Kapesníčky na slzy

Ženy musím přiznat, že mě tu dost věcí nalákalo a mám pocit, že se člověk nechá rychle pohltit davovým šílenstvím a pak přestává racionálně uvažovat.. například kapesníčky na slzičky štěstí. Líbí se mi to, ale co na to hosté říkali? Není to blbost? Vzal si to vůbec někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zatim svatbu nemela, ale neplanuji je, mne to pripada jako strasna blbost. :D
Odpovědět
My jsme je taky neměli. Viděla jsem na kapesníčky doma vyrobené "kapsičky", ale nevím, kolik kapesníčků tam bylo. Já osobně jsem během obřadu použila celý balíček kapesníčků a rodiče taky :-) Ten, kdo ví, že mu ukápne slzička, že bude brečet, si vezme své kapesníčky :-)
Odpovědět
Já jsem prošla přes různá stádia, od počátečního opovržení, pak přes slitování, nakonec jsem je udělala, a docela z jednoduchého důvodu. Protože se znám, vím, že mi to sem tam ukápne, snadno se dojmu, a jsem chronický nenosič papírových kapesníků, v tomhle jsem prostě lajdák :-) Takže kdybych šla na svatbu a viděla je tam, tak bych si vzala. Když už bych nefrkala, aspoň na památku. Pokud jsou vkusné, tak si myslím, že nikoho neurazí, přinejhorším si je prostě nevezmou..
Odpovědět
Profilova fotka
My je měli a byly pryč hned jak se donesly :-D Blbostí to nikdo nenazval, každému to přišlo milé a nám se to prostě líbilo :-)
Odpovědět
Já jsem se trochu dojimala na bratrankovo svatbě a po ruce jsem samozřejmě neměla kapesník žádný, prostě mě to nenapadlo :D kapesnicky tedy budeme mít k dispozici, budou v osatce s myrtou a kdo bude chtít, tak si vezme. Budou to ale vážně jen kapesnicky, bez "pouzder" s textem "na slzicky štěstí", to mi přijde poněkud trapné :D
Odpovědět
Joo, za me je to blbost neskutecna a urcite to neplanuju :-D Nicmene co jeden povazuje za blbost, to je pro druheho naopak dulezite. Takze se nenechte srhnout davy, ale zamyslete se, zda o to opravdu stojite.
Odpovědět
Podle mě je to zbytečnost, každý skoro přece nosí s sebou kapesníky.. Takže nic takového mít nebudem. Ale líbí se mi ten nápad s ošatkou bez textu :-)
Odpovědět
Myslím si, že každý, kdo o sobě ví, že je plačka, má kapesníčky u sebe....Zbytečné výdaje. Já teda kromě kapesníčků narážím i na svatební toaletní papír a to mi přijde úplně na hlavu!!!
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se využily úplně všechny, daly jsme je i k polévce a k proslovům apod. A nezbyl žádný. 😃 Večer při ohňostroji po nich byla dokonce ještě sháňka. 😃 Měly jsme 35 hostů a kapesníčků bylo 50.
Odpovědět
@verunecka84 svatební toaletní papír? tak na to jsem ještě nenarazila :D šílený :D
Odpovědět
Profilova fotka
@prodavacka2017 Já jo. Pěkně úchylný. :D
Odpovědět
podle mě je to zytečnost, ale kdysž to někdo chce, proč ne... je to na každým. Já vždy kapesníčky jako neustále posmrkávající alergik nosím... ale toaletní papír mě dostal :-D i když, dělali jsme oslavu svatby, nebyla tradiční svatba a dostali jsme od mojí kamarádky toaleťák s kamasutrou. Z legrace jsem ho při oslavě umístila a bylo hodně pobavených hostů :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Holky podle me je to take zbytecnost, mam akorat cerstve po svatbe a musím doporucit, abyste takovy drobnosti fakt neresily. Spis reste svatbu jako celek, hostinu, zabavu. Kdo vi, ze bude bulet, tak si ty kapesnicky vezme sam.
Odpovědět
Obdrzet kapesnicky na slzicky stesti, rozhodne je pouziji, protoze kdyz se necemu opravdu od srdce smeji, tak smichy brecim.
Odpovědět
Za mě další zbytečná věc. Co bude dál? Kapesníček na to, kdyby si náhodou ze svatby ucvrnknul nebo (nedej bože) uprcnul?
Odpovědět
Díky dámy za všechny názory ..ať už s vámi v některých názorech souhlasím, rozhodla jsem se, že kapesníčků pár vyrobím. Ať už se to někomu líbí nebo ne a někdo s tím nesoulasí, pro mě je třeba svatba právě o těchto drobnostech ..samozřejmě, že kapesníčky na slzičky štěstí či dojetí JSOU ZBYTEČNOST, ale zbytečnost, která třeba někoho (i kdyby pět - šest holek ze svatby) potěší. Ono by stačilo i dát do ošatky samotné kapesníčky bez obalu a dát k tomu jen cedulku, ale mě se to líbí :) ono hodně věcí na svatbě je zbytečná, například lipo s nápisem, nebo obyčejná tužka s popiskem, candy bar, vlaječky do dortíků, obaly na krabičku sirek, mandle v sáčku..to mi přijde jako velká zbytečnost, ale záleží prostě na vkusu ..ok pokud budu mít v rodině 50 % hostů kuřáků nebo trempíků, tak ty sirky budou fajn, jinak celkem bezvýznamné ..ono i strom na otisky je zbytečnost, ale pokud nemáte v rodině velký pařmeny, tak i zábava na pět minut a důvod ke zvednutí se od stolu či odpočnutí od tance bude fajn :-) :-) HlAVNĚ: DLE MÉHO MYSLETE VŽDY PŘI ROZHODNUTÍ NA TO, JESTLI TO DĚLÁTE PROTOŽE SE VÁM TO LÍBÍ, NEBO PROTOŽE SI MYSLÍTE, ŽE BY JSTE TO MĚLA UDĚLAT, PROTOŽE TEĎ SE TO ZROVNA TAK DĚLÁ ;-) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?