Jak zdravě zhubnout do svatebních šatů?

Zdravím nevěsty :) Za 5 měsíců se mám vdávat..hrozně se těším, ale přes zimu jsem nabrala 8 kilo a nemůžu je dát dolů :( Chci ve svatebních šatech vypadat pěkně, když na ten den budu vzpomínat do konce života..Nemáte prosím někdo zaručený recept, jak bych mohla rychle a bezbolestně zhubnout? Děkuji za rady!!
Odpovědět
já si teď došla k výživové poradkyni, šla jsem s maminou, takže cenu ti neřeknu, protože jsme měly individuální plán, ale dají se sehnat levnější. Každopádně nám udělala jídelníček. Jíme 5x denně po 2-3 hodinách, ke každému jídlo ovoce nebo zelenina, každý den 1 hodinu pohybu a doporučila zásadu v obědu - běžné porce, 1/3 masa, 1/3 příloh, 1/3 zeleniny (např. 150g kuřecího masa, 150g zeleninového salátu, 150g přílohy). A hlavně omezit sladké a smažené. Podle mě je předávání si "zaručených" diet na nic. Každá jsme jiná, máme jiné složení těla a asi mě budete kamenovat, ale podle mě je nejlepší navštívit dietoložku nebo výživového poradce. A když vidím ty částky za svatby, tak investovat nějaké peníze do svého zdraví by nemělo být člověku líto. Tak hodně štěstí :-N
Odpovědět
@michaela_5 Podle mě je jediný zdravý způsob dodržování zásad, které se objevují např. v pořadu Jste to, co jíte (malé porce, nehladovět, jíst pravidelně, vyhýbat se smaženému, sladkostem, apod., hodně pít...)...Jde to ale pomalu a chce to pevnou vůli. Já jsem za 5 měsíců shodila 6 kilo a to jsem nebyla nějak striktní. Jedla jsem více, než jsem byla zvyklá a cítila jsem se lépe.
Odpovědět
já jsem zhubla minulý rok díky stobklubu 18kg, které se nyní snažím stále udržovat...vlastně se tam naučíš jíst, jakodoporučuje Petr Havlíček v pořadu - jste to, co jíte...dobré jsou i jeho knížky, jednu mám a těším se na další, výborné, jednoduché recepty a plno zodpovězených otázek. Opravdu je dobré se naučit méně a častěji, žádné převratně rychlé hubnutí!
Odpovědět
Ještě doporučuji ze začátku používat kalorickou kalkulačku. Já byla hodně překvapena u mnoha jídel.....Se mi to říká, ale sama bych se do toho měla zase pustit. Otěhotněla jsem, tak jsem to musela hodně pozměnit a teď po porodu se mi nedaří zpět na tento sytém najet a kila nejdou dolů:-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?