Jak udělat svatbu jen se svědky a oslavu s přáteli?

Profilova fotka
Preji vsem krasne rano i den, mam takovy maly nebo vetsi problem a budu moc rada za vase nazory, rady. Jsme se snoubencem spolu 4roky, letos v unoru se nam narodila dcera a jelikoz jsme staveli dum, ktery jsme pred 3 mesici dokoncili a prestehovali se, nestihli jsme svatbu pred jejim narozenim. Snoubenec nema nej vztahy s rodici a bratrem a ja s mym otcem proto nam neprijde velka svatba zrovna nej napad. Prosim, poradte mi jak udelat svatbu (obrad) jen se svedky a oslavu s prateli abychom na ni nezapomneli. Mam mit saty nebo kostymek? Jsem uz zoufala :-(
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/show.php... mrkni tady:)
Odpovědět
monasekl - nejsi prvni ani posledni co tohle resi, proste jaky si to udelas takovy to mas ;-)
Odpovědět
A osobne i na svatbu ve 4 bych si vzala saty...Ty uz si nikdy jindy neobleces...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vam dekuji! Ja uz se bala, ze nas nikdo nepochopi. Kamirko moc dekuji za link... hodne mi to pomohlo si to precist ;-)
Odpovědět
Dej nahoře diskuze a tam si zadej svatba ve ctyrech, jen se svedky atd (bez hace a carku!!!!) a ono Ti to vyplivne jeste dalsi diskuze... ;-) Hodne stesti! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc dekuji. To na mne budou asi administratori asi pekne nastvani. I ja preji hodne stesticka!
Odpovědět
monasek: ahoj, přesně tohle bylo naše přání - měli jsme svatbu jen se svědky a jejich partnery, takže v 6 a bylo to super, opravdu jsme si to užili, bylo to celkem levné,bez velkých starostí a bez trapných ceremonií a nekonečná pohoda, nikdo nám do ničeho nekecal. I když byl občas někdo překvapený formou, když jsme posílali mailem svatební po-oznámení, tak jsme ani na chvilku nezalitovali našeho rozhodnutí. Podívej do alba a sem: http://iskri.rajce.idnes.cz/Svatba/ - paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
my taky, fotky v albu.. bylo to super
Odpovědět
a šaty jsem si nechala ušít - ale přesně naopak, abych si je právě ještě jindy mohla vzít
Odpovědět
Kristi - vidím, že jste to vzali hodně podobně, moc vám to slušelo a pohoda je vidět - taky se všude smějete, to tu má málokterá nevěsta :-) Monasek: pokud po tom jen trochu toužíte, tak se toho nebojte a udělejte si to po svém, fakt to stojí za to.
Odpovědět
Profilova fotka
xivi: bajecne fotecky, to s tema satama me prave taky napadlo. Proc je mit jen v ten den asi nejsem na tradice. Jejda, spadl mi velky kamen ze srdce. Musim podekovat kamaradce, ze mi dala adresu na tyto stranky. Mam hned lepsi naladu a moc se tesim :-)
Odpovědět
ještě mám jednu radu - my jsme to tajili jen tam, kde by se to mohlo zvrtnout v přemlouvání a citové vydírání, že to jako nemůžeme udělat, jinak kamarádi to věděli. Těš se, takové pocity už mít asi nebudeš - i to "malé" chystání stojí za to.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A mohu vedet jak presne jsme to spachali? My zatím mame vizi jit se svedky na obrad a pak na obed jen nevime jestli pozvat rodice nebo ne. Udelat pak treba s nejakym dnem odstupu oznameni o tom, ze jsme se vzali a vyvolenym doplnit oznameni o pozvani na malou zahradni oslavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, vy se mate, ze to mate uz za sebou :-. Nechcete jit nektera misto me? :-D
Odpovědět
Tak já řešim to samé, ale ne kvůli příbuzným, jen nejsme rádi středem pozornosti a chceme si to prostě užít jen my dva. Jen nevím, jak to zorganizovat? Vím, že chci šaty, na nějakém né uplně obvyklém místě ( magistrát ne), někde poobědvat se svědky a pak vyrazit na hezkou dovolenou. Po dovolené roznést oznámení s koláčky..myslíte, že to není špatné řešení?
Odpovědět
no jednoduše, zamluvili si termín, sehnali oblečení, objednali prystýnky, domluvili kytku, místo na oběd až večeři, nahrála jsem si CD s hudbou, dojeli jsme tam vlastním autem a pak to za pár minut bylo hotové a pak jsme se celý den bavili u super jídla a pití. To bylo v pá, v so jsme jeli k jedněm rodičům a v ne k dalším a řekli jim to. A všem známým jsme v ne poslali e-mailové oznámení, co mám v albu, to jsem chystala sama. Plánujeme ještě nějaké neformální zapití ve sklípku s kamarádama, ale až o prázdninách. je to bezva, buď ráda, že se teprv chystáš
Odpovědět
Ještě dotaz, na obědě jste byly v šatech?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@xivi Ráda bych věděla, zda jste měli nějakou neformální hudbu a případně bych ráda poprosila o inspiraci? V červenci chystáme svatbu v podobném duchu, jen to nebude na úřadě, ale přímo na zahradě hospůdky, kde pak rovnou posedíme s přáteli.Děkuji:-)
Odpovědět
Byla jsem před měsícem na mini svatbě mé kámošky a vše bylo v pohodě. Bylo nás 7 i s fotografem. Obřad na radnici, chvilka focení před radnicí, pak odjezd do skvělé restaurace, kde bylo vybráno místo tak, aby hosté nerušili uzavřenou společnost svatby. Zvládnul se i únos nevěsty :-) Je jedno jak to bude a kde to bude. Je to o lidech. ;-) Ti dělají atmosféru, pohodu a skvělé zážitky. Ne místo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?