Jak to máte s večeří ve svatební den?

Profilova fotka
nevěsty jak to máte s večeří? My jsme si říkali s přítelem, že by jsme dali na večeři rauty, :-) protože někoho nahánět se nám nechce 8-) , a kdo co dáva? dala bych řízečky, kuřecí stehna, nebo nevím poradte děkuji :-| :-| :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Na večer určitě raut - obložené mísy, nakládané sýry, řízečky, ovoce, zelenina, saláty apod. Ať si každý vezme podle své chuti.
Odpovědět
Profilova fotka
@ajuska245 také jsme měli raut pro 30 lidí, všichni si moc pochvalovali, měli jsme daného pečeného celého velkého lososa - všichni se olizovali!!! 30 ks miniřízečků kuřecích, 30 ks miniřízečků vepřových, gulášek a spoustu zeleninových salátů- myslím 5 druhů, ovocné saláty 2 druhy a bramboráčky, plus pečivo celozrné a normální chleba.... všichni jsme se tam naplácali :-D
Odpovědět
Taky jsem na večer měli raut a bylo to fajn, každý si nabral co chtěl a hlavně kdy chtěl..
Odpovědět
my budem mít na rautu gulášek, řízky, obložené mísy (salám, sýr), saláty, ovoce a pečivo plus z cukrárny udělané sladké misky mascarpone s ovocem...uvažujem i o koupení kila špekáčků, protože to máme v horách a je tam ohniště, že bychom s děckama upekli buřty :D :D
Odpovědět
my měli vše formou caterigu a na večer raut - pro 70 dopělých, na osobu bylo v balíčku 50g kuřecí miniřízeček, 50g krkovička s opeč. bramborem, 50g minišpíz, zeleninový salát 50gna osobu, těstovinový salát 50g na osobu, 100 g ovoce na osobu(meloun, banán apod.), přílohové pečivo a nějaké kyselé okurky apod.. 50 dospělých porcí jsem servírovala v 20.hod a 20porcí bylo schováno na půlnoc. Snědlo se vše v počtu 50 dospělých a 20 žravých dětí, ale nic nechybělo. Ještě jsem měla nakoupeno z vlastního chipsy a tyčinky a na stole přílohové cukroví. Nejmíń se jedno sladké. Dobrý je i ten gulášek, ale na oběd byla svíčková tak už jsme to neřešili.Tak snad pomůže. Jo nejdražší jsou obložené mísy ze salámů a sýrů, to je cenově dražší než udělat maso (maso 100za kilo, salám 200za kilo) a každý raději skočí po mase. Cenově a náročností my vyšlo jednodušší si to objednat v místní restauraci než nějak připravovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já nevím, jsme teď týden na dovolené na Slovensku...a dala jsem si tu už 2x v restauraci výbornou bramborovou placku (ne klasický mastný bramborák) s kuřecím masem a zeleninou a bohatou přílohou a je to úžasné. Tak jsme začali i přemýšlet o tom jako svatebním menu, ještě stále nemáme vybráno a kuřecí steak nebo plátek má každý a nikdy jsme si na svatbě moc nepochutnali, bylo to suché. Co myslíte? Tady ho dělají opravdu krásně upravený s kusy masa a zeleniny....
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli raut. Grilovaná kuřata, těstovinové saláty s kuřecím masem, obložené zeleninové mísy, grilované klobásky, pečivo, chipsy, oříšky, křupky. Nejvíc se jedlo kuřat...ale to bylo asi tím, že pršelo a bylo celkem chladno tak chtěl každý radši teplé jídlo. Obložené mísy sýrů a šunky jsem nechtěla...nevypadá to moc vábně poté co si pár lidí z talíře nabere. Takhle kuřata točila na grilu a každý si řekl co chce a kdy to chce. Na oběd byla klasická svíčková, večer se dojídal ještě hovězí vývar. Všichni odcházeli ze svatby přecpaní.
Odpovědět
Profilova fotka
@xxevaxx Můžu se zeptat na kolik takový raut vyjde? Budeme mít cca stejný počet lidí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@irennn ahoj, nápad to není špatný, jen aby to nebylo moc syté, v ten den je toho jídla tolik,že to ty lidi skoro uspí :-) Jinak nevím jaké plánujete překrmy,jestli jeden nebo dva a polévka jestli klasika,tak ta by k tomu určitě šla. Ale rozhodnutí je na vás a i kdyby se to někomu nelíbilo,je to Váš den. Mu budeme mít kachní prsa a předkrm tatarák z lososa s avokádovým krémem,taky mě od toho pár lidí zrazovalo,ale já nechci klasikuk, svíčkovou, a tak jsme zvolili to,co chutná nám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít raut ;-)
Odpovědět
Také budeme mít raut. 150,- Kč/osoba (raut se skládá ze studené kuchyně: mísa z čerstvého ovoce, výběr sýrů podávaných na prkně, anglický roastbeef, míchaná čerstvá zelenina s balkánským sýrem, uzeninový ježci, hovězí carpaccio, carpaccio z lososa, a teplé kuchyně: kuřecí a vepřové řízečky, grilovaný losos, grilovaná krkovička, marinované kuřecí paličky, vepřová žebírka, pečená bylinková bageta, pečivo, mix rautových dezertů dle přání).
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca no my jsme platili dohromady oběd, všechno pití, raut a ubytování 15 lidí... ale pokud si dobře vzpomínám, tak raut vyšel okolo 4000 :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Mě cpou v penzionu raut a já je pořád přesvědčuji na grilovačku s nějakým tím malým zobem na mísách - hlavně tedy ovoce a zelenina a sýry. Tak uvidíme jak to dopadne:-) Vím, že ty typické rautové věci u nás zbydou - všichni jsou masožrouti:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?