Je něco, co na svatbě neplatíte? Na čem šetříte a na čem naopak vůbec? :)

Profilova fotka
Nevěsty, neptám se na to, na čem se dá ušetrit, ale co pro vás je důležité a co ne, na cem šetříte a na čem naopak. A máte něco, co máte na svatbu zadarmo? Myslím tím třeba kamaráda fotografa, nebo kamarádku kosmetičku, kterým neplatíte? To by mě faaaakt zajimalo :)
Odpovědět
Ahoj, asi jediná věc, na které budeme doopravdy šetřit, je svatební dort (jako, dorty jsou fajn, ale šest tisíc za něj nedám :-D ) a vůbec sladké na svatbě. A taky nechceme svatebního kameramana, čímž jsem zjistila, že ušetříme spoustu peněz ;-) A kamarádi a rodina nám budou pomáhat celkem dost- svatební koláčky upeče strejda kuchař, mám kamarádku floristku, výslužky bude dělat budoucí tchýně, alkohol zase zajišťuje tchán, moje maminka mi asi ušije šaty, mám kamarádku, co dělá svatební koordinátorku, ta už mi taky nabídla pomoc a vlastně i náš oddávající je náš kamarád. Rodině asi nic platit nebudeme, ale kamarádům určitě něco dám, nebude to tolik, kolik si účtují jindy, ale zase je to jejich práce, tak něco dostanou určitě.
Odpovědět
Ahoj.Tak ušetřit se dá úplně na všem. :-) Když si šaty koupíte třeba tady za 3 tis, nebo půjčíte za 15 tis, to je sakra rozdíl. Prstýnky můžete mít třeba stříbro za 1.200,- nebo zlato za 10 tis.Důležité je podle mě zázemí a servis pro hosty, takže s výběrem restaurace a jídla bych asi počítala nejvyšší částku. Také se dá ušetřit na cukroví, pokud ho vůbec nechcete, cca 10 tisíc pro 45 lidí. Ušettřite na kosmetičce, pokud jste šikovná. Moc bych nešetřila na DJ nebo jiné hudbě, je to dost důležité, aby se lidé dobře bavili. Největší oříšek je podle mě fotograf. Pokud máte doporučení, je to opravdu nejlepší. Pokud na tom chcete šetřit, tak se to nemusí vyplatit a budete nespokojená s jedinou památkou na váš den (zkušenost). Ještě můžete ušetřit třeba na dekoracích, pokud jste šikovná a umíte si je udělat sama. Na čem se taky asi nedá moc ušetřit je oblek pro ženicha. Počítejte min. 4-5 tisíc. Takže asi tak.:)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme šetřili naprosto na všem, kromě bot :) moje šaty 280 Kč, manželovy kalhoty plus sako 100 Kč, boty pro každého 1500 Kč :) prstýnky stříbrné 1100 Kč za oba. Neměli jsme fotografa ani kameramana, nesnáším foceni, pár momentek máme od rodiny, obřad nám natočil tchán a stačí nám to bohatě :) neměli jsme oznámení (zvali jsme jen nejbližší rodinu a svědky a do prace a nikam jinam jsme je dávat nechtěli, aby nepřišel někdo na obřad). Oběd byl v restauraci, oslava pak u nás doma, na oslavu jsme s manželem všechno jidlo chystali sami. Z veškerých dekorací jsme měli akorát svatební toaletak a takove cokoladicky :) kytku jsem neměla, nemám ráda řezané kytky. Jídla a pití jsme meli spustu, kvalitní domácí, žádné hnusy, všechny přespolní (moji rodiče a svědci) jsme pohodlně uložili. Líčila jsem se sama, líčím se denně a ráda, s copem mi pomohla svědkyně. To je asi vše...suma sumárum nás svatba vyšla na 12-13 tisíc pro 12 lidí (mělo být 13, ale moje sestra zaspala) a mohlo to být levnější, kdybychom neutraceli za ty boty :D jak to vypadalo se můžeš podivat u mě v albu...pro někoho osizena hruza, pro nás všechno perfektní :) už takhle mi to přišlo hodně peněz za 1 den :)
Odpovědět
Ahoj, tak přidávám své zkušenosti ze svatby. Ušetřili jsme na koláčcích - pekla mi maminka a pak švagrová, fotograf - tátův letitý kamarád (dostal alespoň výslužku, jinak nic nechtěl), prstýnky - chtěli jsme něco originálního a ne drahého, takže máme z wolframu, hudba - měli jsme pouze vlastní aparaturu (notebook + velký reprák a taky stačilo...), šaty jsem pořídila ve výprodeji v salonu, oblek pro ženicha byl zakoupen ve švédském second handu (téměř jako nový, vlněný - super kvalita za pár korun), dort jsem měla od mamky známé za lepší cenu, kadeřnice je má známá, ke které chodím už přes 10 let, takže taky byla lepší cena :-) Záleží, co je pro tebe důležité a na čem šetřit nechceš, příp. jak moc chceš mi vše dokonalé... Já si chtěla ten den prostě užít, protože jsem si brala skvělého chlapa :-) Moc se u nás naopak nešetřilo na jídle, byli jsme v restauraci (cca 20 lidí na oběd a večer něco přes 30), nechtěla jsem se starat o nějaký raut a zda mají všichni dost, nechala jsem se ráda obskakovat :-) PS: také oznámení jsme měli levné, doporučeno odtud, 4,- Kč/kus
