Jak zabavit hosty pri foceni novomanzelu?

Ahoj, po obede se chceme jit fotit, akorat nevim, jak zabavit rodinu (pochazime kazdy z jineho mesta, takze se krome rodicu mezi sebou neznají)? (raut s prateli bude az pozdeji). Dekuji za vsechny tipy.
Odpovědět
Ja myslim ze hodku nikomu chybet nebudete. Nechte hrat hudbu at maji k dispozici napoje kavu ....a ono jim zatim po obede slehne a seznami se ;-) pokud planujete foceni delsi prijde mi to vuci hostum neslusne . kamaradky to resily takto nebo focenim pred bo po svatbe. Jen oni dva a nemuseli na nikoho brat ohledy.
Odpovědět
Profilova fotka
My se fotili pred obradem,jedno z nejlepsich rozhodnuti. Po obradu jsme se fotili na miste a lidi se mezitim seznamili a pokecali si...
Odpovědět
planujeme to foceni na necelou hodinu.Před obřadem to nejde, ženich mě uvidí až u oltáře :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamufle hodina je ok,ja byla na svatbe,kde novomanzele utekli fotit tak na 2 hodky poobede a nikomu nechybeli. Muj manzel je fotil a ja nikoho neznala a vubec mi to neprislo. Lidi se seznami a hodka je nic :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky na portrety se jdeme fotit před obřadem a nebudem pak nikoho zdržovat, společné fotky budou už jen po obřadu v kostele a před ním u jezírka, jinak na tento volný čas, mohou mít k dispozici svatební strom, noviny, vzpomínkové kartičky či fotokoutek. My máme v areálu pro deti prolejzačky, lesík, bazén, minigolf
Odpovědět
Ahojky my jsme po obědě vyfotili, skupinky, rozkrojili dortík a každý si dal kávu, kdo tam měl auto tak si ho jel odvézt s řidičem a nikdo si nevšiml, že tam nejsme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak když se jdete fotit vy, tak jim tam třeba udělejte taky nějaký fotokoutek ať se fotí zatím sami :-) Pokud máš strach že se budou nudit. Otázka je co znamená, že se jdete po obědě fotit. Někdo se fotí hodinu někdo třeba tři hodiny a to už je asi potřeba něco vymyslet aby tam ty svatebčané zatím neusnuli :-) Ke kávě se taky často dávají třeba svatební noviny jak píše @zuuzzkkaaa nebo někdo dělá třeba výstavku fotek z mládí, ze života kterou si mohou prohlédnout atd.
Odpovědět
@kamufle Mě pořád udivuje, proč všichni tolik vymýšlí plán na dobu, kdy se budou novomanželé fotit. :-) Na oslavách narozenin apod. se také neplánuje každá minuta. Hosti se určitě nějak zabaví mezi sebou a kdo se nezná, tak se právě pozná. My jen udělali rezervaci na terásku do kavárny, která je hned vedle parku, kde se budeme fotit a myslím si, že to bohatě stačí.
Odpovědět
Já tedy nevím, ale myslím že to moc řešíte. Hosté jsou převážně dospělí lidé a umí se zabavit sami. Byla jsem na několika svatbách a nikdo nepoznal, že novomanželé chybí po celou dobu focení. Tedy pokud to neplánujete na celé odpoledne, ale ty 2 hodiny si hosté opravdu poradí sami. Hlavně dobré jídlo, pití na večer hudbu a o zábavu postaráno. Dnes se pořád vymýšlí nějaké hry atd, hosty to moc nebaví, některé jsou zdlouhavé, nebo se stále dokola opakují, takže ten kdo byl na více svatbách je unuděný. To je opravdu lepší nechat hosty svobodně dýchat a bavit se ,tak jak oni chtějí. Dnes je vše nalajnováno, teď se bude dělat to ,potom tamto ,prostě je to oslava ,tak nevymýšlejte zbytečnosti
Odpovědět
Naše koordinátorka měla přichystanou malou tabuli a křídy, kde nám hosté mohli napsat vzkaz a pak se s ním vyfotili. Vznikl takový improvizovaný fotokoutek, který hosty zabavil a nás velmi potěšil. :-)
Odpovědět
pokud to vaší svatbu nezruinuje je docela dobré toto www.selfiemat.cz , není to klasický fotobudka , fotíte se sami a mělo to velký úspěch
Odpovědět
Profilova fotka
za nas fotobot, ktery jsme meli od fotografa a alkohol :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Určitě se seznámí a zabaví se sami. Nachystejte třeba i svatební noviny a pro děti svatební omalovánky, ať jim čas zatímco se budete fotit rychleji utíká. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amelie64 A to já zase tazatelku plně chápu. Svatby jsou různé a jsou i takové svatby, kde se protistrany třeba vůbec neznají nebo přibývá i svateb s cizinci s jinými zvyky, kde se pak každá "zaměstnávací" aktivita vítá nebo jsou lidé nesmělí. Na mnoha svatbách se často setkáváme se situací, kdy je prostě potřeba lidi postrčit. I když jak říkáte "jsou dospělí". Tedy za mě říkám, že ne všichni lidé se umí zabavit a pokud tazatelka cítí potřebu toto řešit, určitě ví proč. Naopak jsou zase svatby, kde opravdu jakékoliv vymýšlení je zbytečné. Myslím ale, že to závisí na partě a na a lidech a je pěkné, že jim chce poskytnout zábavu..
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl ano však jsme pro takový případ navrhovala ten selfiemat, není to klasický fotokoutek a má to úspěch nebo něco originálního. Ale ty tisíckrát obehrané hry opravdu už nepobaví .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?