Jak to udělat, abych neměla ve svatební den hlad?

Ahoj, nutně potřebuji radu. Přemýšlím nad tím, jak to bude ve svatební den s jídlem. Obřad máme na 13 hodin. Nedokážu si představit, že se ráno nasnídám a jíst budu až někdy ve 3 hodiny až budeme na hostině. I když se ráno pořádně nasnídám mám hned za 2 hodiny hlad a nedokážu si představit, že půjdu třeba ke kadeřnici s jídlem :-S a po obřadě se budeme ještě alespoň hodinu a půl fotit takže se na oběd dostane až ve 3. Jak jste to dělaly vy?Poraďte :-(
Odpovědět
:-D :-D sorry ale přijde mi to vtipný...no tak za prvé nevidím důvod proč by sis nemohla vzít ke kadeřnici jídlo? normálně si sebou něco vem a když budeš mít hlad tak to sněz..no a jinak přece před obřadem budeš doma a budou se u vás scházet hosti ne? tzn.tam bude asi nějaký pohoštění ne? tak prostě předtím než vyjedete tak si něco na jídlo vezmeš...
Odpovědět
Ahojky... My to mame tak, ze obrad je o 14.00. S manzelom sa uvidime az na obrade. Pre rodinu sme ale v hoteli, kde budu vsetci ubytovani pripravili male pohostenie - drobnostku, nic velkeho. Obed mame potom az o 17.00... Tie 3 hodky to vsetci preziju, ved tam nejdu len kvoli jedlu:) Aj ked, ja budem tak nervozna, ze moc do seba nedam...Zkus po ceste aspon musli tycinku. A preco by si na ceste ku kadernici alebo po navrate nemohla spon nieco drobneho zobnut? Vracias sa domov alebo mate obrad uplne inde? :-)
Odpovědět
Já to tedy za sebou ještě nemám, a budeme mít obřad už v jedenáct, ale pokud vím, tak se pro hosty, co se sejdou, dělá pohoštění - buďto budeš s nimi a budeš moct jíst, nebo budeš někde schovaná, aby tě viděli až při obřadu, a pak ti nebrání nic mít po ruce nějakou sváču. Já se budu připravovat doma, takže něco si do ledničky určitě připravím. A kde ty budeš do té doby, než bude obřad?
Odpovědět
ty máš ale problémy :-D proč se ráno nemůžeš nasnídat? nebo si vzít něco s sebou ke kadeřnici? to je přece normální. no a jestli budeš nervozní, tak ani nebudeš mít hlad a nepřijde ti to.
Odpovědět
No ono to možná je vtipné pro vás, ale já jsem z toho docela nešťastná. Nejsem tlustá, ale mám pořád hlad :-D a navíc takhle jednoduché to holt nebude :-( my budeme mít totiž tajnou svatbu 30 km od našeho města. Takže žádné pohoštění pro hosty nebude. Bude to svatba jen my dva plus 2 svědci. Ráno vyrazím z domu a půjdu ke kaděřnici atd. potom asi do salonu, kde mě paní oblékne do šatů a potom vyrážíme se svědkyní na místo.
Odpovědět
no a co ti brání v tom se nasnídat a udělat si sebou svačinky? třeba 3 aby ti to teda stačilo do toho oběda =-) furt to nějak nedokážu pochopit :-N
Odpovědět
ale já nemám problém se nasnídat já každý den snídám, ale mám prostě za chvíli hlad. Šak dobrý, já jsem se jen chtěla zeptat jak jste to dělaly vy tak když je normální si nabrat jídlo tak super ;-)
Odpovědět
Jeeejda, tak si ráno namaž 3 rohlíky a jak tě přepadne hlad, tak je spapej :-) Nechci aby to vyznělo blbě, prostě to neřeš a normálně si vem jídlo sebou ke kadeřnici..jíst můžeš cestou tam i zpět v autě...
Odpovědět
jj elenore má pravdu vůbec to neřeš a udělej si s sebou jídlo..to je přece normální že člověk musí jíst, nevidím v tom žádnej problém se na 5minut zastavit a sníst rohlík nebo něco co budeš mít s sebou...
