Kde na Domažlicku dělají nejhezčí svatební dorty, atd.?

:-) Ahoj holky, potřebuju poradit, kde dělají nejlepší a nejhezčí dorty, oznámení, prstýnky a vše co se týká svatby v Domažlicích. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, jsem taky z Domažlicka :-) konečně někdo :-) můžu ti poradit třeba kytky... kdy a kde to máte?
Odpovědět
Ahoj, tak se přece někdo našel :-) Svatbu plánujem 28.8. na radnici. Kytky jsem zamluvila v Květince.Dělají tam nejhezčí. :-D Nemáš nejaký zkušenosti s dortama? Na oznámka a prstýnky se jdu dneska podívat k Vendy, kde už mám vybraný i šaty.Tak se ozvi. Pa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
že by se holky "vod Domažlic" styděly, nebo tu žádný nebyly....???? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak co ty Domažlice??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak se hlásím taky jako nevěsta z Domažlicka :-D Svatbu plánujeme na 11.6.2011 na zámku v H. Týně, zatím to ale zařízený nemáme, protože matrika vydává termíny nejspíš až koncem roku, tak myslím, že tam zatím nemá cenu chodit. A kdy máte svatvu vy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já myslim, že na domažlicku takovej svatební boom nebude, takže si myslim, že to datum vám vyjde :-) my se budem brát nejspíš v září 2011, ale to je ještě tak strašně daleko, že stát se může cokoliv :-) dala jsem si za rozhodující, že musí být dostavenej penzionek u Poběžovic a světe div se, dneska jsem se dočetla, že ho budou teď v srpnu otvírat, tak se tam musim jet podívat, jestli tam ta svatba vůbec půjde ;-) jinak k těm fotografům.. to je fakt bída, o žádným nemůžu říct, že by mě fotky uchvátily... npadlo mě, že si fakt asi vezmem profíka, i kdyby měl být bůhví odkud... ale my než se rozhoupem, tak budou všichni zadaný... koukala jsem třeba na tu tady vychvalovanou Zuzanu Scharf, její fotky se mi fakt líbí. ta jezdí po celý republice, ale je z Budějic, tak to není takj daleko...
Odpovědět
Profilova fotka
No, uvidíme, možná to bude ještě dřív, chtěli jsme už původně letos v září, ale to už se nestíhá :-| Takže jsme se domlouvali na co nejdřív na jaře a docela se nám právě líbí 11.6., ale možná to bude už někdy v dubnu, úplně na pevno jsme termín ještě nestanovili. Koukala jsem na stránky té Zuzany Scharf a nevyjde zase až tak moc draho a její fotky jsou nádherné, akorát má celý červen 2011 už plný, v dubnu má ještě volno, takže budu muset na přítele uhodit a budeme muset domluvit oficiálně ten termín. I jsme mluvili o květnu, ale zase mám strach z pověry, že májový svatby nevydrží :-D Na místě hostiny jsme se ještě nedomlouvali, nejlepší by to byl ale nějaký penzion, protože mám příbuzné v jižních Čechách a těžko pojedou v noci někam do hotelu...
Odpovědět
Profilova fotka
právě, že mě ta Zuzana S. taky nepřišla tak drahá a její fotky mají nápad :-) zrovna teď ráno jsme byla na matrice a mají tam ňáký fotky z Reproby a největší nápad na fotku je, že snoubenci koukají skrz rám obrazu... já se chci vdávat venku na louce, takže taky netušim, jak by si s tim tyhle fotografové poradili... jinak místo svatby si vyberu až po volbách, podle toho kde bude jakej starosta :-) všichni říkají, že je to ujetý, ale já se s většinou starostů na okrese znám, takže počkám, jestli zůstanou... :-D původně jsem taky uvažovala o květnu, protože většinou je hezky (teda ažna letošek), všechno kvete... ale to nestíháme... takže asi září, to většinou, když jdou děti do školy, je hezky :-) kolik plánujete lidí??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Obnovuji diskuzi:-) Jsou tady nějaké nevěsty z Domažlicka, které by si chtěli pokecat a předat zkušenosti atd ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 koukam, že sem píšu skoro jen já:-)
Odpovědět
@avano jen jestli tu nejsme opravdu jediné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 nene, ještě je tu vek, ta je taky z okresu:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@avano a jak jdou přípravy? máš moc krásné album, Vitak park vypadá moc dobře. Já tam tedy ještě nebyla, ale pokukovala jsem po tom, když se to stavělo. Jak to plánuješ s hostinou? Kolik se tam tak vejde lidí, jestli se můžu zeptat? BTW: tady na Domažlicku je to asi celkově trochu komplikovanější s obřady vid? Vím jen o radnicích a zámku v HT =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 no my jsme ted tak trochu na mrtvým bodě, takže nevim, jestli svatba letos nebo za rok.. ale to je fuk:-) no Vital park je úžasnej, jediná nevýhoda je, že nemají restauraci ale jen kavárnu, takže jsme to domlouvali tak, že si půjčim velkokapacitní stan a ten se rozloží na louce:-) takže taková venkovní svatba... ono to vyplynulo i z toho, že počítáme tak se stovkou lidí, což je na okrese trochu problém někam v kulturním prostředí narvat :-| a my bychom tam chtěli i obřad, tak budu muset přesvědčit starostu, že je to super nápad:-) Původně jsem si myslela na Rekreační středisko na Rybníku, ale tam se nevejdem i kdybych to tam nafoukla :-( jinak zámek v Tejně jsem vypustila rovnou, i když tam bydlim, ale představa, že za mnou leze kastelán a nechá mi sundat boty na podpatku abych mu nezničila parkety.. ani náhodou... a co tvoje svatba??
