Kde a kdy vám ženich předá kytici?

Profilova fotka
Ahojte nevěsty, chtěla jsem se inspirovat, kde a kdy vám ženich předá kytici. Budu utajovaná nevěsta a ženich mě uvidí až u obřadu, tak nevím, kdy mi má předat kytici. Nejspíš mi v sobotu ke kadeřnici přiveze kytičky do vlasů (a nebo je budu mít už od pátku). Děkuji za inspiraci, příp. rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ženich má nevěstě předávat kytici? Od kdy? Slyším to prvně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, ženich předává nevěstě kytici :) Většinou jsem se setkala a předáním kytice, když přijel ženich pro nevěstu a poprvé ji uviděl. U utajovaných nevěst jsem četla, že květiny třeba předal svědkyni a ta předala nevěstě :) Ono osobně to asi nepůjde, když budeš tajná nevěsta :)
Odpovědět
Profilova fotka
mně dá kytici až u oltáře asi...ne? Teď mi tak napadlo, jestli nebude lepší přijít už s ní
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 no právě, jestli už přijít s kyticí... teoreticky by mi ji mohl předat jak mi nejspíš přinese kytky do vlasů u kadeřnice.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 K oltáři se chodí s kyticí. Já mám takovej pocit, že to prostě jenom moc řešíte. Prostě popadnu kytku a jdu.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu utajená, květiny si vyzvedneme den před svatbou, takže si ji prostě na svatbu přivezu sama a půjdu k "oltáři" s ní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa no my měli jasno, že mi jí předá u oltáře...ale čim víc čtu, tak mi to viklá...spíš mi jde o tom, aby neudělala nějaký fóóópááá 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 na druhou stranu se na fóóópáá vykašli a udělejte si to jak chcete :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii no dyt si to děláme všechno...jen ta kytka nevim, co bude hezčí
Odpovědět
@zuzinka6 já si teda neumím představit nevěstu, která jde uličkou bez kytičky :-) nevím ani, co bych dělala s rukama, protože budu nervózní - jednou rukou se zavěsím do taťky, ale co bych dělala s tou druhou? :-) podívala bych se na to i z této strany. Pokud s tím nemáš problém, tak ti ji může dát klidně u oltáře. Ostatní hosté se ale asi budou trošku divit, je to neobvyklé :-)
Odpovědět
@zuzinka6 zapomněla jsem dodat, že budu taky utajená a kytičku budu mít celou dobu ranních příprav u sebe
Odpovědět
Profilova fotka
@juka22 takže budeš mít kytičku už den před?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hmmm, děkuju za názor, přesně o tomhle jsem taky přemejšlela:-D tak mi jí dá asi ráno hned a pak se pujdu připravovat...
Odpovědět
Ženich předává nevěstě květiny a nevěsta ženichovi připíná korsáž. Pokud si utajená klidně jó můžeš mít u sebe, nebo jak někdo psal ať ji předá klidně svědkové/ svědkyni - až půjdeš k oltáři budeš za ni ráda a i na fotky je to určitě hezčí. Udělejte si to jak chcete - u nás je taky třeba zvyk, že má ženich hledat nevěstu a já ho vítala venku na schodech a korsáž mi přinesl budoucí tchán přede všemi mi ji dal a já ji připla. Vždyť co... :-) Hlavně ať Vám se to líbí!
Odpovědět
@maky91 určitě, budeme na místě svatby už den předem a zůstaneme tam přes noc, takže kytičku budu mít v podstatě už od pátku u sebe na pokoji společně s kytičkama pro maminky a svědkyni. Stejně tak korsáže pro ženicha, taťku a svědka. Ráno společně posnídáme a pak se oddělíme a uvidíme se až na obřadě. Jestli maminkám předám kytičky já při přípravách, nebo ženich před obřadem, to ještě dořešíme podle aktuální situace :-) Rodičům pak oba společně poděkujeme u oběda při přípitku, a nebo později bokem, pokud by se na to přítel necítil. Myslím že osobní předání se dělá jen v případě, kdy si jde ženich vyzvednout nevěstu domů, nebo pokud se nevěsta "odtajní" před obřadem na nějakém místě, kde na ni ženich čeká, aby si užili tuto chvilku o samotě. Ale uličkou bez kytičky bych já nešla :-) už i pro to, že kytka podtrhne celkový vzhled nevěsty :-) Mě osobně ani o ten moment předání kytičky nejde, protože vím, že přítel by mi ji dal do ruky, dal mi pusu a toť vše :-) pro mne mnohem důležitější moment je, až se sejdeme u oltáře, to bude doják pro oba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@juka22 jojo varianta, že by mi kytičku předal po svědkovi je taky možná ;-) za svědka mi jde bratr, takže to by taky bylo fajn :-)
Odpovědět
to mi přijde jako hezký nápad :-) mě jde za svědkyni sestra, takže jí přivážu kytičku na ruku já (a budu se snažit nebulet) a pošlu ji "opentlovat" ženicha. Ten sestru zbožňuje a ona jeho, takže i oni si udělají hezký moment :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?