Jak před obřadem, když by ženich neměl vidět nevěstu?

Ahoj, jak to uděláte před obřadem? Myslím když by ženich neměl vidět nevěstu, kde se oblíkat? Kde se scházet a tak. Jestli se dělit do dvou bytů na muže a ženy. Nebo jen oddělit nevěstu. Napiště prosím vše co vás napadne. Dík :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafka893 Ahoj, my jsme se všichni sešli v bytě u babičky, svatebčané a budoucí manžel byli v obýváku a já s kamarádkami v zadním pokoji. A akorát, když jsem si chtěla odskočit, tak dopředu upozornili manžela, že půjdu ven, tak šel někam jinak, abychom se neviděli... A viděli jsme se až pak před odjezdem venku...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja byla u nas v byte a manzel u rodicu.Me videl az u oltare.Skoro se vsemi jsme se schazeli az v miste obradu.
Odpovědět
Profilova fotka
No my budeme dodržovat "tradici" a noc před svatbou budeme oba dva spát u rodičů - v podstatě naposled každý zvlášť... (a to i přesto že máme dávno společné bydlení) Já se budu chystat u našich, přítel u svých rodičů, a pak si pro mě přijede i s rodiči a ostatními svatebčany z jeho strany, a pojedeme do kostela... u nás (na Moravě) to tak běžně chodí, takže ani neuvažuju, že bysme to udelali nejak jinak...
Odpovědět
ahoj mi to měli tak, že manžel s kolonou přijeli na hlavní cestu a my se s naší kolonou připojili za ně, takže jsem se ani nezahlédli.
Odpovědět
My budeme mít obřad (cca v 18h.) i hostinu na hotelu, takže se asi normálně ráno uvidíme, sjedeme se všichni na hotel, kde se nejdřív všichni ubytujeme, dáme něco malého k zakousnutí (cca 16. - 17. hodina) a obřad by měl být jako vyvrcholení odpoledne (podvečera). Chci to mít prostě naopak a úplně mě nadchl večerní obřad, ale od toho jsem už jakštakš ustoupila. Nechci aby mě ženich viděl v šatech od rána, stačí až před obřadem nebo možná mě uvidí až na obřadu. :-) těším se na ten jeho překvapený pohled a on se taky na to těší. :-)
Odpovědět
@packaf a proc jsi ustoupila od vecerniho obradu? Mne to taky hrozne laka, chtela bych na obradu svicky a lampiony :-)
Odpovědět
Profilova fotka
akorát dneska ráno jsem si tohle celé promyslela, přítel bude v baráku u svých rodičů, který je 5 minut pěšky od našeho bytu, kde budu já:) uvidí mě všichni až na radnici kam přijedu jako poslední, říkali jsme , že na kolonu aut nehrajeme, protože jsem trochu plachá a je to na mě moc velký rozruch taková kolona:D
Odpovědět
Profilova fotka
@bien_1987 večerní obřad při svíčkách nemá chybu, rozhodně doporučuji! ;-) my ho měli ve 21 hodin na Bouzově a byla to nádhera!
