Kde seženu svatební krabičky pro hosty?

Profilova fotka
Ahojky,nevíte někdo,kde seženu malé krabičky na pozornost-bonbónky atd-pro hosty?Našla jsem buď velké,nebo drahé a nebo nebyly bílé nbo červené:-))poraďte prosím
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já je taky zkouším někde najít. Jediné co mě tak napadlo je vyhledat je na seznamu jako - výroba krabiček- vypadlo na mě dost výrobců obalových materiálů a podle toho co mají v katalozích tak nic není problém. Nevím jak cenově ale chce to rozeslat maily a počkat kdo za kolik ;-) Finální úprava - barva popřípadě jména na víčko asi budu dělat doma 8-) Snad jsem ti trochu pomohla.
Odpovědět
Profilova fotka
miadesign nebo mrkněte svatebnidekorace ;-) pěkné přípravy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji,tam jsem mrkla,stačí mi buď čistě bílé nebo červené:-)
Odpovědět
Profilova fotka
není zač :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:)možná najdu i v papírnictví a nevíš náhodou o nějaké podpisovací sadě a sadě na dortík? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne ne,zkus se zeptat přímo v saloně,kde si půjčuješ šaty,tam mají většinou hodně věcí ;-)
Odpovědět
mrkni se na "decoma service" nebo svatební dekorace či svatební-dekorace, něco tam určitě najdeš ;-) Já bych spíš potřebovala poradit s velikostí, mě se zdaj většinou ty krabičky obrovský nebo zase moc úzký a malý , tak poraďte, kdo máte zkušenost, chceme do nich dát asi 10 koláčků, roládu, nějakej minizákusek a nechceme moc velký krabičky - dostanou ještě víno a 25g čokoládu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
many,já si právě chci nechat šaty šít
Odpovědět
Profilova fotka
na krabičky jsem objevila astera.cz
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji,taky jsem tak koukala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni na tuhle stránku...http://photo.163.com/photos/tydt005/58192001/#p1 já jsem podobnou jednoduchou přenesla do počítače a vytiskla na barevné papíry...pak vystřihla popsala a naplnila bombonkama...v pohodě ..:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
co to je?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi přišel mail z astery,že krabičky přijdou v tomto týdnu.Tak dám vědět,jak vypadá skutečnost..
Odpovědět
Profilova fotka
ok,jsem zvědavá,na netu vypadají hezky:-)
Odpovědět
Aho holky, nevím, jaké dělají krabičky nejmenší velikosti, ale mrkněte se na Stama Zlín, mají opravdu krásné, za pár korun...já si objednala velké na výslužky a maximální spokojenost...už se těším na jejich plnění :-)
Odpovědět
zimofka - děkuju moc za odkaz helito - díky moc za doporučení firmy Tyhle stránky mi vážně hodně ulehčují přípravu svatby takové jakou si ji představuji. Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky!Tak právě mi přinesli balík s krabičkama.Jsou bombový!Už se nemůžu dočkat,až je budeme plnit.Vypadaj přesně jako na pbrázku-no vlastně snad ještě trochu líp! x-) Takže astera.cz můžu jen doporučit...
Odpovědět
Profilova fotka
šoupneš je do albíčka:-)?
Odpovědět
Profilova fotka
jsou tam.úplně dole.jsou vážně nádherný.A hlavně-akorát velký!Nepůsobí malince,ale zároveň nás jejich plnění nezrujnuje,vzhledem k jejich počtu :-) jo-ještě jsem se chtěla podělit se zkušeností s eshopem svatebniagent.Sice to sem nepatří,ale když už jsem u toho objednávání přes net...nečekala jsem tak výbornou komunikaci shopu se zákazníkem.obrovská ochota a trpělivost.A myslím,že krabičky tam také mají.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
verunka84 • Dnes o 11:20 Ahoj děvčata, moc prosím, nevíte, kde sehnat (nejlépe Ostrava nebo internet) krabičky na dárečky pro hosty? ... nikde je nemají, všude vidám krásné fotky dárkových krabiček, ale sehnat je asi nemožné .....děkuuujiiiii Verča
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
gomy • Včera v 19:12 uš Ahoj chtěla bych se zeptat kde seženu jiné než bílé krabičky, četla jsem někde že se dá přes asa ale nemohu je najít, mohl by mi někdo poradit se správným slovíčkem pod kterým hledat a nebo poslat třeba rovnou nějaký odkaz. díky moc za odpovědi adelka89 • Včera ve 20:49 svatebni-raj tady jsou nejaké krabičky, ale dát 26 korun jen za krabičku mi přijde hodně, zkus se poptat někde v cukrárně,tak to bude jistě levnější, ale možna taky ne. ty obyčejné za 4,5 se dají :) saxana2009 • Včera ve 23:41 Mají to většinou ve všech obchodech se svatebními dekoracemi. Ale cena je několikanásobně vyšší než u bílé krabičky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj. Na září plánujeme svatbu. Začali jsme před týdnem :-D Rádi bychom měli jako svatební výslužku něco netradičního. Kamarádka dávala minidortíky, další dávali lahev vína s jejich etiketou. Napadá Vás i něco dalšího, co by se ,mohlo dát místo cukroví či dortíku? Díky moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?