Odpovědět
Profilova fotka
My neplatíme ubytování a panáky. Ubytování pro 35 lidí by vyšlo nad náš rámec, ale každý do jednoho si ho zaplatí na celý víkend - to je pro nás svatební dar od každého - hlavně, ať jsou s námi. ❤️ A panáky neplatíme z rozmaru, ale hlavně proto, že jako malá jsem měla taťku, co se rád napil a od té doby mám panickou hrůzu z opilých lidí, sama ani nepiju a řekla jsem, že to na své svatbě nehodlám finančně podporovat. Hosté mě znají a chápou to, takže no problema. 👏🏻 Jinak jsme ušetřily za prstýnky, máme oba za 3.500, oznámení + zápichy si děláme samy, girlandy si děláme samy. Šaty si necháváme ušít obě stejné a vyjdou jedny na 6.200... Ušetřit se rozhodně dá, záleží jen na Vás. ☺️
Odpovědět
Na čem nešetříme? - fotograf, DJ a jídlo na hostině Na čem šetříme? - šaty (mám z druhé ruky za 5000), dekorace, a "zbytečnosti" (nebudeme mít dárky pro hosty, svatební noviny, výzdobu aut, vypouštění holubů atd.) Co máme zadarmo? - Dort a celý candybar (moje svědkyně má cukrárnu a věnuje nám to jako svatební dar) - kameraman (nechtěla jsem žádného, ale oslovila mě jedna slečna že jí zaujalo místo svatby a začíná točit a že by nám to natočila zadarmo jako TFP. Tak proč ne...)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella To je skvělý s tou cukrárnou. 👏🏻 My máme takhle formou daru fotografa. Kamarádka, co je pozvaná na svatbu, tak má ateliér a fotí na zakázku, tak nám tím odpadla jedna náročnější finanční položka. ☺️
Odpovědět
Zadarmo nemame nic, ale usetrime za fotografa - sousedka foti a jeji kamaradka taky, dekorace - objednavame na aliexpressu, kolacky bude pect moje rodina, takze se neco usetri, suroviny platime, kameramana nebudeme mit, kvetiny na stul si vyrabim sama ze stuh, chtela jsem puvodne i svatebni kytici, ale partner to zavrhl, ta bude ziva, sklenice na svicky budeme mit od tchana a tata je nosi z prace, od kamaradky dostaneme led svicky zadarmo (coz za to stejne neco dostane), ubyvani si plati sami a tvrdy taky, jen predplatime 6l a pak si to plati
Odpovědět
U nás ušetříme na dortu, bude ho dělat přítelova sestřenka. Dále mám tetu kadeřnici, tak mě učeše i nalíčí. Cukroví budeme dělat nějaké doma, objednáme jen rolády. Potahy na židly budeme mít půjčené, ozdoby na stůl odkoupené za malý peníz od známé, která měla svatbu ted v létě :-) Oznámení si budeme dělat sami, akorát koupíme papír a stuhu :-)
Odpovědět
Nechtěli jsme vyloženě šetřit, ale spíš jsme neměli potřebu dávat za svatbu spoustu peněz (přestože o ně nemáme nouzi). Šlo spíš o celkové pojetí svatby. Koláčky dělala z vlastní iniciativy máma, líčila mě manželova dcera a svědkyně, česala holka z vedlejší vesnice, kterou jsem našla na internetu a byla neskutečně levná, což jsem ani netušila (záměr byl především aby to bylo blízko). Fotil nás kamarád, profi fotograf a soused na chalupě, kde svatba byla. Přestože jsme mu zdůrazňovali, že to má brát jako normální práci, peníze nakonec nechtěl, takže jsme mu pak koupili tašku všelijakých stejků a masíček (rád jí a griluje). Drahý byl dort, zase jsme byli omezení výběrem mezi malými městečky a nabídkou na internetu, takže jsem nechtěla riskovat nějakou amatérskou splácaninu ;-) Jediné, co mě maličko mrzí, že jsme "šetřili", byl kameraman. Dali jsme kameru bratranci, mysleli jsme, že na tom přece nic není...no ale moc se to nepovedlo.
