Kde si pronajmeme svatební kočár ve Frýdku-Místku?

V tématech jsem nenašla, žádnou informaci ohledně svatebních prostředků, neví někdo o někom, kdo by nám za rozumnou cenu zapůjčil kočár (i s kočím :D) ? Nejlépe z okolí Frýdku-Místku?
Odpovědět
ja taky shanim kocar... nasla jsem jich par - ale v okoli Karvine. Jeden, cena 3500 - trochu drahy na muj vkus, tak to pada! a pak jsem nasla dalsi ( teda babicka mi nasla ) za 2000 Kc - ty jsou z okoli zavady ( u petrovic u Karvine ) Chtela bys kontakty?
Odpovědět
@tinycz zkuste mrknout a zeptat se tady, viz. odkaz http://www.svatby-kocarem.org/svatby-... :-)
Odpovědět
@tinycz chodili jsme s kamarádkou ke koním, do starého města, majitel se jmenuje Hrabec, zkusím na něja sehnat kontakt, jezdíval s kočárem, ale jak je to teď to netuším.
Odpovědět
@tinycz tak jsem na internetu našla pouze toto číslo, mělo by to být na něj, za zkoušku nic nedáte - 73324833 , ale ruku do ohně za to nedám:-D dejte pak vědět jestli jste tam volala :-)
Odpovědět
@tinycz tak se omlouvám, ale na internetu jsem se špatně podívala to číslo na něj není, navíc tam jedno chybí.. tak se nezlobte ..
Odpovědět
@kessy156 to je IČ. A hledala jsem ho a našla jsem jen poštovní adresu. Žádný email nebo telefon. Takže leda ho osobně navštívit :-)
Odpovědět
Jo ja blbec jsem si toho vsimla az potom. Tak pokud bude mit pani cestu do stareho mesta tak se muze u nej zastavit ;-)
Odpovědět
Děkuju za příspěvky :) nakonec máme rozjednanou jinou nabídku, blíže k nám, tak snad to klapne :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?