Je ženich menší než vy? Jak řešíte výškový rozdíl?

Profilova fotka
Ahoj holky, nenašla jsem tady téma týkající se výšky partnerů, je-li žena vyšší než muž. My to tak s mým nastávajícím máme a nepřipadá nám to nijak zvláštní, ale setkala jsem se (u některých členů rodiny) s názorem, že si přece nemůžu vzít chlapa, co je menší než já (asi o 10 cm :-) ) Já na něm shledávám jiné kvality, takže z toho opravdu žádné komplexy nemám, ale zajímalo by mě, jestli některá z vás řeší podobnou situaci a jestli to ve svatební den hodláte nějak "kamuflovat" (podpadky, klobouk,..?). Díky moc za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme od sebe jen 1cm(ja vyssi), resit to budeme jenom tak ze nebudu mit velke podpadky(ale ty nenosim ani normalne, kvuli noze a ne kvuli vysce partnera).... no a pri foceni na to budu myslet a treba na schodech budu o jeden niz :-N suken budu mit velikou, takze to nebude videt..... jinak to neresim, kdyby mel na svatbe treba klobouk, tak by stejne vsichni vedeli, ze chceme neco maskovat, ale to nechcem....
Odpovědět
Profilova fotka
No, já si taky říkám, že si prostě nebudu brát podpatky a můj nastávající (mimochodem, taky se jmenuje Jirka :-) ) si koupí botky s trošku vyšším kramflíčkem. Za normálních okolností je mi to jedno, ale je fakt, že na té svatbě chci, aby nám to moooc slušelo, takže malinko (nenápadně) tomu samozřejmě pomůžem. A focení na schodech je moc dobrej nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky je asi dobre se domluvit s fotografem, protoze i uhlem foceni se da lecos zmenit...... vlastni zkusenost
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za dobrej tip :-) Jinak to moc neřeším, normálně si klidně vezmu do společnosti boty na jehlách a naštěstí ani partner není ze své výšky zakompexovanej, takže je nám spolu fajn a okolí nás tak i bere, ale ty babičky (staromódní) mě trošku zviklaly....
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, mame uplne stejny "problem", jsem asi o centimetr vetsi nez partner, v normalnim zivote to vubec neresim, ale na te svatbe, kdyz vim ze nas bude intenzivne sledovat tak padesat lidi, premyslime jak to udelat. Boty bez podpatku jsem zatim nesehnala, ale snad se zadari. Jedine co vim uz jiste, ze si nenecham delat vyces, ale necham si vlasy spise na půl rozpustene.
Odpovědět
ahoj sem na ton stejně jen Aleš je menší o dobrých5cm,ted si zněj dělám srandu že dostane cilindr a frak ale at se to zamaskuje,ještě má ted po čerstvé autonehodě velikou jizvu9stehu na čele tak, to už máme vyzkoušené že to zamakeupujem, ale víšku asi nezamaskujem.... jj máme to těžký ale přece takové je milujeme tak na víšce nesejde x-)
Odpovědět
Profilova fotka
editka: presne tak, take toho sveho miluji jaky je a za nic na svete bych ho nevymenila! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky dík, jsem ráda, když vidím, že v tom nejsem sama. Já bych toho svého broučka taky za nic na světě nevyměnila! Jo, a vlasy si teda taky vyčesávat nebudu, ale trošku mě to mrzí, protože mám pocit, že rozpuštěný mi moc neslušej. Ale možná vyrobim nějakej drdůlek směrem dozadu, nebo udělám kompromis a napůl rozpustim....ještě se uvidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
samurajka: take by mi bylo lito nechat vlasy uplne rozpustene, vidim to spise jako ty, ze si je necham rozpustene jen na pul a asi si je necham natocit na velke natacky. A mozna by bylo dobre vymyslet neco (treba zajimavy strih satu, dobre reseny dekolt atd.), cim by se upoutala pozornost vic, nez na tu vysku. A jak to vidite se zavojem nebo s korunkou? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja chci zavoj nahore pres nejaky ten drdol a po korunkach taky koukam,... jako princezna budu jen jednou, tak si to musim uzit se vsim vsudy :-) jinak strih satu mam zajimavy, hlavne ten vystrih.... takze si myslim, ze par lidi zaujmu i necim jinym, nez ze zenich neni zadny dlouhan :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak to mas dobre promakane :-D Koukala jsem do tveho albicka a tipovala, ktere by to mohly byt ;-) A to chces mit vycesany drdol nahore na hlave a nebo trosku niz? Ale jinak schody to jisti, vid ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ohledně závoje ještě nejsem rozhodnutá. Kdyby nakonec zvítězily rozpuštěné vlasy, dám si určitě nějakou čelenku...nízkou :-) , ne přímo diadém nebo tak :-) Když si udělám nějaký drdůlek nebo poloviční drdůlek dozadu, tak to dozdobím jen nějakýma kytičkama a tak. Ohledně závoje ještě dumám, šaty mi šije kamarádka a podle toho návrhu budou zdobené až až. Strašně se mi líbí takové ty dlouhé gotické rukávy z průhledné látky a taky budu mít vlečku, tak se bojím, aby závoj nebyl už moc, abych na sobě nakonec neměla moc "visících" prvků. No, a když se v šatech trošku "vyprsím", tak už na ženichovu výšku nikdo koukat nebude :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A myslite, ze by bylo mozne mit ve vlasech zive kytky a k tomu i nejakou decentni celenku? A s tim "prsenim" to budeme muset asi udelat vsechny. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
chtela bych drdol spis vzadu na hlave a zavoj takovy, jako mam v albu, jen ne tak moc raseny nahore. jinak kdyz jsou kyti na klave, tak uz se mi celenka moc nelibi, ale zkus najit nejaky obrazek, pak muzu lepe posoudit. samurajka: s rukavky pozor, uz jsem to jednou zazila, aby te to opticky jeste nezvetsilo.