Odpovědět
My šetříme na všem, ale nejvíc na DJovi - žádný nebude, hudbu pustíme z notebooku do velkých repráků. Hodně se ušetří tím, že máme svatbu na vesnici, takže většina dodavatelů je levných - jídlo počítám max 30 tisíc pro 50 lidí na oběd a 30 dalších na večer (a je to reálná cena, známí měli stejné množství lidí za 25 tisíc a jídlo je výborné) Možná se vejdem do 20, protože budeme zabíjet vepříka a hodně masa mít vlastního. Alko i nealko obstaráme sami ve slevách, navíc ženichova rodina dělá vlastní víno i pálenku, takže to bude "zadarmo". Fotograf bude známý, kameran bratr, který točí (a kdyby ne on tak prostě žádný nebude). Květinovou výzdobu budeme dělat sami, jen kytici si nechám uvázat v květinářství. Dort udělá švagrová. Suma sumárum budeme nejdražší my, ale i tak se budu snažit šetřit. Známá kadeřnice, kterou jsem chtěla, je těhotná, takže nejspíš česat nebude, a dražší bude asi i vizážistka, sama se tak pěkně nalíčit nedokážu. Nechci ani moc šetřit na svých šatech, chci, aby mi to slušelo, ale zase nad 10 tisíc jít nechci. Celkově prostě bude kompromis skoro ve všem, a i tak si myslím, že naše svatba bude krásná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se právě neptala, na čem můžu ušetřit... to zvládnu selským rozumem... zajímaly mě vaše priority a jestli máte známé, kteří se "vám hodí do krámu". @aechmea Já se právě neptala, na čem můžu ušetřit... to zvládnu selským rozumem... zajímaly mě vaše priority a jestli máte známé, kteří se "vám hodí do krámu".
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@beodyta Všechno je to otázka priorit. Nikdo cizí ti nemůže říci, co je a co není na vaší svatbě důležité. Když to teda vezmu z toho materiálna (protože jinak pro nás bylo nejdůležitější, abychom si to užili se všemi našimi blízkými), tak největší prioritu jsme dávali do prstenů, fotografa a padnoucího kvalitního oblečení. Na nic jsme neměli žádný finanční strop, jakože svatba do xx tisíc a víc ne....ale prostě jsou věci, do kterých investovat odmítám (ve svatební den, i v běžném životě).
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme neplatili tvrdy alkohol (jen pivo a vino), nemeli jsme svatebni noviny, fotokoutek apod. a neporizovala jsem si kvuli svatbe specialni sperky ani parfem. Zadarmo jsme meli vyzdobu, svatebni menu (myslim ten papir, ne jidlo ;-) ), kameramana (tocil bratranec), veskere obleceni a boty pro zenicha (vse temer nove mel ve skrini / v botniku z drivejsich dob), svatebni agenturu/koordinatorku (svatbu jsme si zarizovali sami a organizaci svatebniho dne jsem poverila zenichovu sestru) a moje kalhotky a puncochy, i kdyz nevim, jestli to mam pocitat, protoze jsem to dostala darem od zenicha ;-) Setrili jsme na fotografovi (meli jsme jen na obrad a skupinky a portrety po obradu) a slevove akce jsme vyuzili na svatebni saty a oznameni. Velmi vyhodnou cenu mi dala kosmeticka a nakonec se nam podarilo neplanovane usetrit i na prstyncich, protoze se nam zalibily ty nejlevnejsi (ne kvuli cene ;-) ), a navic mi sedl vystaveny model, za coz byla sleva, a dalsi sleva za platbu v hotovosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si budu pect dort, takze to nebude uplne zadarmo (ingredience a pomucky), ale o hodne levnejsi. Oznameni a vsechno z papiru delam taky sama a fotografa jsme dostali jako svatebni dar od Rickovych rodicu (my jsme jim dali taky fotografa pro jejich svatbu pred 2 lety).
