Kde seženu miničokoládky jako jmenovky?

Profilova fotka
Ahojky nevěsty a vdané paní, mám prosbičku, chtěla bych jako jmenovky na svatební stůl použít miničokoládky, ale vůbec nevím kde je mám sehnat, páč na miadesing a svatební dekorace jsem objevila jen svatební čokolády s tím, že si tam můžete jen nechat natisknout inicály nevěsty a ženicha a datum svatby, popř. fotku, jinak nic.... poradíte mi. Moc děkuji :-D
Odpovědět
1
2
6
a co bys tam chtěla ještě dopsat? Dají se také koupit např. v Makru a obal si můžeš vyrobit dle vlastního návrhu na počítači.
Odpovědět
Chtela by tam napsat jmena hostu ;-) . To je dobry napad, ja bych tam zkusila napsat, myslim ze neni problem to tam vytisknout, urcite by ti meli vyjit vstric.
Odpovědět
Profilova fotka
ja myslím ze ti toneudelaj je tam nejaky minimalní odber - 5ks, to znamena ze by sis musela dát natisknout petkrát tetičku Elišku,... navic ty jejich cokoladky jsou fakt ultramalý - 6g ja jsem si koupila v MAkru , za 2,60,-/kus cokoladky 25g. sloupnu z nich ten barevnej obal (se zviratky) a necham je v alobalu. sama si natisknu jmenovky, a ty pak postupne na to nalepím.
Odpovědět
TO akral: dost dobrý nápad. já pro jistotu jmenovky řešit nebudu vůbec
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za rady, to makro možná zkusím, jen nevím jestli nám ještě platí karta, nějak dlouho jsme tam nebyli, ale za pokus to stojí
Odpovědět
Profilova fotka
akral - aj ja to tak idem urobiť ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
koupila jsem krabicku cokoladek s vlkem a zajicem v makru, ale prodavaj se v jakymkoli obchode, pripadne urcite v super ci hypermarketech u cokolad....takze tam si nakoupis jakej chces pocet. ;-) to co budes chtit mit na cokoladce, podle sve fantazie ...si udelas na pc. 8-) ...u nas na svatbe tento napad z beremese mel uspech. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte,my jsme je koupily v Delvitě a v Tesku po 4 kusech v balení za 11,- a udělali si svůj návrh,přesně jako haník :-)
Odpovědět
Profilova fotka
miluse: Já jsem měla podobný nápad a napsala jsem na Miadesign a ihned mi odpověděli a byli hrozně milí. Jen miničokoládky jsou takový to, co se dává ke kafi v kavárně....je to fakt malinký, to ti babičky a tetičky bez brejlí nepřečtou :-) Oni nabízej ty svatební čokolády a maj je tam sice jen se jmény nevěsty a ženicha v nabídce, ale udělaj ti je jak budeš chtít....aspoň mi to psali.
Odpovědět
Ahojky, já je také koupím v nějakém hypermarketu a natisknu doma na PC. Určitě vyjdou levněji a budu je mít dle vlastních představ. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To jo....jen se mi nechce jen černobíle...ale možná, že to je lepší nápad. Barevný papíry do tiskárny... :-)
Odpovědět
Jo přesně, já mám také koupený v barvě jarní zelená, na nich zepředu jména a zezadu kraťoučké poděkování za účast na svatbě. Výzdoba stolu bude také do zelené barvy, tak to snad bude vypadat hezky. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
medvejda: Díky, asi tam zkusím taky napísat...... nebo se ještě jukni někde v těch hypermarketech po těch čokoládkách a zkusím něco spáchat.... ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, můžu se přidat? To je fakt dobrý nápad. Ty čokoládky na internetu jsou fakt malé :-( A kde berete ty motivy-obrázky na ty čokolády? Nemám ponětí kde to najít.
Odpovědět
Profilova fotka
ladenka: A to jsi kupovala ale zvlášť papír do tiskárny, ne? barbarek: Projeď svatební alba...tam je obrázků... :-)
Odpovědět
Medvjeda: jo kupovala, normálně v papírnictví, jedna A4 normální gramáž stála 1,50 a předpokládám, že jich z té A4 udělám cca 3 ks. Tak mi to přijde docela dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
To barbarek: To záleží co tam chceš dát... mě se líbí jen takové ty decentní jak mám v albu, jen prostě jméno a event. nějaké srdíčko, či čtyřlístek nebo něco takového..... nebo tam dám nějaké méďu me to you :-D
Odpovědět
ahoj, myslím, že čokoládky se dají objednat i na stránkách Svatební dekorace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To radost: To máš pravdu sice dají, ale zase jen s iniciály nebo jmény novomanželů a datum svatby. Já je chtěla dát jako jmenovky na stůl....
Odpovědět
Holky díky za radu, mě jde o to , kde ty obrázky srdíček či medvídku stáhnu na ty jmenovky?
Odpovědět
Profilova fotka
bud tady u holek v albech, nebo z nejakých oznamek z netu, nebo jen tak z netu, tam najdes spoustu hezkých obrázků... ;-)
Odpovědět
jojo asi jsem střevo že se tak ptám :-) ale nikdy jsem to právě nezkoušela
Odpovědět
Profilova fotka
TO barbarek: Jestli chceš ty medvídky, tak si dej do vyhledávače medvídci me to you a najdeš jich plno, stačí si jen vybrat. Nebo jestli chceš napiš mi do IP mejla a já ti nějaké médi pošlu.Mám jich docela hafo ;-)
Odpovědět
To miluse: děkuju ti mooooc. Poslala jsem ti do IP zprávu. Budu ráda za jakoukoliv pomoc. :-) Tohle jsou opravdu šikovné stránky. Jen škoda, že jsme každá od jinud 8-)
Odpovědět
Ahojky, my si budeme kupovat čokoládky v Makru - od Orionu. Přebal si na to budeme dělat sami na pc.
Odpovědět
jojo já si je taky koupím v Makru. Jen nevím zda se dobře poperu s těma přebalama.nejsem grafický tip :-|
Odpovědět
Profilova fotka
To barbarek: Už jsem ti nějaké poslala, tak doufám, že dojdou.....
Odpovědět
díkyy ale nějak to fakt nejde otevřít...bojuju s tím tady :-|
Odpovědět
Profilova fotka
už jsou na cestě... teďky už by to mělo jít :-p
Odpovědět
joooooo už je mááááám :-) 8-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?