Kde seženu fontánu na čokoládu do 2000 kč?

Tak ji už marně několik měsíců sháním. Poradí někdo, kde ji mají aktuálně dostupnou? Chci výrobek z České republiky, tzn. z Ebay se mi objednávat nechce. Předpokládala jsem, že ji seženu kolem 1500 Kč, ale nikde není dostupná. Už jsem stáhla objednávku z několika e-shopu a teď čekám na Neckermmana, kde mi zatím také nepřišla a ani neví, kdy bude na skladě. V Potten Pannen je také vyprodaná. Ví někdo, kde ji aktuálně do 2 000 Kč sehnat? Moc díky.
Odpovědět
keby si dala do bazáru inzerát že kúpiš, možno by sa ti niekto ozval. skús
Odpovědět
neckermann za 899Kč do vyhledávače zadej fontána a najde Ti ji to.
Odpovědět
jejda, to jsem přehlídla, že s to u neckermana zkoušela :-N
Odpovědět
tak abycho to napravila ;-) 8-) :-D víc najdeš v googlu když si zadáš "čokoládová fontána e-shop"
Odpovědět
Ty odkazy znám, ale většinou jsou ty fontány dražší, než bych za ně byla ochotná dát. Nakonec to za ně ale asi stejně dám :( Tak uvidíme, co ten neckermann. Zatím čekám měsíc. V Potten Pannen mi dnes řekli, že by ji někdy měli dostat a až ji dostanou, zavolají mi.
Odpovědět
já doufám, že snad do září bude! Držím palce!
Odpovědět
Profilova fotka
já si ji koupila z neckermanna, je fakt super a za dobrou cenu
Odpovědět
Ahojte...práve dnes mi prišiel katalog Popron ...je tam tá čoko fontána za 1 200sk...nejak tak a dá sa namiesto čokolády použit syr...ako syrové fondue ;-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
koupila jsem jí z USA přes ebuy, jen jsem k ní musela na ebuy.uk koupit měnič napětí za 7 liber, v USA mají velký výběr, ale měniče k nám vetšinou pro malou cenu neposílaj, v anglii to není problém menič mi poslali dokonce bez poštovného. stačí zadat do vyhledávace voltage convertor fontána bya z usa koupená na ebuy.com, ale menič byl z ebyu.uk celé se vším jsem se vešla do 1200,- a vybrala jsem si starobylý desing.
Odpovědět
Ahoj - byla jsem teď v pátek na Černém Mostě v Praze, Electrowordu - tak tam mají čokoládovou fontánu - je to výrobek pro děti, takže vypadá jako Mickey Mouse - je červená (dole) - vypadá výborně, akorát nahoře na vrchu fontány je hlava myšáka. Cenu si bohužel nepamatuji přesně, ale určitě nebyla vyšší než 1.500,- Kč. Měli tam i zmrzlinovač a popcorn. Snad jsem pomohla. Pěkný den. I.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj když se podíváš na wéwéwé tečka popron tečka cézet, tak tam ji mají za 1300 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na pronajemfontan.cz. My jsme tam kupvali cascadu a jsme moc spokojení, doporučuju si rovnou nakoupit i zásoby čokolády :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, my jí měli z Neckermana a je fakt super....... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky, mám také fontánu z Popronu. Už jsme ji na svatbě použili, měla veliký úspěch!
Odpovědět
Ahojky, už jsem to tady někde psala, kamoška kupovala tady http://www.pro-kuchyne.cz/grilovani-a... a byla velmi spokojená, mají tam fontánky i čokoládu, vše skladem a dodání do dvou dnů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
dudunka • Dnes ve 20:57 Ahoj holky, právě jsem si koupila přes internetový obchod Tchibo čokofontánu, tak jsem se s váma chtěla o tento tip podělit Stojí 799 + poštovné 109 Kč. Věřím, že bude kvalitní, jako většinou věci v tomto obchodě bývají. Např. v makru mají čokofontánu taky, ale dražší. Tak přeju úspěšné nákupy a labužnickou svatební hostinu!:))
Odpovědět
Profilova fotka
Já tu naši koupila za cca 1200 Kč v Elektroworldu . Bylo to super a nahradila nám drobné cukroví - měli jsme jen koláčky. Nechala jsem si ji - na dětské oslavy se moc hodí :-) Čokoládu jsme sice na svatbu měli pravou belgickou, ale rozpuštěná Milka s máslem je taky moc dobrá.