Odpovědět
jj tak dík za rady, ještě to nemáme úplně promyšlené, možná se půjdu obléci ke svědkyni domů, takže to by pak nebyl problém :-)
Odpovědět
já se nasnídala a jela ke kadeřnici, kam dorazila vizážistka a fotografka, pak i mamina taky na našlechtění, donesla mi sebou svačinu, počítala jsem s tím, že ji s ním, ale vůbec jsem neměla hlad ani chuť... pak jsme měli nachystané občerstvení pro hosty před obřadem, to jsme nestihli, protože jsme se zdrželi na focení, ale hlad jsem neměla (a normálně ho mám taky za chvíli), až když jsme sedli ke stolu tak jsem si najednou uvědomila, že mám hrozný hlad...a to jsem se rovnou najedla a pak zase až večer... mezitím na to nebyly myšlenky ani čas... takže jak radí holky - nějaký musli tyčinky, namazaný rohlíky (ale aby jsi se neupatlala) nebo tak a můžeš si to sníst třeba při přejezdech autem... ;-) :-)
Odpovědět
Werulaa - já jím normálně co 2, max.3 hodiny, kdo mě zná, dělá si ze mě srandu, že "furt žeru", ale v den D, jsem si vzala kousek rohlíku ráno v asi 9, po 11 jsme vyjížděli na obřad, ten byl ve 13, než jsem se vrátili na hostinu a začali jíst, bylo půl 5. Mezi tím jsem nejedla, nepila, protstě to bbylatakové směs nervů, štěstí, atd., že jsem na to "zapomněla", ale klidě bych si sebou vzala něco na zub (co se nedrobí, nerozpustí se, ...) ;-) Jídlu zdar!
Odpovědět
Článek se načítá
taky bych chtěla být ta šťastná, co nebude mít hlad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my sme mali obrad o 17:00 a obedoveceru okolo 18h :-) u kadernicky som zjedla okolo 12h polovicu sendvica a prezila som.... myslim, ze budes mat ine starosti tak ti ani nenapadne rieist, ze si hladna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, hele ja mam treba dost rychlej metabolismus, jsem hodne vychrtla a taky musim tak cca po 2 hodinach neco snist, jinak se poroucim k zemi kvuli nizky hladine cukru. Problem je ten, ze ne vzdy je moznost se najist. Resim to tak, ze mam vzdy nekde schovany (u me nejvice uspesne) takove to sladke mliko v tube, co si lidi davaj do kafe apod. Proste nekdy i v praci (delam v nemocnici) kdyz se totalne nestiha, si odskocim na wc a tam tu tubu do sebe vyzunknu do minutky a muzu zase hodinku fungovat. Nekdy si pripadam jak cukrovkar, co musi mit po ruce porad kostku cukru, i kdyz nemam diabetes :-D My sice budeme mit obrad uz v 10h, ale ja se nejenze poradne nasnidam, ale jeste se tak minimalne jednou najim pred obradem a po obrade behem foceni do sebe urcite budu neco po kouskach davat. Proste v tom nevidim problem. Proste to potrebuju, tak se najim a hotovo. O me to vsichni vedi, takze spis, kdyz me dlouho nevideli jist a zacinam hazet barvu do zelena, tak se sami ptaj, jestli nechci neco snist. Fakt to vubec neres, kdyz nebudes jist behem obradu, tak to muze byt kazdymu jedno :-D Hlavne aby Ti bylo dobre a ver, ze vim o cem mluvim ;-)
Odpovědět
ono mozna budes mit nakovy nervi ze ani nebudes mit na jidlo pomysleni, ja normalne taky rada dodrzuju pravidelny prijem :-D ale ve svatebni den sem mela o pul sedme rano pulku rohliku a panaka a pak az o pul pate veceru, byla sem tak utahana a vynervovana za celej intenzivni tyden priprav ze jen pri pomysleni na jidlo se mi zvedal zaludek. pokud se fakt bojis hladu tak strc svetkyni do kabelky banan, nebo si nech neco v aute kterym pojedete na obrad a zpatky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli to nebude výběrem jídla... :-) Po rohlíku, bílém i rádoby celozrnném, bych měla za chvíli hlad asi taky. To jsou skoro "prázdné kalorie". Já třeba snídám už pár let obilné kaše, nejlépe z uvařených zrn (jáhly, rýže, oves, kukuřice, špalda, ...), v případě časové nouze instantní (ale ne typu krupička, to už je spíš mouka než celé obilné zrno, jde o kaše firmy Country Life). Stačí zalít vodou nebo rostlinným mlékem (k dostání v DM - rýžové, špaldové, ovesné, sójovo-rýžové aj.), osladit třeba rozinkami nebo sladem či medem, a zaručuji, že hlad jen tak nepřijde. Fakt. :-) A pokud bych hooodně nestíhala, zalila bych těmito "mléky" aspoň pořádnou porci müsli bez cukru, nejlépe i z jiných vloček než nejznámějších ovesných. Každopádně jde o takzvané pomalé cukry a energii, která se do těla uvolňuje velmi pomalu a postupně, proto člověka na dlouho zasytí. No a nebo si lze s sebou kamkoliv vzít celozrnné sušenky a oplatky (dobré a relativně zdravé mají rovněž v DMku :-)). Klíďo i ke kadeřnici.