Odpovědět
My jsme vrazili peníze hlavně do místa a času obřadu (za oddání odpoledne a mimo obřadní síň byl nemalý příplatek na matrice), a do hostiny v hotelu, kde se postarali o všechno včetně výzdoby sálu (na což nemám buňky a nebaví mě to). Aniž bychom chtěli nějak šetřit, neinvestovala jsem do svatebních šatů, účesu a líčení. Šaty jsem měla podle svých představ z konfekce, a při zkoušce účesu i líčení jsem zjistila, že to nikdo nedokáže líp než já. Takže jsem se líčila i česala sama, protože už to mám naučený a cítím se tak nejlíp.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji nešetřit na svatebním fotografovi. Není nad to, když mi v sobotu ráno zvoní telefon s tím, že fotograf nepřijel i když mu ty 2000 za celý den dali už včera apod. Bohužel většinou čas nemám. Případně fotograf dojede, vezme peníze a už ho nikdy nikdo nevidí. Co je méně hrozné, že fotky opravdu odevzdá, ale kvalita jak z telefonu. Takže opravdu vybírat pečlivě, trvat na smlouvě, na fakturách, ideálně peníze posílat na účet... A osobně jako nevěsta nebudu šetřit ani na kameramanovi a na prstýnkách (tím nemyslím, že to bude drahá bižuterie, ale radši neznačkový dražší materiál). Jsou to jediné hmotné a v případě prstýnků hodnotné věci. Šetřit budeme na dortu a celkově na cukroví.
Odpovědět
Ahoj, my rozhodně nešetřili na fotografovi a prstýnkách. Mám pocit, že fotky a prstýnky jsou dvě věci, které po svatbě zůstanou (samozřejmě kromě vzpomínek a neutuchající lásky:-)) Ušetřili jsme na koláčcích a cukroví (pekla jsem já a moje maminka) a na DJ (známý známého za preferenční cenu). Myslím, že jsme mohli šetřit na více položkách, ale stejně tak jsme mohli za každou položku dát ještě mnohem více.
Odpovědět
my jsme šetřili dost na nedůležitých věcech. Nekupovala jsem žádné extra převlékací šaty, ale jednoduché za 400,- z tally weijl myslím. Dort jsme měli za 3000,- nepřeplácaný (pro 100 lidí), šaty sice šité na míru ale za 6000,-. Oznámení roztomilý a jednoduchý, jedno bylo i s obálkou za 15,- Kč z fleru. Fotil nám strejda fotograf - takže za flašku. Koláčky pekla rodinka a veškeré sladké na svatbě bylo od nich... Jo a kadeřnice nás se ségrou stála společně myslím 500,- a kosmetičce (líčila mě, mamku, ségru a babičku) jsem taky dala 500,- původně nechtěla nic, je to vnučka sousedky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Tak my ušetříme na Dj,je to známý, pak nebudem mít cukroví, výzdobu aut, kameramana a máme jednoduchá oznámení, prstýnky také levnější- 5 tis za oba. Naopak šetřit nebudem na fotografovi, jelikož sama fotím a záleží mi na pěkných fotkách a pak také na jídle.... Šaty jsem si koupila sice nové, ale za 5500,- Nechtěla jsem mít již použité...
