Kde se dají levně půjčit potahy na židle?

Profilova fotka
nevíte někdo kde se dají levně půjčit potahy na židle???
Odpovědět
Profilova fotka
To bohužel nevím, ale dost by mě to zajímalo :) Zatím plánuju židle bez potahů a chci na ně udělat jen mašle z organzy. Ale kdyby dal někdo dobrý tip v Praze... ;-)
Odpovědět
Co vím, je na netu spousta půjčoven, které potahy na židle půjčují i zasláním poštou. Co jsme viděla, tak půjčovné bývá od 30 do 50 korun/židle.
Odpovědět
Mám zkušenost s tímto potahem: http://lenea.cz/AKCE-!!!Svatebni-pota... Vypadá hodně slavnostně - uvazuje se na židli a protože uděláš mašli, tak není třeba dozdobovat. S firmou Lenea mám výbornou zkušenost.
Odpovědět
máme v nabídce potahy za 30Kč, zasíláme PPL po celé ČR a SR
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@ivar ahoj prosim te, potrebovali by jsme pujcit na svatbu 65 púovlaku na židle a plus mašle, mužeme se nejak dohodnout a cenove tez? a do jake doby po svatbe se musi poslat zpet k tobe?
Odpovědět
Profilova fotka
@ivar mě by spíš zajímalo, zda máte představu kolik stojí poštovné, když potahy budu vracet. Samotný potah je určitě těžky ... a když si jich půjčím cca 45, tak aby to nevážilo 20kg a neplatily se tisíce za poštovné zpět! Nevíte?
Odpovědět
já jsem zakoupila na we we we tečka slevosvatba tečka cezet :-) slevový voucher a jeden potah vč.mašle vyšel na 35 Kč. Poštovné potom cca 150 Kč (50 potahů)
Odpovědět
@misahamilton urcite potrebuji znat presny termin svatby, pocet a druh potahu, barvu masle, postovne je pak dle vahy baliku dle ceniku PPL nebo osobni odber v Brne. Muzete si psat objednavku.
Odpovědět
@luca1601 tisice to urcite nejsou, cenik postovneho je na PPL,
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den nevěsty, u nás máme potahy od 25 Kč. Máme spoustu druhů a barev, některé i s mašlemi zdarma. Rozesíláme po celé ČR. Koukněte náš web.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Odpověď je jednoduchá. Buď oslovíte svatební salón nebo zapátráte v googlu pod hesly "půjčovna svatebních potahů" nebo "pronájem svatebních potahů" nebo podle místa třeba "pronájem svatebních potahů Litomyšl". Otázka co je Vám milejší, jestli osobní servis a dáte přednost místnímu salónu nebo jdete po ceně a vybíráte z internetu. Co se týká dalších nákladů, to pro Vás bude při internetovém půjčování poštovné z půjčovny a odeslání zpátky. Jestli můžeme poradit, nejprve si přeměřte Vaše židle (fotku + rozměr sedáku a výška židle) a s tímto požadavkem se pak obraťte na vybrané pronajímatele, jestli je vůbec potah dodavatele na Vaši židli vhodný. Předejdete tak komplikacím - na různé židle totiž pasují různé rozměry potahů. My například půjčujeme univerzální saténové potahy, které se uzpůsobí téměř na každou židli, ale už také víme že na některé atypické rozměry nepasují :-). Další věc je vybírejte tip potahu, existují různé elastické saténové atd. Takže i druh potahu. Co se týká servisu třeba u nás vám umíme obousměrné zaslání, Tzn potahy jak zašleme, tak po svatbě si je náš kurýr na vaší adrese vyzvedne. Což je výhoda, protože nemusíte téměř 30 kg balík tahat na poštu ani vyplňovat štítky a ušetříte čas. Zároveň je samozřejmě možnost dovézt a nainstalovat potahy osobně kdekoliv po ČR. Je to jen otázka domluvy. Myslím si, že možností je spoustu, stačí jen věnovat chvilku a vyhledat si nejvhodnější dodavatele podle svých kritérií (cena, vzdálenost, servis ...) . Závěrem si dovolím pár ukázek z naší kuchyně, kombinace saténové potahy + organzové mašle :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, potahy na židle barva bílá, materiál satén nebo stretch u nás, cena 30 a 35Kč / ks. Děkuji Kostolnik PARTY SERVIS
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj, ja jsem videla potahy i na inzerci na bazos.cz . nekteré mají i dopravu zdarma po ČR. staci dat do vyhladavace svatebni potahy:)
Odpovědět
Potahy jsou i spandexove a ty se hodi skoro na každou židli bez operek na ruce a nekloužou.Ja je mela na sve svatbe. Potahy vytvorili krasny dojem luxusu, zvedli uroven te oslavy:).
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, elastické potahy půjčujeme včetně organzové mašle. V nabídce mnoho dalších dekorací. Posíláme po celé ČR nebo osobní vyzvednutí v Neratovicích. Níže pár fotografií od zákazníků
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@ppawlusha dobrý den, měla bych zájem o půjčení potahů. Mohli bychom se nějak domluvit? Napíšete mi prosím na můj e-mail malakova.petra88@seznam.cz ? Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@joselinn dobrý večer, píšu Vám mail ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?