Kde objednám svatební vývazky?

Ahojky, nevíte někdo kde bych mohla objednat svatební vývazky pro hosty? Už jsem byla na svatebnim shopu na vltava2000 atd. nevíte ještě o nějakých stránkách se svatební dekorací? díky
Odpovědět
Profilova fotka
veroniky těch je např. miadesing.cz, svateni-shop.net a nebo stačí zajít do švadlenky a tam mají také už hotové, podle toho jaké chceš
Odpovědět
Mívají je i v něktrých svatebních salonech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Výrobu nabízí i taky v bazárku. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
taky jsem měla od této paní (viz odkaz výše) a jsou moc hezké.... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Mam jsem vyvazky od uzivatelky Nastynela a jsou bezkonkurencne nejkrasnejsi, co jsem videla :-) Kam se hrabe Miadesign :-o Mrknete se na jeji album v pripravach, nebo nabidku v inzeratech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky dávali jste k vývazku ještě myrtu? Mám krásný vývazek, přijde mi že už by tam ani být nemusela... :-|
Odpovědět
taky jsem si objednala u Nastynely vývazky včera mi přišly a jsou nádherné Dělá je v soupravách i pro rodiče a svědky a myrta by tam ani nemusela být jsou totiž takové bohaté. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myrtu jsme dávali, přijde mi to hezčí, ale být nemusí
Odpovědět
Profilova fotka
chci se zeptat,dávají se vývazky všem svatebčanům,nebo jen rodině?Jelikož nám tam jde 100 lidí a z toho e 40 kamarádů....
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem koupila vývazky v galanterii, bylo za pár korunek. Dávala jsem je na myrtu a vypadalo to vcelku pěkně
Odpovědět
Profilova fotka
kirny: tak pokud budes mit na obrad 100 lidi tak to te docela obdivuju a zaroven i lituju.. myslim ze vsichny svatebni hoste, kteri jsou oficialne pozvani by meli mit vyvazky
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, nevíte kde objednat vývazky? chtěla bych něco moderního a zvláštního, ale zatím jsem nenarazila na nic co by mi padlo do oka chtěla bych něco v zelenkavé barvě viděla jsem tady v bazaru nabídku od Nastynely nemáte někdo zkušenost s nákupem?
Odpovědět
Profilova fotka
golden:jukni se výše na diskuzi, holky tam o tom píší................
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme krásné kytí...viz album a když jsem paní Janě Sůvové řekla,že chceme vývazky,vůbec nevěděla,o co gou...ale tím jí nechci ztrapňovat,je super.Ale ono se tomu říká i jinak.ale nemůžu si zaboha vzpomenout
Odpovědět
Ahoj holky, taky sem měla od Nastynely - laděné do bleděmodra, moc hezké, vážně. To Pomidorka : ještě se jim říká voničky, ale to sem se dozvěděla jen někde náhodou, taky tomu říkáme vývazky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
gabrino, vonička se říká spíš korsáži, co já vím. 8-) Jinak slovo vývazek fakt málo kdo zná, většinou, když jsem se na to ptala tak jsem říkala mašličky k myrtě a to už hnedky každý věděl. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já když sháněla stuhy na vývazky, také lidi na mě koukali jak na blázna.Musela jsem říkat na svatbu k myrtám.......... ]-( Vonička se říká hlavně na Moravě, ale jak píše Miluše, korsáži.
Odpovědět
já si stuhy na vývazky a jiné zdobení taky objednala přes net, protože ve švadlenkách a jinde byl skoro nulový výběr :-S . Vývazky od Nastynely se mi také líbí, ale asi si je udělám sama se čtyřlístky, když už jsem je sehnala... (zkouška vývazku v mém druhém albu u panenky ;-) ). A je trochu větší, ale i tak tam myrtu dáme. A to dělení že bohatší pro rodiče a svědky...no máme to složitější, rodiče z Lukyho strany jsou rozvedení a znovu oddaní...a odlišovat kdo dostane menší a kdo ten větší... (jej to bude dilema je řadit ke stolům :-| )...a navíc nás bude celkem jen 20, tak budou mít všichni stejně veliké (až na ženicha :-) )
Odpovědět
Můžu se zeptat co je to tak vývazka a vonička a k čemu to je?? ještě jsem to neslyšela :-(
Odpovědět
Vývazek, nebo vonička je kousek myrty s mašličkou, který se připína na šaty účastníkům svatby. Ale ty termíny taky slyším poprvé. U nás se říká jednoduše myrta.
Odpovědět
Aha,tak to jo.Já myslela že je to další varianta místo myrty.
Odpovědět
Profilova fotka
A myslíte,že samotný vývazek bez myrty by byl blbý? =-) Já nevim,zatím jsem všude na svatbách viděla úplně obyč malinký vývazky nebo teda spíš fakt jen mašličky a vždycky s myrtou, kdybych pak objednala nějaké bohatší,tak aby se všichni nedivili kde že je ta mirta :-N ,fakt nevíím =-) ;-)
Odpovědět
ahoj holky, tak vám trochu pomůžu ujasnit co je to vývazek: ten malý se používá pro svatební hosty, může se podložit myrtou a nemusí, záleží na tom jak je barevně sladěn třeba k zelené variantě se už nemusí dávat neboť by pak zanikl.No a ty větší převážně je jich 8 kusů se dávají rodičům z obou stran a svědkům s partnery, aby se trochu odlišili od ostatních hostů.Já vývazky vyrábím tak se můžete kouknout do ého alba a tam je uvidíte a kdybyste některá měla zájem tak můžete písnout, ráda vám ještě podrobněji vysvětlím co a jak :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj. můžu se zeptat kolik je tak potřeba vývazků? Bude nás na hostině do 40 lidí, kolik známých se příjde podívat nevím, a ani nevím, jak je to s hosty, kteří příjdou k nám do domu, to může dojít kdokoliv nebo je mám pozvat a tam jim dát vývazky? Nevím jak to ještě přesně bude a asi to bude komplikované, protože si myslím, že přítelův otec s rodinou dojede rovnou na obřad (rodiče jsou rozvedení) a to jim pak vývazky budu muset dát tam, ale co ten zbytek hostů, to bude blbý někomu jo a někomu ne. Jak to má být? Dík za radu.
Odpovědět
Ahojky trexx25 myslím, že nevěsta by měla mít s ženichem tolik vývazků, kolik si pozvali hostů a kolik jich na svatbě chtějí mít :-) Velké vývazky se připínají rodičům a svědkům z obou stran a malé ostatním hostům ;-) pokud bys je potřebovala zhotovit, koukni do mého alba a já ti ráda pomůžu :-)
Odpovědět
Díky, ale já už je vyrobené skoro mám, viz album Z+L, velké dělat nebudu, podle mě je to zbytečné, já nechci žádný a miláček bude mít růži, jen mě zajímalo komu všemu se dávaj. Takže jen hostům zvaným na hostinu, jestli jsem to dobře pochopila?
Odpovědět
Ahoj, včera jsem vyráběla vývazky (viz album), kdybyste měl někdo o takové zájem můžeme se domluvit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky ahoj, taky sem uvažovala nad tím, že si udělám vývazky sama, ale nevím, čím nalepit ty kytičky a mašličky dohromady,.,... děkuju za tipy.. Tavná pistole si mi kvůli 30 kouskům kupovat nechce...:) Děkuju a ahoj...:)
Odpovědět
krupinko, nevím, jaké máš kytičky, ale já je mám přišité ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?