Jak má vypadat a na co se používá svatební kniha?

Profilova fotka
Na co se používá a jak má vypadat?Vyrobila jsem si vlastní..jen přesně nevím jak má vypadat,jestli do níc něco vepsat atd..a co mám vlastně říct hostům,aby tam vepsali?..Poraďte..díky..
Odpovědět
Ty sis něco vyrobila dřív, než vůbec víš, k čemu to je?? :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to nevim, proto ji nedelam a na svatbe ji mit nebudem
Odpovědět
Profilova fotka
@ketrinka242 Svatebni hoste ti do ni maji napsat prani nebo nejake rady na spokojene manzelstvi a tak. nektere nevesty si k jednotlivym pranim pak nalepi fotky svatebcanu. Ale kdyz si tu prectes diskuzi o knihach, prijde mi to tak, ze pulka je nadsena a druha zklamana - hoste kolikrat daji prani a do knihy uz nic nenapisi. My ji asi mit nebudeme... Někdo místo knihy volí svatební strom a ten si pak zarámují:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli svatební knihu.Zapomělo se stejnak na ní.Hosté nám dávali obálky s přáničkama a penízky. Tak jsem to vyřešila tak, že jsem si přánička do knihy nalepila a přilepila fotečku rodiny, od které jsme přání dostali. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My ji taky mít nebudem. Za 1. - k čemu je, jsem se dočetla až teď, také jsem nevěděla Za 2. - myslím si, že by to dopadlo jako mischel117 a Za 3. - my jsme si koupili lampion štěstí Dáme ho svatebčanům, ať tam něco napíší a pak si ho spolu půjdeme pustit. x-)
Odpovědět
Ahoj,my měli svatební knihu také. Dali jsme ji kolovat a dj k tomu oznámil, že je kniha k dispozici v plénu, ať se lidi nebojí a ať nám do ní napíšou cokoli uznají za vhodné - přání, pochvalu, básničky... sešlo se tam neuvěřitelně "mouder", vtipů a dokonce nějaké obrázky, doplňovačka a bludiště :o))) Doporučuji přidat fixy neb pastelky... oni si pak totiž lidi vzpomenou na své tvůrčí vlohy a jsou pak většinou kreativní :o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky. Co jste psaly na uvodni stranku svatebni knihy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?