Hubneme - vzájemná podpora a výsledky :)

Ahojte holky :-) . Určitě je vás tady dost, které chcete zhubnout do šatů nebo i jen tak pro sebe, ne jen kvůli svatbě. Co kdyby jsme si tady sdělovaly svoje průběžné výsledky, co pro to děláme, jak cvičíme, jíme... Je tady dost témat o konkrétních dietách, ale já žádnou dietu nehledám. Chci prostě jíst zdravě, cvičit to co mě bude i bavit a zhubnout a vytvarovat postavu :-) . A taky vidět že se to někomu povedlo, navzájem se motivovat, pochválit, poradit.. :-N
Odpovědět
1
2
9
Ahojky,dobre tema:) Ja jsem pres zimu dost pribrala a kdyz jsem si ted podruhe zkousela me saty,nelibila jsem se sama sobe :( Rozhodla jsem se zkusit zhubnout,mam na to necele 4 mesice :) Delam na tom uz asi deset dni, cvicim kazdy den,snazim se jist delenou stravu,zatim dole cca 2 kg:) Neni to lehke,my zensky lehce priberem a tezce zhubnem..Ale my to ZVLADNEEEEM :)
Odpovědět
Ahoj tak já se k vám taky přidávám.. dnes jsem začala opět cvičit zumbu a zítra bodystyling. Do 1.6 musim zhubnout alespoň 6 kg. No jsem na sebe zvědavá :-)
Odpovědět
HAHA tak to mame dobre cile,to jsem taky zvedava:) Ja cvicim jen doma,15min na zadek a stehna,8 minut na bricho (a to delam i vecer na to bricho). Plus zas beham porad nekde po zahrade (rada zahradnicim a jaro uz je tady),takze to by mi mohlo taky pomoci:)
Odpovědět
snažim se jíst podle Havlíčka a min. 3x týdně nějaký pohyb (spinn, trampolíny). Cviky na břicho mám taky v plánu :o) tak snad nějaké vásledky budou :)
Odpovědět
Potřebuju do června sundat 5 kilo :) ideálně... U mě je to zumba, saláty ( ty mám i ze zdravotních důvodů) a teď k narozeninám dostanu DDR, takže se nebojím, že bych to nesundala :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky potřebuju něco shodit holky.. aspoň 5 kilo jsem si říkala.. na hladovění moc nejsem.. rozhodla jsem se pro mě pro nejjednodušší metodu a to, že po 17 - 18 hod. večer nebudu jíst.. + pohyb zumba.. v minulosti mi to už několikrát takhle šlo.. ale jakmile se začne člověk nacpávat večer je to špatné.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidejte se k nám na www.beremese.cz/diskuse/tema/jak-jsem... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já jsem přibrala v těhotenství 35 kg na 85 kg , malému je 18 měsíců a já mám stále ještě 12 kg nahoře, těch zbývajících 23kg jsem shodila raz dva , porodem, v šestinedělí a i cvičením a pak se to najednou zastavilo, necítila jsem se dobře , po půl roce jsem měnila doktorku a ta mi zjistila hypofunkci štítné žlázy , tak jsem začala brát Letrox 2x denně 50ku. Jsou to dva měsíce co to beru a zároven tři měsíce co si hlídám jídlo a cvičim a bohužel mám zatím 3 kg nahoře a oblečení mi není to co dřív. Začínám být zoufalá protože jsem opravdu skončila se všemi neřestmi typu sladké, smažené, jídlo večer apod. Nevím jestli po těch hormonech přibírám nebo co dělám špatně. Mám naštěstí ještě půl roku do svatby a chci zhubnout alespoň 6 kg , tak snad se zadaří , jinak se svými šatičkami budu muset rozloučit a hledat jiné :(
Odpovědět
Profilova fotka
@pettuli určitě se Ti to podaří.. budeme v tom všechny spolu :-) Jinak je možné, že to je hormonama.. já jsem v průběhu 6 let kdy jsem brala antikoncepci přibrala 12 kg.. před úžívám HA jsem neměla žádné problémy, mohla jsem jíst všechno, byla jsem hubená jak lunt.. takže možnost, že je to hormonama tu určitě je :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@pettuli s tou štítnou žlázou je víc než pravděpodobné, že za to můžou ty léky, kamarádka to má stejně, taky po nich dost přibrala. asi by bylo lepší se poradit s doktorkou, jestli je nějaká šance shodit, abys pak nehonila šaty na poslední chvíli a nebyla z nich nešťastná. držím palce, ať se to spraví!
