Jak se chlapi staví k přípravě svatby?

Profilova fotka
mám problém ten můj mě už sice žádal oruku,ale co se týče svatby tak o tom (dá se říct)nechce ani slyšet.řekl mi že stačí když začnem v březnu.Dobrý co!nereaguje ani když mi řeknu ať aspoň sepíšem seznam hostů a zarezervujem místa konání svatby.Co s ním mám dělat? ]-( máte někdo podobnej problém?
Odpovědět
1
2
10
naprosto rozumim... chlapi jsou v tomhle otresni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus mu vytisknout seznam úkolů z beremese, třeba to pomůže =-)
Odpovědět
No ja nevim, jestli je to klasickej chlap, tak naprostou vetsinu tech ukolu prohlasi za kravinu a zbytecnost a stejne se s nim nehne... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Pak bych s chutí nechala starosti na něm - hele, a co si tak ty starosti rozdělit půl napůl? Já to nezkoušela, ale třeba by to nabudilo? Prostě vemte papír, vyškrtejte blbosti a zbytek si rozdělte, ne? Zajímalo by mne, zda je to reálné. :-D
Odpovědět
Buď v klidu, chlapi tomuto prostě nevěnují pozornost, pro ně je svatba prostě jednodenní událost a né roční přípravy...Prostě musíš nějakou nenásilnou formou, až bude mít náladu, taky jsem to tak udělala. A nebo prostě kámošky...bude se divit, že už nepřipravuješ (jako, před ním) a ho to třeba chytneš... A když ne, tak po něm chtěj aspoň kývnutí hlavy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zase by ses divila, na jakých blbostech chlapovi občas může záležet! Bezmyšlenkové kývnutí ne! Podpis! Až bude reklamovat - abys měla doklad :-D
Odpovědět
Taky dobrý návrh:-) Mému chlapovi teda záleží především na tom, aby bylo co jíst a pít:-)
Odpovědět
Musí se vystihnout, kdy má tu správnou náladu a pak to půjde, ale určitě se stane, že jí bude mít třeba týden a pak najednou zlom a nebude s ním řeč (na tohle téma myslím). A je fakt, zak píše zuzanal, že úplné prkotiny jsou pro ně megadůležité, teda někdy a důležité věci by zas vůbe neřešili.
Odpovědět
Tak já bych se chlapů trochu zastala. Ten můj byl před svatbou úžasný. Někde na internetu jsem našla takový zkrácený seznam hlavních úkolů a společně jsme podle nich postupovali. O všechny úkoly jsme se dělily (až na ty, které se týjali jen mě).Třeba oznámení nebo prstýnky vybíral on a shodli jsme se. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ten můj si mermomocí prosazoval starý smoking + černého motýlka. Já jsem mu chtěla pořídit světlý oblek, který by se mu určitě hodil i na jiné příležitosti. Kompromis zněl: smoking + askot (+pás a kapesníček) v starorůžové. Co to stálo sil, abych se nevdávala za číšníka! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
linulka: Kam se na takové drahokamy chodí? :-o
Odpovědět
linulka, taky doufám, že se budem podílet oba, ale počítám i s variantou, že budu muset vystihnout tu správnou náladu.
Odpovědět
Článek se načítá
No,tak to zase co se týče jeho oblečení, na to on si potrpí, to musí mít eňo ňůňo, musí se mu to líbit, ale naštěstí máme podobný vkus a představy. Prstýnky vybírá taky poměrně ochotně a oznámení už jsme společně vybrali dávno...takže opravdu vystihnou tu atmosféru a náladu a je to...A když ne?Tak aspoň budeš mít svatbu přesně podle sebe :-D
Odpovědět
Zuzanal: To jsem i už 7,5 roku pěstovala doma. A asi proto jsme se tak těšili a užívali si to.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to chce ješte trošku šlechtění |-|
Odpovědět
Profilova fotka
tak moc moc dík za rady-skusím to s tím seznamem ;-) však já už na něho nějak vyzraju 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Držím palce! No, počkej až se ti do toho začne montovat třeba tchýně 8-) To už je jiná!