Odpovědět
@avano Cože? Takhle se to v Tejně na zámku děje? To je teda síla :-| My jsme taky plánovali na letošek, ale přesunuli jsme to na příští rok, jen pořád nevíme kde. Moc nás nebude, tak 40 lidí, ale stejně pořád nevíme kde obřad a kde oběd. Radnice se nám moc nezdají. S obědem jsme mysleli k sv.Jánovi do Trhanova nebo Konšelský šenk v Domažlicích, ale s obřadem fakt nevíme... Nakonec to fakt snad bude radnice |-|
Odpovědět
@avano takže kdyby Tě něco napadlo ohledně možnosti obřadu nebo obědu pro cca 40 lidí,tak budu moc vděčná:-) Já jsem na Domažlicku relativně chvilinku, přistěhovala jsem se sem za přítelem z Varů, takže to tu nemám ani tolik prozkoumaný víš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 no možná už se to změnilo, ale kastelán kolikrát nechal svatbčanky zout kvůli vysokým tenkým podpatkům. Kamarádka tam dělala průvodce, tak občas donesla historky... s těma restauracema je to bída... prý je super svatební hostina v Holýšově v českým statku, ale taky je to tam malý:-( a radnice v Domažlicích??? já měla taky trochu problém, protože spoustu těch starostů znam, tak bych vybírala z nich. Ale zrovna toho z Drahotína, pod který spadá vital park neznám, je tam novej,t ak snad bude nakloněnej ptákovinám typu svatba venku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 zkusim to promyslet, dělávala jsem v infocentru, tak jsem to kdysi měla projetý:-)
Odpovědět
@avano to budeš zlatá, díky moc! No já doufám, že budou mít starostové trochu moderního(co moderního, běžnýh:-) ducha a budou ochotni oddávat i jinde než na radnicích, který teda většinou ani nejsou moc hezký. Já jsem viděla v Poběžkách, Domažlicích a Klenčí a jediný Domažlice mi přišly..... nekomunistický :-D
Odpovědět
@avano to budeš zlatá, díky moc! No já doufám, že budou mít starostové trochu moderního(co moderního, běžnýh:-) ducha a budou ochotni oddávat i jinde než na radnicích, který teda většinou ani nejsou moc hezký. Já jsem viděla v Poběžkách, Domažlicích a Klenčí a jediný Domažlice mi přišly..... nekomunistický :-D
Odpovědět
omlouvám se za dvojitý příspěvěk, nebylo to úmyslem :-D :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 no v Poběžovicích se oddává i na tom upraveným prostranství před zámkem, obřadka je tam otřesná... tam mam zase problém se starostou.. :-p Klenečská mi přišla celkem normální, hlavně má aspoň novou podlahu a je trochu opravená... byla jsem i v Holýšově, ta je taky taková normální, ale celkem malá... Jinak v Tejně oddávají i v parku, spíš je to na domluvě, ti starostové jsou většinou pohodáři, spíš prudí matrikářky:-)
Odpovědět
@avano tak ze zkušenosti vím, že matrikářky prudí snad ve všech městech :)) Mně by se právě líbilo něco ve stylu, jako plánuješ Ty, ale tím, že nás nebude zas tak moc, tak spíš obřad venku a pak se přesunout někam dovnitř. Celkem se mi i líbí Podveský mlýn (vévévé podveský mlýn cézet :-) ), ale tam jsem ještě nebyla, chceme si to tam jít na jaře omrknout. V tom Vital Parku to budeš mít úžasný! ;-) Ta příroda kolem je krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 ty brďo, ted jsem koukala na ten podveský mlýn, to je super!!! jsem netušila, že tam něco takovýho je!!! no jestli budete mít možnost vzít se tam, tak do toho jděte!!!
Odpovědět
@avano viď, z fotek to vypadá fakt dobře, uvidíme jak v reálu a co provozní, to udělá taky hodně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zizala29 no fakt paráda, já se tam snad pojedu podívat taky:-) jinak já našla další, co by se mi líbilo na to naše řvaní a to na Pleši (pensionples tečka cézet)... a to jsem byla skoro rozhodnutá, že to vyhraje vital park:-)
Odpovědět
@avano Tak jsem koukala na stránky a vypadá to taky dobře :-) Akorát mě by tam vadily ty parohy a takový ten trochu myslivecký charakter =-) Nicméně okolí je nádherný a celkově to tam vypadá dost romanticky... U mě zatím vede ten Podvesák, uvidíme co budeme říkat po zkušenosti live :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji toto téma, pojďme probrat nejen svatební dorty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hubertka Přidávám se k obnově :-D ;-)
Odpovědět
@awe1 ahoj, koukám že máte svatbu za rok, to máš času :-). Odhaduji že v podvesáku? :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?