Odpovědět
Profilova fotka
to ja se bojim ze to nenajdu, mam takovou utkvelou predstavu v hlave a nedokzi to asi poradne vysvetlit. http://www.beremese.cz/album/view.php... tuhle fotecku urcite znate: tak nejak si to predstavuji a do toho zive, spise lucni malicke kvety a jen drobnou korunku na oziveni (ja pred tim psala o celence, ale myslela jsem korunku), kdyz nebude zavoj.
Odpovědět
Ahoj, u nás je to stejné. Můj partner je o 3 - 4 cm menší než já a vůbec mi to nepříjde nijak zvláštní. Akorát mám problém se sháněním svatebních botů a šatů. Navštívila jsem asi 6 svatebních salónů a z těch všech mi nabídli pouze jedny šaty, které mi budou muset nadšívat. Takže žádný výběr. Bohužel! Boty budu mít taky na maximálně centimetrovém podpadku a vlasy nemůžu mít vyčesané nahoru. Chtěla jsem se proto zeptat, jestli mi někdo nemůže poradit, jak si mám nechat učesat vlasy, abych nebyla zase vyšší. =-) Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
hhranolka: no, já s těma rukávama ještě nevím, zkusím, jak to bude vypadat a ustříhnout se dají vždycky :-) Když nebudou rukávy, tak ještě promyslím ten závoj. petra82: je spousta možností, jak učesat vlasy, abys vypadala menší. Podle mě nejvíc zmenšují rozpuštěné vlasy, nebo nějak sčesané dozadu. Ale 3-4 cm, to není žádná katastrofa, když si vezmeš botky bez podpatků. Já teď sháním boty pro svého nastávajícího, nechci, aby měly viditelně vysoké podpatky nebo podrážky, ale určitě každej "nenápadnej" centimetřík k dobru se bude hodit.
Odpovědět
Profilova fotka
kdybys nekde sehnala botky pro chlapa s nenapadne vyssi podrazkou, tak dej prosim vedet. Jinak ja uz mam botky doma asi 1cm vysoke,.... kupovane od cinanu(asi za 300,-)
Odpovědět
Profilova fotka
kackark: tak tam ta korunka urcite pujde, ten uces je moc peknej, ale ja nemam moc vlasu(jemne, rovne, po ramena) takze neco takoveho by na me kadernice jen tezko vytvorila..... takze je sepnu do drdolu a schovam pod zavoj..
