Kde jsou levné potahy na židle - Olomouc a okolí?

Ahojky holky:-) Prosím poradily by jste mi, kde se dají levně půjčit potahy na židle? Vím, že tady už tydle otázky byly, ale nenašla jsem konkrétní firmu. Jsem z Olomouce, tak by bylo nejlepší někde tady poblíž. Viděla jsem že tady někdo psal že levně půjčují v Prostějove 35,-Kč/ks. ale nebylo uvedeno kde. Potom hodně odkazujete na Caxu, ale tam se mi to zdá přemrštěné 70,-Kč/ks + 10Kč/ks mašle. Tak prosím budu ráda za každý tip.:) i třeba konrétní místo, číslo.. :) děkuji moc.
Odpovědět
ahoj v nabídce máme potahy již za 30kč, výdej je v Brně nebo posíláme PPL po celé ČR, podívej se na stranky a posli si poptavku - datum svatby, počet, druh a barva potahu. Máme i více než 20 barev mašlí - saténové nebo z organzy.
Odpovědět
Ahoj, nevím to úplně přesně, ale v Zábřeze na Moravě 25Kč za potah a 5Kč za mašli. Můžu zjistit přesně, kdybys chtěla.. Hanka. Kdyžtak mi písni na mejl: joyky@seznam.cz
Odpovědět
já mám ze Svatební doplnky, mají obchod v obchodním domě City a stojí tam 40kč/kus my tam od nich máme objednané.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Druhá možnost je půjčit přes internet, které zasílají po celé ČR a zajistí kompletní servis - dopravu k Vám, dopravu od Vás atd. Tedy nemusíte vybírat jen z kamenných prodejen, dnes je již spousta možností.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás můžete rezervovat osobně nebo přes internetové stránky. Doručujeme přes PPl a stejně tak u Vás vyzvedne PPL. Cena za potah s mašlí je 35,- od 60 ks 33,- Jdou půjčit i samostatně bez mašle. Realizujeme také svatební tabule a součástí našeho týmu je zkušená floristra, takže včetně květinové výzdoby a kytic. Myslím že i za velmi lepší než v běžném květinářství :-)Naši práci si můžete prohlédnout na našem webu. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobní předání - Troubelice (okr. Olomouc). Zaslání službou PPL (celá ČR) - potahy zasíláme službou PPL.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?