Kam položit svatební noviny?

Profilova fotka
Chtěla bych našim svatebčanům vytvořit svatební noviny a již delší dobu si lámu hlavu, kam ty svatební noviny položit. Zdali je dát každému svatebčanovi k jmenovce i s dárečkem, nebo je dát později, ať během hostiny nepřekáží? Děkuji za reakce a názory ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
na hostině to podle mě není úplně dobré, překáží to a nikdo si to během hostiny stejně číst nebude. Lepší je to podle mě až když začne trochu zábava a já bych to ani nedávala přímo každému svatebčanovi ale dala bych je prostě na jednu hromadu na nějaký dobře dostupný stolek během zábavy. K tomu nějakou velkou ceduli "svat.noviny" nebo něco podobného a bylo by vymalováno:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My je dávali před našim focením, aby se nenudili. Splnilo to svůj účel, z novin byli hosté nadšení a uteklo jim to určitě mnohem lépe:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my taky budeme dávat noviny na stoly kde budou nachystané i nějaké jednohubky a občerstvení ,kde na nás hosté budou čekat,než dojedeme z focení. napsala jsem do novin i něco o každém z nich a přiložila foto a tak se aspoň nebudou nudit a trochu se seznámí, než my dojedeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme dávali hned při příchodu svatební taštičky - noviny, propiska, rýže a pullitrovka dobré vody V novinách byl zasedací pořádek i program a seznámení svatebčanů atd... Voda se hodila uplně každému
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych je dala během vašeho focení, aby se nenudili
Odpovědět
jak už jsem tu psala na jiné diskuzi... svatební noviny bude rozdávat moje sestra po obřadu na zámku. Hned po obřadu plánujeme focení v zámecké zahradě a hosté by se mohli nudit. V novinách máme svatební menu, nabídku nápojů, zasedací pořádek (každému jsou noviny "ušité" na míru, takže mají vyznačená právě ty jejich místa u stolu) takže si můžou nastudovat ještě před příjezdem na hostinu (tím se vyvarujeme hledání míst, v počtu 60 hostů je to celkem důležité). V novinách je spoustu dalších zajímavostí, které snad zkrátí čekání na nás. Možná je to netradiční řešení, ale nám se to tak líbí. Na stole se už nebude nic povalovat, už takhle tam toho bude hodně (květiny, svíčky, vázy s plovoucími svíčkami,...). Navíc si myslím, že kdyby jen leželi na stole, tak by si jich moc lidí nepřečetlo a nakonec si je ani nevzalo domů. Když už dají tolik práce, tak chceme aby se využily.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
U toho focení je to dobrý nápad ;-) Jak vůbec mají vypadat a co v nich má vše být?Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když máme focení hned po obřadu, kdy to dát svatebčanům?
Odpovědět
My je planujeme nechat na stole pred obedem, aby si svatebcane zkratili dobu cekanim na jidlo. Zatim nejsme rozhodnuti, zda udelam vytisk kazdemu, nebo po parech (mame hodne lidi a tisk take neni zadarmo :-N ).
Odpovědět
Profilova fotka
My měli taky focení hned po obřadu,svatební noviny jsme měli na stole až na hostině,každý pár měl svoje noviny(do páru jsme tedy dali jedny)
Odpovědět
My je nechali na hostině skoro ke každému stolu jedny, aby se svatebčané hezky podělili... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?