Bude to má první svatba. A právě proto si chci připadat přirozeně - proto žádné líčení a kadeřnice, žádné super šaty. Paradoxně mi to přijde v mnohém složitější než klasičtěji pojaté svatby. Většina lidí se na to dívá skrz prsty. A proto i přemýšlím o těch rodičích. Nerada bych je ranila tím, že je nepozvu, ale pokud je pozvu, mám pocit, že musím řešit daleko víc věcí. Prostě jen nechci mít svatbu za trest a takovou, která by se líbila jen rodičům. ad kristi: opravdu super odkaz ad scai: taková je přesně moje představa, až na tu spoustu lidí! :) Nevíš, jak to kámoška měla těžký s realizací svých představ? Narážela na nějaký problémy při zařizování takovéhle svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
certvi: moje mama i tchyne to prezily bez problemu, proste sjme pak udelali oslavu a hotovo
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli tajnou svatbu, jen se svědky a za svědky nám šly maminky ;-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/album/album.ph... asi jste myslely tuto svatbu...
Odpovědět
Profilova fotka
okk .. já sem to nekritizovala, mi se to moc líbilo, že si do toho nenechali mluvit, ale ostatním to asi leželo v žaludku, že si někdo mohl krásně užít svoji vlastní svatbu..:) byla to kočka myslím se jménem jajolda, nebo tak podobně....:) měli svatbu někde za zahradě, .. zkusím to pohedat..:)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
my nemeli tajnou svatbu, ale taky uplne normalni... jen my, svedci a rodice.... bylo nas 10... vischni vedeli, ze se budeme brat, ale nevedeli kdy a kde... oznameni o tom, ze jsme se vzali jsem si delala sama na pocitaci.... a nakonec vsichni pribuzni prezili ze tam nebyli.. ja byla rada, ze jsem tam rodice mela... chtela jsem aby me tatinek odvedl... ale jinak pohoda klidek... dali jsme si jen obed v restauraci, potom sli na tocenou zmrzlinu a vecer si ugrilovali maso na zahrade.... vřele doporučuju :-)
Odpovědět
jj, to je tento styl lidi musí cítit sami uvnitř.... na mě je tohle AŽ MOC ;-)
Odpovědět
krupinka01: každej si to udělá, jak to cítí... ať do toho každej kecá, hlavně že jsou spokojeni novomanželé :-) o to v ten den jde
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?