Jakou zábavu pro děti na svatbě

Profilova fotka
Ráda bych chtěla znát vaše nápady pro hry nebo zábavu pro děti 6-14let na svatbě.Ty starší se zabaví už sami x-) Zatím mám bublifuky,omalovánky,balonky k tomu bude helium.Ráda bych, aby měli zážitek ze svatby nejsem ten tip děti si nechte doma jak jsem tady párkrát četla,sama mám 4 děti. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Plánuji jim udělat stezku s úkolami, protože odpolední "hostinu či raut" (záleží na každém jak si to nazve)´máme téměř doma(projmeme si kuželnu kousek od nás, kde jsme skoro jako doma a kolem budovy je takový pěkný vesnický terén i lesík s potůčkem :D) tak tam rozmístím obálky s úkolama a bud udělám mapu nebo ty úkoly budou mít v řešení další místo, kde je další obálka a nakonec najdou závěrečný poklad, kde budou mít holky nějaké naušnice, klukům musím ještě něco vymyslet, ale asi tam dám i bublifuky, nějaké sladkosti (jako bonbony, kinder vajíčko...) a omalovánky...atd :). Pak asi uděláme kuželkářský turnaj a oceníme zvlášt dospělé a zvlášt děti.... a jinak vedle kuželny je dětské hřiště :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit spise kluky, 4-8 let, takze bereme branky, balony, balonky, hokejky a budou urcite hrat fotbal, hokejbal, florbal. ;-)
Odpovědět
My (na chalupě) vytáhli vzduchovku a děti byly nadšené :-D Do té doby si úplně vystačily s gumičkami, které byly určené na označování skleniček. Vesele je po sobě střílely a tatínkové je učili mířit :-D Ještě dlouho je budeme sbírat po zahradě...
Odpovědět
Ja mela pujcenou velkou autodrahu - ale to nxlo dpis pro ty mrnave. Pro vetsi doporucuju delani obrovskych bublin - megabublina.cz
Odpovědět
Já mám pro děti v tomto věku puzzle z naší fotky - myslím, že z mcprint - na zásilkovny mají myslím nad 300,- zdarma dovoz ;-) a taky dva druhy pexesa z našich fotek apod. - vyšlo mě jedno na 12,- udělala jsem si koláž na https://www.picmonkey.com/ a vytiskla na tvrdý papír a rozstříhala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli v místě hostiny (v uzavřeném dvoru) dětské hřiště. Vytiskla jsem omalovánky a koupila voskovky, ale stejně se nejvíc vylítaly pohromadě (porovnávaly si hračky, půjčovaly mezi sebou - zejména holky). Nic jim nechybělo, nenechaly se ani nevyrušit (dohromady 11, věk 7 měsíců až 12 let, většina 4-6)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?