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafka893 My jsme to měli takhle - oba jsme se připravovali v jednom domě, který má dva východy. Ráno mě manžel doprovodil ke kadeřnici, pak mě ještě viděl po příchodu. Potom už jsme ale zůstali každý v opačné části domu, přišla kosmetička, nalíčila mě. Moji rodiče mi pomohli do šatů, viděla mě v nich, kromě rodičů, jen svědkyně a malinká neteřinka. Všichni hosté se sešli u nás před domem - u předního vchodu. Já jsem čekala v autě u zadního vchodu, všichni se naskládali do aut , vyjeli a my jsme se drželi za nimi. Pak před ,,místem činu´´ jsme se odpojili a čekali kousek dál na echo od svědkyně, že už jsou všichni v obřadní místnosti a my můžeme vyrazit. Pro někoho možná moc komplikované, ale stálo to za to. Ta chvíle, kdy jsme se poprvé viděli před oltářem.... =-)
Odpovědět
@zirafka893 U nás to bylo tak, že ženich i s rodinou si pro mě přijel k mým rodičům, dovezl mi kytici a pak jsme odjížděli na obřad - on na začátku kolony, já na konci. Takže mě viděl před obřadem, ale ten výraz, když mě viděl poprvé jsme měli pro sebe. Bylo to krásné a bylo to naše :-) Abych to shrnula... My jsme dodrželi tradici, že ženich přiveze nevěstě kytici, ale v tom případě mě musel vidět před obřadem. Nevím, kdo to vymyslel, ale docela se to vylučuje :-D
Odpovědět
@zirafka893 Ahoj, my jsme to naplánovali tak, že si na ranči kde bude svatba zaplatíme pokoj.. Ráno tam s mužem pojedeme spolu, nachystáme dole v sálu výzdobu a tak.. Přítel se půjde nahoru obléct. Já se pak zavřu s mamkou nahoře v pokoji, namaluju se, obleču.. Přítel zatím bude dole vítat hosty a lidi z matriky.. A pak až budou všichni nachystaní, dostanu pokyn telefonem a sejdu dolů.. :-) Takhle mě všichni uvidí až u obřadu.. A má to i jednu velikou výhodu - jelikož bydlíme v Brně a svatba bude u rodičů na vesnici, kde má přítel maličkou postel - takže svatební noc by asi nevyšla.. Takže až skončí posvatební zábava tak se odebereme jenom hezky nahoru do krásného pokoje a soukromí :-) A ráno dostaneme na ranči snídani :-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem se připravovala na hotelu (zámečku) kde jsme měli v zahradě svatbu. Naše koordinátorka mi tam zajistila pokoj na přípravu. Takže všichni se sešli až tam. Mně (kromě svědkyně a maminky) všichni viděli vcházet až na obřad. Dokonce i při nástupu dokázala naše koordinátorka docílit toho, že mne nikdo (kromě tatínka, který mě vedl) neviděl. Byla skvělá a moc jí děkuji. Nástup nám rozpočítala na hudbu a každého jednotlivě poslala. Bylo to jak z amerického filmu. x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
@bien_1987 Ahoj, já chtěla taky večerní obřad, ale byla jsem upozorněna několika osobami, že přišli na svatbu znudění po celém dnu čekání. Tak jsem od toho upustila
Odpovědět
My máme výhodu jednoho místa, kde máme obřad, hostinu i ubytko už den předem. Hosté mají na místo dorazit cca 45 min před obřadem, kde na ně bude čekat drobné občerstvení a prosecco, takže snad to chvilku vydrží. Ženich nechtěl vítat hosty, ale strávit ten den se svojí rodinou, stejně jako já (tady se tomu říká utajená nevěsta), takže se budeme chystat odděleně,den předem po seznamovací rodinné večeři budeme taky spát odděleně. Koordinátorka mezitím obstará vítací a informační roli, případně pomůžou naši dva svědkové (naštěstí oba mluví čj i aj :D). Od začátku jsem věděla, že ve svatební den se opravdu nechci o nic ani o nikoho starat, mobil nechat hluboko v tašce, takže koordinátorka byla nutná. A taky se moc těším na okamžik, kdy mě ženich uvidí až před oltářem.
Odpovědět
Ahoj, můj milej bude na místě už den před, já budu u rodičů. Na obřad dojedu jako poslední, nachystám se na hotovo za autem a s taťkem vylezu až potom, co bude muž stát u oltáře :)
Odpovědět
Profilova fotka
My se úplně všichni sejdem u tchánů na baráku,já se budu v jedné místnosti připravovat a na obřad pojedu jako poslední až budou všichni pryč :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přispěju tím naším :-). Svatbu budeme mít na Moravě, v Trojanovicích. Já jsem z Rožnova ale už tři roky žiju v Praze, kde jsem si našla pražáka :-D. V náš svatební den se oba budeme chystat na hotelu, kde bude jak ubytování tak hostina. Spát ale budu u rodičů, nastávající právě v hotelu. Ráno se mě někdo doveze na pokoj ke svědkyni a družičkám, kde se budu chystat, kde přijede kadeřnice a vizážistka v jednom :-). U rodičů se nebudu chystat proto, že máme fotografa od rána a nemůže být na dvou místech, bydlení rodičů a místo hotelu jsou od sebe dál....Před obřadem všichni odjedou na místo obřadu, je asi dva km od hotelu, nastávající mě uvidí až před oltářem. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?