Jak by měla vypadat svatební webová stránka? Poraďte

Myslím něco, kde by byla nějak hezky zpracovaná galerie svatebních fotek, případně už i oznámení před svatbou s nějakou diskuzí? Plánujete něco takového? Třeba tak? http://vyhlidkova-plavba.cz/ Nebo takhle třeba..? (to je jenom album, ale něco v tomhle duchu..) http://davidcerovsky.net/svatba/radek... Ahoj :)
Odpovědět
Tak nikdo nic?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, otazka je, co od toho ocekavas a v cem to budes delat ;-)
Odpovědět
Ahoj, já zatím vytvořila něco takového, ale na grafice ještě budu pracovat, zatím jsem tam naházela fototgrafie a trochu s HTML bojuju, už je to nějaká oba, co jsem naposledy dělala webovky ;-) www.svatbabouzov.ic.cz ;-) A využiju tuto diskuzí, víte někdo kde v tom kódu se upravuje tl. té dělící čáry těch 2 "framů" ?
Odpovědět
koukni třeba na naše www.sweb.cz/tadnar Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme www.svatebni.ptacek.name. Jirka s tím pracuje, tak to máme snazší... ;-) Myslím, že se to určitě hodí, hlavně na dary, ale pak i na ty fotky (ale to my si ještě počkáme :-D ) Pěkný večer všem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli tyto stránky http://bajonet.com/svatba/uvod.html . Dělali jsme to hlavně kvůli informacím o dopravě. Krásný den.
Odpovědět
dík alice.r, to je moc hezký. Vypadá to, že tam je všechno důležité a působí to tak decentně hezky. Asi to akorát nevypadá na první pohled jako "svatební stránka", ale to se bude dát lehce napravit.. Dík za inspiraci. Ještě někdo se pochlubí? ;)
Odpovědět
pokud třeba hledáš něco FAKT pěkného -speciálně svatebního- tzn. velké množství svatebních motivů... musíš asi využít šablony někde na webu. Ale za ní samozřejmě zaplatíš... Ale nechá se stáhnout i velké množství šablon ze zahraničních serverů, kde chytneš inspiraci. Samozřejmě, každá šabona dá dosti úprav, tak je třeba zvážit, zda uděláš svůj vlastní desing stránek, nebo využiješ šablony. Většinou jsou v CCS, takže to chce trpělivost při úpravách, vkládání a tak. Samozřejmě, záleží také na zručnosti pro tvorbě webu. Dál pak na programu který úžíváš při tvorbě. Nejlepší je Dreamweaver, který také něco stojí a nechá se i cracknout :-) A nebo najdi šablonu třeba v Publisheru, stránky jsou sice graficky ne v nejlepší kvalitě, ale pro začtečníky je to super. Shlédla jsem všecny stránky, zde uvedené ! Velmi se mi líbí !!! kdybych neměla naše hotové, asi bych se také inspirovala :-) Pěkný den všem diskutujícím. Lenka
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
ahoj, videla jsem,že nejaká slečna měla udělaný jakýsi blog kde měla úvod kratičkej článek o zasnoubení (kde, jak, fotky, vyfocený prstýnek atd..) a pak ruzne psala jak připravuje mela tam i jak se vsteka fotografie jak tvori, jak vybírá šaty.. mela tam i seznam co byse jim hodilo (svatební dary..) což mi přišlo fajn protože si to tam mohly lidi i "rezervovat" takžese jim pak nesešly např, 3ks mixeru. :) Mě osobně se to moc líbilo! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?