Jak zabavit hosty behem foceni mimo misto hostiny

Ahoj zeny, kameraman me upozornil, abych vymyslela nejakou zabavu pro hosty behem doby, kdy se budeme fotit. Ale vubec nevim co. Upozornuju, ze obrad mame ve meste, mimo misto konani hostiny (to je 30km daleko), takze poslat je na obcerstveni nemuzu. Budeme sebou mit vody a kolacky a cukrovi, takze male obcerstveni bude. Foceni mame cca na hodinu (vcetne foceni s hosty). Takze svatebni strom, kviz, fotokoutek apodobne tipy, ktere jsem vsude nasla, jsou v nasem pripade blbost. Diky moc za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Nez si hoste neco uzobnou, seznami, popovidaji, tak mate po foceni. Tedy pokud vazne bude trvat jen hodinu.
Odpovědět
Pokud to bude opravdu na hodinu, tak bych nic moc neplánovala, to občerstvení stačí, postupně se všichni občerství, vyfotí a bude to tak akorát=) jen toho mějte dostatečné množství (sladké i slané - šnečky třeba, to je super), lidi se na to slétnou jak holubi, na většině svateb co jsem takto byla, tak na nás už nic nezbylo a pak jsme fakt tvrdli jak paka bez ničeho, protože chlapi si nabrali 10 kousků do ruk a bylo to pryč :D kdyby to mělo trvat déle, tak už by to bylo horší, protože žádné aktivity vymýšlet nemůžeš, když budou slušně oblečení. Zároveň převážet nějaké propriety (fotokoutky, strom a pod) jak jsi psala, je blbost. Takže si jen pohlídejte čas a nic moc nevymýšlejte , i tak se každý bude těšit na hostinu, s prázdným žaludkem se nikomu moc nechce nic vymýšlet =) Můžete jim ale stanovit čas, v kolik se bude odjíždět, kdyby se vám rozprchli do města, aby se stihli vrátit=)
Odpovědět
Holky, diky. Me to takhle rekl kameraman, at je zabavime a me se uz nic vymyslet nechce. Ty sneci by byli fajn na zobani, akorat, kdo bude mit cas to upect. Slaneho tam v planu nic nemame.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, jen zkušenost - pokud budete mít svoje focení v místě a ostatní budou hodinu až hodinu a půl courat po okolí, a zároveň to bude kolem poledne, tak to nebude úplně tak OK. Jednak focení za poledne nestojí za moc a jednak jsou fotky po obědě a dortu úplně o něčem jiném. Již nejste vystresovaní starostmi, všichni jsou spokojení a najezení a tak sami se dobře baví ( to je úkol DJ) a vy jste hlavně v pohodě a takové fotky v čase kolem 16 - 17 hodiny jsou ty pravé :-) Přeji krásnou svatbu, spoustu štěstí, radosti a lásky.
Odpovědět
ahoj, souhlasím s @djzdenek, my nic nelámali přes koleno a na focení jeli v době, kdy se lidi nahrnuli k rautu - cca kolem 16. hodiny. Za prvý si nikdo téměř nevšiml, že jsme pryč, za druhý nepařilo slunko, za třetí si fotograf nemohl vynachválit světlo a naposledy - je potřeba si uvědomit, že nejde o tábor pro děti, ale o svatbu - hosté jsou dospělí a jistě se umí zabavit sami, ať už povídáním, tancem... tím se nestresuj :)
Odpovědět
Diky za postrehy, ale fotografa mame domluveneho jen od rana az po foceni po obradu. Dalsi penize vyhazovat nehodlame, uz tak za to dame vic nez dost :-). Takze hoste se urcite nejak zabavi sami a tu necelou hodinku vydrzi. Obed je planovany v jednu, takze hlady snad umirat nebudou, kdyz dostanou najist rano a jeste behem foceni.
Odpovědět
@djzdenek Kéž bych tohle věděla na své svatbě. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?