Jak na svatbě poděkovat mamčám? Chceme něco na památku

Profilova fotka
Zdravím, nemáte někdo nápad či zkušenost s poděkováním pro mamči? Nechceme klasicky květinu a ani dortíky. Chtěli bychom něco na památku, ale nic nás nenapadá. Poradtě....předem díííky ;-)
Odpovědět
Co takhle nějaké albíčko tvých (nebo vašich) fotek od dětství po současnost s věnováním?
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim s bremisek , ja jsem sice pro kazdeho z rodicu napsala podekovani extra, protoze kazdy mel jiny pristup k vychove atd,ale ja jsem vzdy k te casti dodala fotku ktera to obdobi vystihovala ;-) , sice to jeste nemam vytiskle, ale pohromade uz jo ;-) , hl. to nezavidim vsem ktere to psani teprve ceka, me to stalo asi 10l slz :-D kdyz se clovek nad tim vsim tak zamyslel :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My budeme mít perníková srdce, kdyžtak můžeš mrknout mám je v albu, ale budou trochu jiná ne jen bílá, ale bílo-lila.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dortíky a podobné zbytečnosti jsem zavrhla už na začátku. Na nějaké sošky a další věci, které pak v bytě zabírají místo a sedá na ně prach mamka nesnáší. Napsala jsem poděkování - takový osobní dopis, na ozdobný papír - vytiskla krásným písmem a vložila v restauraci na její místo. Podobné "univerzální dopisy", které tady kolují mi přijdou divné. Mamka byla dojatá, tím, že to bylo osobní, a bylo to přímo pro ni. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme dávali perníková srdce s poděkováním, měla obrovský úspěch... Navíc se jim dávala během obřadu, když oddávající zmiňovala rodiče... bylo to krásné... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem mamce i manželově mamce vyrobila přívěšky ze Swarowského krystalů-motýlků. Mamce růžového za holčičku a tchýni modrého za kluka :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?