Kamarádi rozvezou svatebčany, mám jim dát odměnu?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, Planuji moravsko-skotskou svatbu na pristi jaro. Moje rodina je z vetsiho mesta a pritelovu rodinu ubytujeme na hotelech v centru mesta. Hostinu vsak budeme mit cca 30 km daleko. Z duvodu velkeho poctu hostu a mista hostiny bez moznosti ubytovani jsem se rozhodla pozadat kamarady, zda by mi pak v noci nerozvezli hosty domu a na hotely. Samozrejme pocitam s tim, ze jim proplatim benzin, ale nevim, zda se ode me ocekava, ze jim dam i nejake penize navic (napr. hodinovou taxu)? Nechci vypadat jak zgrt, tak se radsi ptam vas predem, davali jste svym ridicum neco navic a pokud ano kolik? A kolik ridicu by jste zajistili na 100 hostu? myslite, ze budou stacit 3? Dekuji za odpovedi.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v plánu pro řidiče "odměnu" krom proplaceného benzínu to, že je pozveme na svatbu i s partnerkou.... víc jim asi dávat nebudeme. Ale to samozřejmě jde jen, když ten řidič se tam s někým zná a tak...:) U nás jsou to takoví jen o trochu méně blízcí kamarádi... A na 100 lidí a 30 km by snad 3 mohli stačit, při dobré vůli lidí...:)
Odpovědět
Profilova fotka
My plánujeme dát řidičovi výslužku a samozřejmě, když nebude zrovna rozvážet, tak bude na hostině. :)
Odpovědět
Profilova fotka
ano, my to budeme mít přesně tak, jak příše kattherinne - proplacení benzínu je samozřejmost - dále bude na hostině a dostane výslužku - většinou je rozvoz z řad kamarádů a ti myslím nemají zapotřebí vydělávat na rozvozu. Jinak my máme asi 40 lidí a vzdálenost 15 km a bude mít 2 řidiče ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych to udelala jako holky - pozvat je na hostinu, pripadne dat vysluzku. My meli jen par hostu, tak jsme jim na odvoz na hrad a pak vecer z hradu objednali mikrobus. Ale meli jsme to jednoduchy v tom, ze tam i zpet jeli vsichni najednou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?