Odpovědět
Ahoj holky, teď se asi projevím jako naprostý analfabet. V životě jsem neviděla fontánku na čokoládu a proto nevím, jak se používá. Zatím mě ani nenapadlo ji kupovat, ale jak tady o ní pořád někdo píše, tak jsem dostala chuť :-) Prosím, řekněte mi, kupuje se do ní nějaká náplň, nebo na jakém systému funguje? Díky a omlouvám se za asi stupidní dotaz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, právě jsem si koupila přes internetový obchod Tchibo čokofontánu, tak jsem se s váma chtěla o tento tip podělit Stojí 799 + poštovné 109 Kč. Věřím, že bude kvalitní, jako většinou věci v tomto obchodě bývají. Např. v makru mají čokofontánu taky, ale dražší. Tak přeju úspěšné nákupy a labužnickou svatební hostinu!:))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj cascio, čokofontána je božská věc, já měla příležitost ji vyzkoušet na několika rautech... Prostě tekoucí čokoláda přes několik pater fontánky a namáčíš si do ní většinou čerstvé nakrájené ovoce (banány, jahody...) napíchané na špejli. Bomba. Mléčná nebo bílá, to je fuk. Pro mě jako čokoládového maniaka naprosto úžasná věc! :) Jinak já ji ještě sama nepoužila, ale dají se koupit balíky pravé belgické čokolády nebo rozpustit třeba tu Milku, jak říkají holky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...nedoporucuji kupovat levnejsi fontatu...take jsme chteli usetrit, koupili fontanu za 2000 kc.... strasne hlucne chrastitko, cokolada se pripekala, netekla....byl to duvod k reklamaci. Proto jsme koupili drahou, 8.000Kc Sephra. Maximalni spokojenost, krasne tekla, nepripekala se, bezela 12 hodin bez prestani. Opravdu doporucuji...kdybyste chteli pujcit...piste do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím že to nebude ani tak o ceně... Důležitý je hlavně obsah čokofontány. Je totiž hloupost rozpouštět půl kila čokolády pro 60 lidí :-) Máte li větší svatbu, tak je fakt lepší koupit si nějaký větší typ - nebo půjčit. Půl kila je jako když plivnete do moře a musí se stále doplňovat a to je otrava.. Takže při nákupu se na obsah mrkněte... Ani malé fontánky se ale nepřipékají, když čokoládu správně naředíte. Ředí se máslem a to i belgická a měla by být hedvábně polotekutá... Mňam... Na Vánoce ji zase spustíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít teda fontánky dvě, už je mám koupené, jen mi ještě nedorazily... Jednu asi použiju na bílou čokoládu, druhou na mléčnou. Na svatbě budu mít 40 lidí, tak teda doufám, že ta 1 (malá) čokofontána pro 20 lidí vystačí... :-| Kolik čokolády jste počítaly na osobu, holky? Kolik litrů (nebo kilo) čokolády myslíte, že bych měla nakoupit? Teda ty belgické jsou děsně drahé, asi si ji spíš připravím podle nějakého receptu sama... Díky:)
Odpovědět
Profilova fotka
dudu: já měla téměř 30 lidí a 1 fontánka stačila a k tomu půl kila čokolády, ovoce a bylo...nejela celou dobu byla po chvíli až a stačilo to..je to zbytečný podle mě dávat dvě pokud to není svatba pro 200 lidí..nevim, ale každopádně se ti ta čokoška pak neztratí, já mám ještě zbytek doma a na vánoce bodne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla lidí 50 a 1 stačila... jenže spousta hostů byli chlapi co pijí pivo a k tomu se čoko moc nehodí. Jinak moje kamarádky u ní strávily snad půl hodiny a mlsaly.. Děti totéž... Pak si nabraly rozpuštěnou čokoládu na talířek a i s ovocem si to vzaly ke stolu aby nebrzdily provoz. Měla jsem na svoji svatbu 3 kg belgické čokolády a kilo a půl másla - ředí se cca 1 ku 3 - 1 díl másla a 3 díly čokolády - chce to ale vyzkoušet... 2 kg čokolády na mé svatbě padlo... .-)) Fontánka byla v provozu asi 3 hodiny, pak už nikdo nemohl. ;-)
Odpovědět
Holky, prohlížela jsem obchod na Tchibu a mají tam čokoládovou fontánu za 799,- Kč. Jen nevím, jestli je pro moc lidí nebo jen pro domácí provoz. (www.tchibo.cz)
Odpovědět
Teď to čtu pozpátku - Anax mě předběhla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle malé fontánky jsou všechny jen na domácí použití, ale pro menší svatbu stačí - lidičky se u ní prostě vystřídají a být zapnutá pár hodin vydrží... Jestli chceš profi fontánku, tak si ji raději vypujč - u cateringové firmy, nebo je i specializovaná půjčovna - najdeš na netu. Tu profi totiž doma pak už moc nevyužiješ a jak je psáno shora - je dost drahá...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju, holky! :) Už se nemůžu dočkat, bude to určitě lahoda! :) Jinak ta belgická origoš čokoláda pro čokofontány je určitě záruka jistoty, ale kolik stojí? Snad bude fungovat i rozpuštěná čokoláda na vaření nebo nějaká jiná, našla jsem např. recept na čokoládu z rozpuštěných ledových kaštanů, to musí být moc dobré...
Odpovědět
Profilova fotka
Lienko 26, já si tu fontánu v Tchibu koupila, měla by stačit:)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?