Jak dlouho před svatbou mám chodit do solárka?

celkem rychle se opaluju..nemám nějáký problémy s tím, pokud to fakt na slunku nepřeženuju tak hned hnědnu a nečervenám.tak nevím jak dlouho před svatbou a jak často tam chodit.nikdy jsem ani do solarka nechodila,takže nějak nemám zkušenost.
Odpovědět
toto tema uz tady nekde je a odpovidaji i holky co tam chodi pravidelne.Jinak ja zacnu 70 dni do svatby jednou za 3 dny.Vse pomalicku po lehoucku :D
Odpovědět
Profilova fotka
jj, ja asi taky, do solarka jsem chodila a jednou si rekla, ze uz nepujdu, jak se vyrojily vsechny ty clanky jak je to skodlive a tak, navic jsem se jednou docela pripalila a mam furu novych znaminek. Pak jsem sla jednou na nastrik a to jsem si dala ten svetlejsi a vypadala jsem jeste tyden jako pomeranc :-D a kazdy se me ptal, kde jsem byla u more :-D Takze do toho bych uz nesla. Ale na svatbu chci byt hezky opalena do satu, a na more to tento rok nevypada, takze budu muset to solarko zkusit znovu. Ze zacatku musis chodit jen na par minutek, doporucuji turbosolarium, kde stojis, aspon nebudes mit zadne bile otlaky a hlavne si kup nejaky dobry krem, specialni do solarka. Opaleni budes mit hezci a vydrzi, taky by ses po solarku nemela 8 hodin sprchovat, potrebuje to nejakou dobu, nez se ti to opaleni 'zazere' do kuze 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
A hlavne, by ti personal solaria mel poradit s ohledem na tvuj typ pokozky :-)
Odpovědět
ahojky jestli muzu doporucit tak bych si zalitla nekam do teplych kraju, ted jsem se vratila z Dominikansky rep a nema to chybu :)
Odpovědět
@hygi :-D promin,ale musím se tvé reakci smát...
Odpovědět
@hygi hm...ver mi ze bych letěla hned, kdybych na to měla.ale zařizujem a do toho svatba...takže na nějáký exotický ani žádný jiný výlety prachy nejsou.
Odpovědět
@kateczka určitě tam zajdu s nějákým předstihem se pozeptat co a jak mi radí :-)
Odpovědět
Zajdi do solárka, tam ti poradí. Rozhodně ale nezkoušej turbo solárko, sice je účinek rychlý ale taky méně trvalý... tady platí přímá úměra, rychle získáš, rychle ztratíš. V turbo solárku taky člověk neodhadne kolik toho snese a mnohem častěji se spálí. Pokud mohu doporučit, tak nejlepší je obyčejné solárko na stání... Souhlasím, že je dobré koupit si krém či olejíček pro opalování v solárku. Trochu zkušeností s tím mám, přes pět let jsem v jednom takovém studiu pracovala :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj holky, mám podobný dotaz, nechci být nijak extrémně opálená nicméně máme svatbu v září a je mi jasné, že po létě se budu potýkat s problémem různých opálených ramínek od triček, plavek a podobně...Dá se návštěvami solárka opálení sjednoti? A kolik návštěv by bylo potřeba? Jsem úplný laik, nikdy jsem v solárku nebyla, tak snad nemám moc blbý dotazy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?