Je nutné si nechat udělat nehty? Nestačí jen bezbarvý lak nebo bílí?

Profilova fotka
Tak nevim zda to není zbytečné? Hned po víkendu jdu zas do práce a bojím se že si je tam zlámu a bude po parádě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbu přece nejsou žádná nařízení, co člověk musí a nemusí mít. Někomu se líbí umělé nehty, někdo se spokojí s lakem a někdo nepotřebuje ani to. Zvol si, co se ti líbí.
Odpovědět
Já bych si třeba nikdy umělé nehty dát nenechala, budu je mít jen nalakované... A klidně bych byla i jen s upravenými nehty bez ničeho, je to myslím každého věc / vkus :-)
Odpovědět
Myslím, že je to zbytečné. Ono upřímně, kdo si těch nehtů všimne? Na fotkách to je vidět je tak max na detailech prstýnků....prostě udělějte si to tak, jak to sama cítíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec není nutné mít na svatbě nehty!! Vlastně není nutné vůbec nic a uděláš si to tak, jak vám to bude vyhovovat :D Já si nehty koušu, takže jsem tohle vážně neřešila a nikdo si nehnu tedy opravdu nevšímal :D :D :D myslím, že to bylo to poslední, co by se řešilo :D
Odpovědět
Profilova fotka
Proc by to bylo nutne? Vzdyt muzes mit, co se libi tobe a hotovo. Ja si rozhodne umele nehty delat nebudu, protoze se mi to strasne, ale strasne nelibi. Mam v planu si je hezky upravit a nalakovat bezbarvym lakem. Tak jako to nosim vzdycky.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky :) jsem si teď oddychla že mám stejný názor :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, že ne. Nemám ráda umělé nehty a jako houslistka a navíc žena, která si bude brát ženu, bych nějaké dlouhé nehty ani mít nemohla. Mám v plánu bezbarvý nebo světlounký lak a tím končím. :)
Odpovědět
Profilova fotka
..chtela jsem gelove, ale ze zdravotnich duvodu jsem nemohla... muzu ale doporucit nalepovaci od essence, vydržely az do dvou do rana ;-)
Odpovědět
Já si poslední dobou nechávám dělat shellak. Je to lakování na vaše přírodní nehty, které se zapéká, takže vydrží tak 2-3 týdny, sundavá se acetonovým odlakovačem. Je to šetrnější než gelovky, něhty to nijak neprodlužuje, jen vydrží nalakované po delší dobu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nehty normálně nalakuji červeným lakem tak, jako to dělám celý život :).
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky shellak a naprostá spokojenost. Je to jako pevný lak, který vydržel i louskání pistácií :-D chtěla jsem mít pěkné nehty, kdybych měla někomu ukazovat prsten a na fotografování. Nutnost to určitě není, ale alespon minimálně upravené nehty by byly vhodné:-)
Odpovědět
Neni to nutne, ono neni ani nutne ani mit bud bezbarvy nebo bily lak :) Ja mela tmave fialovy. Vyber si takovy, jaky se Ti hodi k satum/doplnkum/stylu svatby a taky takovy, jaky vypada na Tvych nehtech dobre.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nutné není vůbec nic. Je fajn mít ruce upravené, ale to platí vždy - já bych teda se špinavýma okousanýma nehtama třeba mezi lidi nevylezla. Ale třeba gelovky? Není potřeba.
Odpovědět
Boze to je zase otazka :-D nic neni nutne, zarid si to tak, jak to tobe vyhovuje. Ja si na nahty dala lehce fialovy lak spis telove barvy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?