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je to spíš naopak, platíš za to, co chceš. Když nemáš nic extra, neplatíš nic extra. Ale když chceš to či ono, tak prostě za to či ono zaplatíš. Každého volba. :-)
Odpovědět
Ahoj, moje malá modrá svatba bude v duchu klidu, vyrovnanosti a nešetříme, ale zase na druhou stranu neutrácíme za nepotřebné věci. Jelikož mám přírodní kudrnaté vlasy a nejhezčí účes je, když je mám rozpuštěné (příprava 2 minuty - pročesání prsty a nanesení pěnového tužidla) budu se česat sama. Líčit se budu sama případně s pomocí svědkyně. Líčím se denně, tak snad to nebude takovej průser... Fotit svatbu mi bude můj bráška, fotí skvěle, má kurz a máme vlohy v rodině, sestřenice s manželem jsou fotografové, koukala jsem, že i pár svateb má od nich fotky, ale bohužel měli by to přes celou republiku s dvěmi malími dětmi a já nechci žádné příbuzné na svatbě, vyjímkou je bratr a pak uděláme raut, kde už budou naopak všichni :-D Já naopak nechci, aby mě fotil někdo cizí. Chci aby fotografie, byly bláznivé a vyzařovala z našich naše osobnost a náš vztah. Prstýnek mám po prababičce, má pro mě velkou hodnotu, příteli dokoupíme, ale asi ho nebude nosit... tak uvidíme. Přítel má oblek rok nový a je krásný, jen dokoupíme košili a kravatu v barvě. Já mám šaty z půjčovny za necelé 4.000 Kč včetně doplňků, vyjma tedy bot, ty si koupím.. snad... do dubna času dosti... Nejvíce utratíme za hotel a jídlo, nehodlám se na své svatbě honit... chci být obskakována jako princezna :-D No a pak uděláme velký raut pro rodinu a přátelé. Jsem se všemi domluvena, že nechceme peníze ani dary. Ale zapojím je do celé akce: Babička - peče skvělé slané cukruví Teta - cukrářka, upeče dorty Strýc - řezník, připraví uzené, maso na gril, klobásky, tlačenky, vše domáci mamka - skvěle peče malé věnečky a svatební koláčky Segra - výzdoba zahrady Sestřenka - obsluha Bratranek - hudba Přátelé - víno, kyselé okurky, kamarádka co má statek přiveze domácí kachničky a jinou havěť Já - jako vystudovaná ekonomka to budu řídit a delegovat :-D Můj budoucí manžel - pivo a alkohol (výčepní zařízení a sud už má zamluvený) To už se tedy budu starat i připravovat, ale mám natrénováno z loňské babičky zlaté svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě se dá ušetřit na všem. Je potřeba si jen dopředu sepsat rozpočet a maximální částky, které do jednotlivých věcí/služeb chcete dát. Tohle zcela záleží na vás, na tom, co je pro vás důležité a co ne. (někdo na svatbě chce například kočár s koňmi, jiný cimbálku, někdo nic z toho). Doporučuji "velké věci" kupovat a zamlouvat delší dobu dopředu (fotograf, místo na svatbu atd.), jinak se vám můžou prodražit. Přeji pevné nervy a ať jdou přípravy hladce! :)
Odpovědět
Jestli to můžu nazvat "šetřením", tak my neměli kameramana. Shodli jsme se na tom, že ho ani jeden nechceme, že se raději podíváme na fotky než na video. A pak jsme nedávali dárky svatebčanům, dávali jsme jen výslužku, žádné svatební mandle, zrcátka, placky a tak se u nás nekonaly. Jinak jsme nešetřili na ničem.
