Hubnutí do svatebních šatů

Ahoj holky, udělala jsem pěknou kravinu a to sice to, že jsem si koupila svatební šaty už před 5 lety, protože se mi hrozně líbily. To se pořád líbí, ale problém je v tom, že jsem od té doby 6 kg přibrala a nezapnu je. Svatbu máme za měsíc a půl, vůbec mi nedošlo, že by mi třeba šaty nemusely být. Nevíte někdo, jak ověřeně a rychle zhubnout a zároveň si nezruinovat tělo?
Odpovědět
za měsíc buď klasické "nežrat", anebo dukanova dieta, to těch 6 kg zvládneš v pohodě. Ale s tím ruinováním těla - žádná dieta tělu nepropívá :) a musíš počítat s tím, že sice zhubneš do šatů, ale pak pravděpodobně opět přibereš.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Vykaslete se na nezdrave diety. Zkuste cvicit podle Emily Skye nebo Jillian Michaels (videa na youtube), omezit skroby, jist spoustu zeleniny, ryb a podobne. Drzim palce! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já držela dietu od Cambrige, ale v podstatě jde o to maximálně vyloučit sacharidy ovšem tyhle rychlo diety je potřeba konzultovat s lékařem!
Odpovědět
Profilova fotka
To si zjistila brzo. Za mesic a pul asi zadny zazraky necekej. Cviceni ma zdravou stravu to trva dyl, takze asi jen liposukce :-D Nebo byt na vode...ale to ti nedoporucuju
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka držela dietu cambridge a za měsíc 10 kg pryč. Jsou to koktejly ale docela dobré, jsem si několik vyzkoušela :-)
Odpovědět
Taky mám zkušenost s dietou od Dr.Stanka a byla jsem velmi spokojená. Určitě to zkus, řekla bych, že 14ti denní plán by ti mohl pomoct. Nebo zkus napsat doktorovi Stankovi do jeho on-line poradny na jejich stránkách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Ja drzim delenou stravu a musim rict ze jsem letos zhubla 7kg. Hodne se tam ji maso se zeleninou bez prilohy atak. Citim se moc dobre.
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Já myslím, že by sis měla vybrat jiné šaty! Já si koupila svatební šaty asi 3/4 roku před svatbou. Pak jsem asi pět kilo shodila a šaty mi ale vůbec neseděly! Narychlo jsem sháněla jiné. Takže bacha!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nechci tě nijak urazit ale dietu jsi měla držet už mnohem dříve než měsíc a půl před svatbou. za takhle krátkou dobu zhubnout 6 kilo nevim nevim holka, ideální je hubnout kolem 1 kila týdně když opravdu dodržuješ jídelníček a do toho aspoň 3x týdně pohyb. možná to dáš, ale bude to pro tebe určitě hlavně psychický záhul a pro tělo určitě taky, protože hodně rychle shodit hodně kilo nikdy není dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
@hirtak Nejde tak ani o to, kolik jsi přibrala, ale spíš o to, že nedopneš šaty, to znamená, že máš na sobě víc tuku, než jsi měla před těmi 5i lety. Myslím, že by se to za měsíc a půl dalo, ale musela bys každý den cvičit - nejlíp rotoped, nebo běhání a pak ještě trochu posilovat. Samozřejmě dodržovat zdravou stravu. Mě loni pomohlo vynechat sladkosti, pečivo, jíst 6x denně (ze začátku to vypadá, že vlastně jíš víc než předtím, ale tělo potřebuje přísun a ne jíst míň, pak si právě ukládá zásoby na později) a opravdu ke všemu si dávat hromadu zeleniny. A šlo to skoro samo. Nejhorší je začít a mít vůli to dodržovat.
Odpovědět
Článek se načítá
Doporučila bych Vám koupit si knihu Zhubněte jednou provždy - Antonia Mačingová. Je tam 28denní jídelníček s přesnými postupy přípravy jídel. Držely jsme tuto ,,dietu,, s mamkou a sestrou a všechny jsme zhubly :-) Jsou tam moc dobrá jídla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?