Karikaturista versus kouzelník, koho byste vybrali?

Profilova fotka
Mile nevesty, pokud byste meli na vyber koho byste si vybrali? Snoubenec mysli ze kouzelnik muze chodit mezi hosty a ''carovat'' mezitim co se my dva budeme fotit nekde jinde, Takze je to vetsi zabava pro hosty :-) kdezto karikaturista muze kreslit jednu osob v jednu chvili . Dekuji za jakekoliv rady a nazory ;-)
Odpovědět
přemýšlíme nad karikaturistou, portrét ti udělá za cca 5 minut, takže se jich tam může vystřídat dost, kouzelník se mi nelíbí, ale to je osobní postoj
Odpovědět
Profilova fotka
My máme karikaturistu
Odpovědět
Já osobně bych volila spíš karikaturistu.
Odpovědět
Kolik holky takovej karikaturista stoji??? My jsme byly v říjnu na svatbě, kde byl kouzelnik a bylo to super. Nám i ostatním hostům se to moc líbilo. Ale ten karikaturista taky nemusi bejt vubec spatnej!
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam myslim ze zacina tak od 2 tisic, ale zalezi na regionu a na jak dlouho ho chces :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@englishbride volila bych karikaturista- na svatbu zůstane pěkná a vtipná památka:)
Odpovědět
@hany22 můžu se zeptat jakého jste sehnali karikaturistu? tak y se po nějakém ohlížíme, ale mám raději na doporučení než hledat hodinu na netu..díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@janule28 jmenuje se Janko Torak, určitě ho najdeš na netu podle jména ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít karikaturistu... :-) Možná 2, aby se stihli všichni nechat namalovat.. Vyjde to lépe, než 1 na 2 hodiny.. Asi pány z Trnky Brnky..
Odpovědět
Profilova fotka
My meli kouzelnika (byl to navic jeden z hostu), myslim ze u lidi mel uspech. Bylo to takove zpestreni behem vecera, mel asi pul hodinove vystoupeni, ktere vyzadovalo interakci publika a pak obcas vytahnul z rukavu nejaky trik, kdyz se bavil s hosty. Ja osobne nemam karikaturisty rada, prece jen jde vzdy o urcitou smesnou podobiznu cloveka a bala bych se, ze ne kazdy by se chtel nechat nakreslit (ja jako host bych se tomu asi snazila vyhnout). Ale to si clovek musi sam rict, co tam ma za hosty, jestli se nektery z nich neurazi.. pripadne se domluvit s karikaturistou, aby nedelal podobizny moc vtipne..
Odpovědět
@hany22 moc díky za jméno. koukám že na jeho stránkách nemá ceny za hodinu práce( nebo sem slepá :) ). abych mohla porovnat, můžu poprosit jestli už víš cenu která je za jeho práci? třeba za 2 hodiny na svatbě a jestli si účtuje za dopravu? moc moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě kouzelníka... určitě hosty více zabaví - kouzelník je od toho aby bavil. Karikaturista je sice fajn, určitě zaume, ale než svou práci domaluje, tak ostatní jen sedí/stojí a koukají jak puk a stejně si každý začne brzy hledět svého :) Takže já jsem pro kouzelníka, ač je to pro dospělé trochu klišé, určitě to mnohem víc zaujme a pobaví :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Neznáte karitaturistu někde od Loun? (ústecký kraj) nebo někoho kdo by dorazil za námi?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
karikaturista je fajn, ale já bych volila kouzelníka, vyplní mezeru při focení, kdy nebudou novomanžele přítomni a odnese si živý zážitek každý svatebčan. Je to příjemné zpestření a není to tak jednotvárný. Za mě doporučuji svatebního kouzelníka Tomasiana, záruka spokojenosti a navíc pak kouzlí i u stolu se skupinkami svatebčanů jednotlivě. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?