Odpovědět
Profilova fotka
My nebudeme mit kameramana ani DJ. Hodne jsem premyslela jak o DJ tak o zive hudbe, ale mame rozpocet, do ktereho se chceme vlezt a hudba je pro nas oba zbytecna. Nejvice usetrime asi za obleceni, ja si objednala saty za 500, pritel ma oblek doma, jen koupime kravatu. Cukrovi budu mit od ucnu ze skoly, dort od kamaradky, svatebni oznameni vyrabim sama, kytky budeme mit za lepsi cenu od zname, vino od tchana a tot asi vse. Kdybysme chteli, muzeme dostat na svatbu nejakou korunu, ale chceme to zvladnout sami, uz jen pro ten pocit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem přece jen vybrala živou hudbu :-D Ale jen k obřadu, ať máme taky trochu romantiky. Vyjde nás asi na 2 000, což nám ten rozpočet moc nenabourá. Fotografa jsem sehnala na celý den za 6 000, fotky má za tu cenu opravdu krásné tak věřím, že nebudeme litovat. :-) Ještě tam budu mít kamarádku, co fotí, tak aspoň budu mít z čeho vybírat :-N
Odpovědět
Usetrime hodne na pronajmu mista pro oslavu (zahrada) a taky tim, ze se vezmeme ve vsedni den na urade. Zahrada bude rozkvetla, takze nepotrebujem ani milion ozdob. Nebudeme mit zivou hudbu, dj ani kameramana a tech par fotek nafoti pribuzny. Usetrim neskutecne i na tom, ze si neporiziju klasicke svatebni saty a ze se namaluju sama. Nebude klasicke svatebni cukrovi ani tripatrovy dort s ruzickama. Nebudem rozhodne kupovat darky hostum, druzickam, rodicum, sami sobe. Naopak nesetrime na hostech (cesta, ubytovani), obleku pro zenicha, prstynku pro nevestu ani na jidle/piti.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotila nás švagrová s přítelem, takže to bylo pojmuto jako svatební dar. Kameramana jsme neměli. Oznámení jsme si dělali sami a pak jen nechali vytisknout v copycentru. Cukroví nám pekla známá z vesnice, za suroviny a symbolický peníz. Obřad byl ve všední den v kostele. Vybrali jsme restauraci, kde nechtěli nájem. Šaty jsem pořídila krátké v konfekci za 3 000. Hudbu jsme měli puštěnou z počítače a DJ jsme si dělali sami. Nedělala jsem žádné ptákovinky, jako dárky pro hosty, ozdůbky atd. Je teda pravda, že na svatbě nás bylo 23, takže to šlo ukočírovat snadno i co se týče tvrdého, který jsme platili. Nešetřila jsem na vizážistce a kadeřnici v jedné osobě a na květinách, ty totiž miluju. Pak jsme si sestavili dražší večerní raut.
Odpovědět
My take nechceme drahou svatbu a tak jsem si take stanovila priority. Na cem setrit nebudeme je DJ. Ze vsech stran slysim, ze hudba dela svatbu, tak jsme si domluvili vychvalovaneho profesionala. To je take nejvetsi polozka. Ostatni veci jsem se snazila obstarat levneji. Fotit nas bude muj spoluzak ze zakladky, ktery to ma jako konicka, ale svatby foti moc hezky a za cely den foceni si rekl jen 3 tisice. Liceni mi nabidla kamaradka zadarmo. Dort jsem si take chtela upect sama (take je to muj konicek), ale to mi pritel vymluvil, abych toho nemela zbytecne moc. Hostinu, raut mame na myslivecke chate a polovinu dobrot si budeme delat nebo shanet sami a na to narocnejsi mame domluveneho znameho, ktery takto svatby zasobuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Zadarmo nemáme nic. Nejméně peněz dám asi za svatební kytici a květinovou výzdobu. Kamarádka co pracuje v květinářství mi květiny sváže a nechá mi je za nákupní cenu (u jedné růže nákupní cena 18 Kč a prodejní cena 50 Kč), takže na květinách ušetřím minimálně polovinu toho, co by mě stála normálně. Dále, ne, že bych na tom přímo vědomě šetřila, ale fotografa budeme mít mého bývalého spolužáka. Nafotí nám to za 2 000,- celý den.. na několika svatbách už fotil a fotí už docela dlouho, takže se nebojím toho, že by byl výsledek nějak špatný nebo nekvalitní. Spíš přemýšlíme, jakou zvolíme hudbu. Hostinu máme v malém salonku v příjemné restauraci. Je tam takové mini podium - živá kapela tím pádem nepřipadá v úvahu. Zvažovali jsme, že bude hrát DJ. Nastavil si cenu 5 000,- (plus ho musíme brát jako hosta a dát mu najíst, napít, zaplatit mu cestu na hostinu a potom domů a nehrál by celý den, ale jen pár hodin) a to mi přijde dost drahé. Dívali jsme se se snoubencem na internet, jak se tak cca pohybují ty ceny za DJ a všechny jsou na stejné "vlně".. tak přemýšlím, že tam prostě "prdnu" fleshku s písněmi do přehrávače a bude klid. Stejně, i kdyby tam byl DJ, tak by místo pro tancovaní bylo už jen max pro 10 osob.. Takže opět dilema :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?