Odpovědět
Profilova fotka
Btw, hladina cukru klesá ne tomu, kdo má "málo cukru", ale naopak tomu, kdo svůj organismus co chvíli tím cukrem ve formě cukru jednoduchého krmí. To pak vede právě k potřebě cukr v jeho nejhorší formě neustále doplňovat, zkrátka jinými slovy, komu je zdraví milé, ten ať nedovolí tělu stát se na jednoduchém cukru závislým. :-) Cukr potřebujeme, to je jasné, ale rozhodně ne v podobě cukru přidaného do potravin (řepného, třtinového apod.). Takový cukr nám dodá zdánlivě rychlou energii, ale v důsledku tělo akorát tak unaví, otráví a pomalu leč jistě ničí...
Odpovědět
uf.. ještě že s tímhle si hlavu nemusím lámat.. Ale jestli se budeš jen trochu nervovat, tak zapomeneš na hlad a bude to.. Horší až nervy opadnou.. to hlad přijde dost rychle.. ale to tě utěší vidina oběda a ase to bude v klidu :)
Odpovědět
Profilova fotka
manogue: s tim typem cukru s Tebou sohlasim, ale musis brat v potaz, taky ojedinely metabolismus kazdeho z nas. Samozrejme souhlasim se stravou, kterou jsi tu uvedla, ale jde o to, jak resit situace, kdy clovek svemu telu musi okamzite dodat rychlou energii, pokud se jiz dostal za svou hranici. V takovem to pripade jsou vhodne naopak tzv. (jak jsi psala) jednoduche cukry. Protoze ty druhe nepomohou bohuzel vcas, clovek se dostane do hypoglykemie a vetsinou zacne zvracet pozitou stravu, ze ktere se jiz ten pomaly cukr nevstreba do organizmu. Samozrejme je nejlepsi tomu predchazet a jist spravne a vcas. Ale jakmile clovek to nedodrzi, tak zase musi v te kriticke dobe volit jednoduche, rychle vstrebatelne zdroje cukru.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Jo temat o jídle je hodně, ale spíše o jídle na hostině atd. takovéto téma jsem tady nenašla :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj tak určitě není špatné si vzít něco ke kadeřnici nevidím v tom problém nevíš ani jak dlouho tam budeš sedět já už jsem z první svatby ponaučená kadeřnice začla se mnou v půl sedmé a skončila skoro v jedenáct ve dvanáct byl obřad takže to bylo dost narychlo už jsem chtěla i volat domu ať mi přivezou ke kadeřnici šaty :-) ale teď na podruhé to udělám jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
werulaa: :-D ty jsi teda správná slečna! fakt si mě pobavila a nemyslím to ve zlém. Já měla ve svatební den opačný problém..nepozřela jsem ani sousto, nešlo to. Já jsem zas extrémní nervák, takže jsem snědla asi 2lžíce polévky a z večerního rautu jeden bramboráček. Nějaké předkrmy,hl. chod a dort jsem ani neochutnala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dujinka: Budu na tom asi stejně :-) Budu mít nervy, takže na jídlo nebudu mít ani pomyšlení, ale určitě budu mít hlad. Takže se to tam bude prát - hlad proti nechuti. Ale myslím, že po obřadě to opadne a hostinu (i když až ve 3 odpoledne) si už náležitě užiju.
Odpovědět
Hlavně neexperimentovat a nejíst nic, na co nejsi zvyklá . mně např. po těch instantních kaších jeden čas bylo dost těžko, i když dřív jsem je jedla bez problémů - a to myslím opravdu ty ze zdravé výživy, ne nějakou chemii. Tak se najez, na co jsi zvyklá, ale myslím, že budeš mít úplně jiné starosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já jsem ráno nedokázala nic pozřít. Snědla jsem z donucení půl banána. V noci jsem nespala. Byla jsem trochu nervozní kvůli počasí. Nakonec to klaplo a dokázala jsem se uvolnit až když si pro mě přišel manžílek. To jsem si to začala teprve užívat.-) Pak jsem jedla až po obřadě, ale moc jsem tomu nedala. Nějak na to nebyl čas. Dlábla jsem si až večer, když mi grilovali mého oblíbeného lososa na bilinkovém másle. To jsem snědla tři kusance.-DDD Už se těším, jak si užiju letos bráchovu svatbu. To si udělám čas na každej žvanec co tam přinesou.-DDD Trošku mě to mrzí, protože jsme měli opravdu bohaté menu,ale co. Hlavně, že se vše vyvedlo.-)
Odpovědět
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D svatba= hladovka
Odpovědět
Profilova fotka
pavlinkaaa, rozhodně to doporučuji těm, kteří drží dietu :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?