Odpovědět
Profilova fotka
hhranolka: ja prave mam vlasy dost podobne te modelce, akorat mozna o kousek kratsi tak doufam, ze to pujde. No a ted hledam na netu saty a asi si je necham usit na miru, pak odpadnou ty starosti v salonu typu: no ty saty by mohly byt tak o pet centimetru delsi atd. A jen tak pro zasmani, vim o jedne neveste, ktera mela stejny problem a resila to teniskami bile bary a dlouhymi saty, ktere vse zakryly a nemohla si vynachvalit, jak se ji pekne cely den chodilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hhranolka: včera jsem viděla pěkný pánský botky s podpatečkem v Baťovi, ale byl to trošku takovej ten kovbojskej styl (koně), což teda na svatbu nic moc :-( Kackark: než v teniskách, to bych šla radši bosa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, muj manzel je o 6 centacku mensi a rozhodne to zadnej problem ani na svatbe nebyl. ;-) ...stejne vas lidi, ktere si zvete na svatbu vetsinou znaj, takze vedej, jak vypadate. ...proto si myslim, ze je dulezity hlavne, aby jste si ve vas svatebni den pripadali prirozene. ..ja uz jsem si tak zvykla na to, ze je muj manzel mensi, takze kdyz nahodou stoji o schod vys, tak mi to pripada zvlastni a neprirozeny :-N ..botky jsem mela sice bez podpadku, abych rozdil jeste nezvysovala a taky ani neumim na podpadcich chodit. :-N , ale manzelovy boty jsme neresili tak aby meli podpatek, ale spis, aby mu sedly. ....a uces jsem si klidne nechala ozdobit kvety. ...proste jak to chcete, tak si to udelejte. ..hlavne aby se to libilo vam. x-) hodne stesti pri pripravach. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Janiku, díky za podporu. Dívala jsem se na tvé svatební fotky a vypadáte na nich oba moc krásně a spokojeně, mooooc vám to sluší. My jsme s přítelem podobné typy jako vy, já vysoká a černovlasá, on malý a má světle hnědé vlasy. Jestli nám to bude na svatbě slušet tolik jako vám, tak budu spokojená :-) Tak přeji hodně štěstí do vašeho manželského života!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Tak to jste na tom všechny dobře. Můj budoucí manžel je o 20 cm nižší než já (měří 150 cm). Máme spolu ročního syna a tak nějak výškový rozdíl neřešíme. Podpadky jsem vzdala jakmile jsme spolu začali chodit a tak v tom nevidím problém ani na svatbě. I účes už mám skoro vyřešený. A v rodině mého přítele přijali velice dobře (a to jsem se bála, že mě budou odsuzovat - kvůli němu jsem totiž odešla z předchozího vztahu, který trval 6 let). Všem přeji krásné a bezproblémové nejen přípravy, ale i společný život! Pavla
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tortois! To je dobře, že výškový rozdíl neřešíte, jsi další, kdo mi potvrdil, že na velikosti nezáleží! Tak vám přeji hodně štěstí a spokojenosti v manželství! ;-)
Odpovědět
Ahoj holky. Je super číst vaše zkušenosti a názory s menším partnerem a cítit se s váma na jedné lodi :-) Můj budoucí manžel je taky menší - o nějakých 12 cm, takže všechno popsané prožíváme hodně podobně. Kloubouky i podpadky ale odmítl nosit už když jsme se seznámili a já to po něm samozřejmě ani nechcu. Takže i na svatbě bude optické zmenšení a fyzické "nezvětšování" na mě :-) Takže schody, židle, lavičky a žádné příliš vyčesané účesy - přesně jak jste psaly. Hlavně ty boty bez podpadku aby se podařily - viděla jsem ale někde na stránkách prodejnu s poměrně velkým výběrem, takže se chystám to prověřit a neztrácím naději :-)
Odpovědět
Ahojky, tak můj přítel je asi o 4 cm větší než já, má 170 cm. Dřív z toho měl docela komplex, protože jakmile si vezmu trošku podpadky, tak ho převýším. A teď k tomu ještě účes, korunka a závoj. Naštěstí teď už to bere sportovně, ale dřív se cítil trapně. :-)
Odpovědět
Holky, můj partner je menší o patnáct centimetrů (oba ve stavu bez bot :) ). Takže nějaké velké zmenšování nikde nepřipadá v úvahu - musela bych klečet :D . Řekla bych, že ani není potřeba to nějak maskovat. Opravdu to nevadí ničemu kromě společenského tance, to se při tomhle rozdílu zvládá hodně těžko. Jen perličku - nedivte se, až paní učitelka při zápisu do první třídy "odborně" usoudí, že jste dominantní matka, protože vaše dítě nakreslí maminku větší než tatínka. To se stalo mé známé, která je asi o deset centimetrů vyšší než její manžel :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,no my jsme na tom velikostně tak nastejno a partner si už zvyk,že na zábavě nebo v létě nějaké podpatky mám a není v tom problém.Na svatbu mám botičky bez podpatku a on má nějaké boty co mají tak 1 cm,takže když se učešu,tak budeme zase nastejno. Myslím že na tom ani nezáleží,kdo je větší,stejně už jste spolu na několika fotkách a jestli je normální nebo svatební na tom už nesejde,ne? :-D
Odpovědět
Holky, já teda nevím,ale co je komu do toho, hlavně že vám to nevadí. My jsme s partnerem nějak na stejno, budu hledat boty s menším podpadkem,ale ikdybych nesehnala,tak o nic nejde, svatba se kvůli tomu nezruší. Musí se to brát s humorem, my si z toho děláme srandu, že si nás ženichové můžou vyměnit(i bratr-asi 190, s přítelkyní-asi 160 se berou s náma) zasmějeme se a nic neřešíme, naco si lámat hlavu takovýma zbytečnostma-není to přece vada a ani nemoc
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?