Odpovědět
Asi jo. časem se to většinou poddá. Asi to jde podle druhu. U nás v rodině všeobecně se chlapi na přípravách podílejí. A hlavně když už se tedy chtějí ženit, tak by měli počítat s tím, že je to taky bude stát nějaké namáhání, pokud nechtějí svatbu jen se svědky. ;-)
Odpovědět
r123: Já taky moc držím palce. Alejestli ho nechceš moc vyděsit, najdi si nějaký zkrácený seznam než je tu na beremese. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naopak! Léčba šokem! :-D :-D :-p
Odpovědět
Aby si to pak chudák nerozmyslel !!!! :-o
Odpovědět
Profilova fotka
To musí posoudit budoucí nevěsta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zuzanal: 8-) už teď se mi do toho montuje moje mamka a sem z toho na nervy :-( .to je pořád toho nezvy a to si nepořizuj a musíš mít to a ono...!na zbláznění :-| Koneckonců je možná lepší když si většinu věcí zařídím sama ;-)
Odpovědět
Já jsem na tom taky podobně, přítelmi řiká, mě je to jedno nějak to udělej, stačí snad 14 dní dopředu a máma ta mi zase organizuje vše a plete se do všeho, přitom se bereme mi a v dubnu. Tak mi akorát zbývá vše dohodnout sama a přítele dostrkat aspoň k tomu koho chce pozvat.
Odpovědět
Tak to u nás jsme si rozdělili role... já vyřizovala svatbu a manžel zařizoval věci na barák :-). Jediné v čem byl nápomocen a jinak by to nešlo, byla koupě obleku a konzultace při výběru oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
Pfii, damy ... vy jste nas tu ale pekne odsoudili ... a jake pikle to na nas kujete ... Ja se tedy na svatbu tesim a chci, aby byla nejen podle predstav me snoubenky, ale take mych. Takze spolu konzultujeme uplne vse - dokonce i jeji saty. Resp. ona si nejake nasla, prinesla jejich fotky a ja jsem rekl jaky tip by se mi libil a jaky zase ne - ale finalni vyber bude samozrejme na ni. Prstynky jsme vybrali pres net (kazdy u jineho pocitace) a z 10 nametu jsme se na 8 shodli. Nektere veci zase resim (alespon ted) pouze ja ... proste je to tak, ze je to nas spolecny den a tak ho spolecne pripravujeme. Jo a abych dodal - na svatbu se moc tesim.
Odpovědět
nikdo vás neodsuzuje, ale vem si jen ty různé drobnosti a detaily, které stojí miliony lítání po obchodech a protivných prodavaček. Schválně se zeptej své snoubenky, kolik času jí dá zabrat nějaký výběr maličkosti, aby se to hodilo nejen tobě,jí, ale vypadalo to super i pro okolí. Já si nemůžu taky stěžovat, co se týká pomoci mého snoubence, jen bych občas uvítala, kdyby se z ničeho nic sebral a šel koupit nějakou tu maličkost.
Odpovědět
Taky se těší na svatbu, ale říká, že je čas na určité věci, ale toho času moc nezbývá - 24 dní. Po pravdě, jinak máme už vše skoro zařízeno - jen kytky, které stačí 14 dní dopředu a oblečení - 10 dní dopředu. Jinak - bez Vás by to nebylo ono
Odpovědět
Můj manžel se na svatbu moc těšil a abych se přiznala, víc věcí zařizoval sám, tady já jsem mu s tím pomáhala. Např. i na hostinu kupoval věci, které jsme potřebovali na vaření, nebo i stužky koupil sám. Byl a je prostě skvělej chlap.
Odpovědět
souhlasím s rezetkou: chlapy berou svatbu jako jednodenní záležitost, ne roční přípravy. Ten můj se taky nezapojuje, je pořád v práci a vydělává peníze, tak se starám já a vůbec mi to nevadí, naopak se v tom vyžívám, nikdo mi do toho nekecá, vše je podle mých představ, svému vždy řeknu co jsem a jak zařídila a on to odkýve. Nepotřebuji jeho asistenci ve shánění různých dekoracích a serepetičkách, pro které mají smysl a cit stejně jenom ženské. (samozřejmě i někteří chlapi, ale já takového neznám). V důležitých věcech se ten muj zapojuje(pohovor s kameramanem), ale kontakty si sháním sama a opravdu je to pro mě lepší, nikdo mi do toho neremcá:-)
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?