Kamenné obchůdky s dekoracemi na svatbu. Zlínsko

Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte některá o nějakém dobrém obchůdku s dekoracemi ve Zlíne, či Vsetíne, nebo někde.. sice ráda objednávám z netu, ale tentokrát bych se raději podívala "naživo" :-D At už se jedná s vizelínami, svíčkami, a různými pidi vecičky.. :) poraďte.. :) děkujíííí
Odpovědět
Profilova fotka
tak co se latek tyce,jukni se po prodejne s latkama nebo kvetinarstvi...a jinak ruzne drobnosti maji napr. v brusince,je to ve Zline,ulice Skolni naproti knihovny (ale ja tam nesmim chodit vzdy si neco odnesu :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor jo? supr.tak to jak budu mít cestu určitě juknu.. ;-) děkujiii za tip.. ;-) musím pomalinku se rozhlížet..
Odpovědět
Profilova fotka
jojo..nastesti pani co nam bude delat kvetiny nam bude delat i vyzdobu,takze se o nic nemusim starat...ona ma vsechno svoje tak nam to jen pujci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor waw, tak to je parádní.. :-) nemusíš za to zbytečně utrácet, a pak by ti to třebas zbylo.. tak si to jen nechá zaplatit.. tak to je good.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo...ale vim,ze to tak dela vic lidi,ona ma Duhovou jesterku (webovky jsou ale v rekonstrukci) a dela ruzne vecicky,jako nausnice,svicny,prodava veci pro umellce...se u vas podivej,treba to taky tam nekdo dela...me to rekla,kdyz sem se byla ptat na kytici :-) navic rikala ze kytky bere z Holanska tak mi i v zime sezene vsechno nebo bude mit aspon snahu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to joo..:) to se mě líbí.. :-D určitě se na to pozeptám.. to není špatný nápad.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?