Kde mi v Praze vyžehlí svatební šaty parou?

Ahoj holky, koupila jsem si krásné krajkové svatební svšaty v zahraničí a převážela jsem je ne zrovna krátkou vzdálenost, byly zabalené a tak by potřebovaly "vyžehlit", nicméně v obchodě, kde jsem je kupovala, mi řekli, abych si je nechala "vyžehlit" parou, že rozhodně ne žehličkou.....Snáním tedy nějakou čistíru nebo žehlírnu po Praze, nebo i okolí, kde by takovéto parní žehlení prováděli a měla bych jistotu, že mi šaty neponičí. Pokud o něčem víte nebo máte zkušenosti, prosím napiště mi, uvítám jakékoliv doporučení. Předem díky! :-) Lucka
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
kazda cistirna by mela byt schopna je vyzehlit parou ;-)
Odpovědět
Ahoj hoky, díky za typy. V jedné čistírně jsem to sice už zkoušela, ale paní na mě koukala, jako jestli jsem se nezblázníla.....tak to zkusím v obchoďáku, tam ty čistírny bývají značkové, tak by snad mohly mít trochu lepší služby....v nejhorším zkusím ten salón nějaký, ale asi by ze mě nebyli moc nadšení, že jsem si šaty koupila jinde a chci je jen vyžehlit :-) Zajedu na Chodov nebo Smíchov do obchoďáku se optat do těch čistíren a uvidím.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, mě poradily čistírnu v tescu na andělu ( bývalý carefour, jinak oc nový smíchov) tam je ta čistírna větší a měli by bát schopni to dát na nějakou panu a pak to přejet parou. mám totiž podobný problém. šaty sice nejsou krajkové ale jsou pošity korálky, takže žehlit to fakt nejde. zkus se zeptat tam. já tam ještě nebyla, ale tohle mi poradili v jejich pobočce na butovicích ;-)
Odpovědět
Ahojky, díky za typ, na Smíchově jsem se ptala a pry by to udělali, ale problém je v tom, že ta jejich žehlička, kterou mi ukazovali, mi přišla že vypadá spíš jako klasická žehlička, videla jsem, jak tam tim přejíždí nějaké oblečení a dotýkali se toho, z čehož bych měla trochu strach, nicméně jako krajní řešení by to snad šlo.....ALE dneska jsme šli s přítelem do svatebního domu KLEINOD na Chodově a vybírali jsme oblek pro něj..tak jsem se zkusila zeptat, jestli by mi šaty parou nevyžehlili bezdotekově a prý není problém :-) tak jsem rada :-) ....nevím, zda byli tak ochotni z důvodu, že si tam přítel koupil pomerně drahý oblek a nebo zda to dělají normalně také na kšeft, ale snad ano...tak to zkus kdyžtak tam se optat. Držím palce! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?