Odpovědět
Profilova fotka
@airawen DDR je luxusní, dala jsem to přítelovi k vánocům a je to docela záhul :) Ale museli sme si stáhnout jiný písničky, na ty co tam jsou přednahraný nás to nebavilo, protože jsme je neznali...Taky bych chtěla zhubnout, ideálně 5-10 kg, ale za 5 budu šťastná, ale nemám na to upravit jídelníček tak se bojím že jen DDR a občasným cvičením to nepůjde :(
Odpovědět
Profilova fotka
holky dík za podporu, asi tu doktorku fakt navštívim protože na kontrolu se štítnou mám jít až po svatbě. Jinak blbá otázka ale co je DDR? není to cvíčo přes PS ? :) díky P.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pettuli pokud Airawen myslí to samý tak DDR by měla být taneční podložka ,co se zapojí do pc a podle šipek tancuješ:) (DDR - dance dance revolution). Dá se stáhnout mraky známých písniček, já teďka pařim na Shakiru :-D A je několik úrovní pro každou skladbu a tak :) Baví to i přítele :)
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobrý , to jdu najít na netu. tancování mě děsně baví
Odpovědět
Ahoj holky! do svatby mesic a pul a jeste potrebuju tak 5 kg dolu...ale jsem na dobre ceste...s hubnutim jsem zacala nekdy v rijnu, poctive jsem chodila na VacuShape a PowerPlate, v jidle jsem se vubec neomezovala, jedla jsem jako predtim a za 2 mesice jsem zhubla 7 kg, ale taky jsem zhubla prumerne 8cm pres bricho, boky i stehna..na prsou nastesti jen 3 cm :-) tak jsem byla spokojena...pres Vanoce a zkouskove jsem chodila cvicit malo, ale vahu jsem si udrzela porad stejnou...ted jsem zacala predminuly tyden zase chodit na Vacu a opet kilo dole a 2 cm k tomu...tak jsem rada...kdyz to tak pujde dal, tak budu spokojena :-) PowerPlate jsem protentokrat vynechala...zpevnuju se doma zadarmo :-D vyuzivam ty cviky, co me tam naucili a cvicim je i bez pristroje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ráda se k vám připojím..do svatby něco málo přes 5 měsíců a alepoň 10 kg bych potřebovala dolů.. Bohužel mi chybí pevná vůle.:( Vždycky jsem byla stíhlá.. do té foby co jsem začala brát HA...Přítel má doma takovou mini posilovnu tak jsem se rozhodla že začnu cvičit s ním..tvrdí mi že i když budu jíst pořád stejně ale začnu svičit že zhubnu... moc se mi tahle teorie nezdá,většinou je k tomu potřeba i poupravit jídelníček..no uvidíme.. dokonce jsme se i vsadili tak jsem na to opravdu zvědavá :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pettuli Mně bylo řečeno, že se musí jak jídelníček tak pohyb měnit cca co tři týdny, protože tělo je velmi chytré a zvykne si a hubnutí se tím samozřejmě zastaví. Možná zkus změnit jídlo a i pohyb než jsi to dělala doteď a uvidíš. Každopádně bych se možná na tvém místě opravdu ještě projistotu poradila s dr :)
Odpovědět
ahoj holky, taky se přidávám :-) já jsem ztloustla od lonského května 7 kilo, od ledna cvičím, taky nedržím dietu a ani nehodlám...zhubla jsem tři kila, teď jsem byla nemocná tak 14 dnů nedělám nic...ale pomalu tento týden začnu. Chci dolů všechno co jsem nabrala (mno aspon tech 7 kilo :-D) kdyby to bylo deset tak jsem hvězda :-D...chodila jsem taky na Power plate, doma rotana a orbitrek... přemýšlím na Vacushape, ale moc tomu nevěřím... tak holky hodně síly :-) a sem tam bonbonek a čokoládička nás nezabije (musíme mít přeci dobrou náladu) :-)
Odpovědět
@pettuli taky mám hypo a zjištěnou už skoro 15 let..ono člověk tloustne, když je toho hormonu málo, taky trvá než si tělo na množství hormonu zvykne... mi řekla moje doktorka, že vždycky, když ztloustnu (bez příčiny) tak mám dojít na kontrolní rozbor krve. Ono i s tím cvičením je to těžké, není to jako u zdravého člověka.. Máme pomalý metabolismus, tak že všechno co děláš musíš dělat intenzivněji...každé kilo dole je dar. Je spousta ženských co má problém zhodit i 2 kila... Tak hodně síly do cvičení
Odpovědět
@evka2011 SUP k nam holky :-D
Odpovědět
www.beremese.cz/diskuse/tema/jak-jsem...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já zhubla od září 10 kilo :-) pravidelně 3x týdně cvičím jumping a upravila jsem si jídelníček a jde to. Jsem ve stádiu ted, kdy jsou mě všechny kalhoty volné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak rááda bych se pridala, savtbu mame 12.5... ale jsem v 10tt tak nevím jestli jeste neco zachráním :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávám teď v sobotu a jsem v 16tt, takže mám -3kg, což jsem přesně potřebovala :-)
Odpovědět
@bricciola4 jooo zvládnem :-D ! @c.ucka V čem přesně spočívá bodystyling :-) ? @airawen DDR? to neznám :-) @pettuli Určitě se to povede, třeba ty 3kg jsou počáteční reakcí na léky ;-) .
Odpovědět
@bricciola4 @c.ucka @hojchna @airawen @maruska116 @evka2011 @phuskova @pettuli @renisekp @katerina20 @lamorgaine @gromlen @misulka88 @eliss2 @maxinkaa všechny vás tu vítám! a držím palečky!
Odpovědět
Já se snažím denně cvičit. Ne nijak moc, protože bych to asi nezvládla :-D a nikam se nedostanu od nás, na nějaké cvičení nebo do posilovny. Ráno, po práci a večer dělám po 50ti lehy-sedy na King gymovi :-) . Takže celkem 150 denně. Je to stejné jako obyč lehy-sedy, ale neničím si u toho záda a mám je ve správné poloze a tak. + denně buď běhání se psem nebo hodina jógy podle dvd Krásnější s Elle Jóga. A hodně chodím pěšky. Dál mám doma ještě rotační disk tak buď se vrtím na něm nebo dělám úklony do stran (po 2 kmitech, celkem 150 na každou stranu). O víkendu hodina Body shape podle dvd Krásnější s Elle. Takže by to bylo aby něco nebylo a ta postava nevypadala jinak :-D . Budu se muset ještě trochu zaměřit na jídlo, i když vím, že nějaké velké chyby snad nedělám. Snažím se dost pít a beru vitaminy, chlorellu a spalovač tuků Fat zero. Jde mi hlavně o břicho, to fakt nejvíc a potom zadek a stehna. Tam i o zbavení se celulitidy. Na to hodně pomáhají masáže elektrickým masážním strojkem na záda.
Odpovědět
Profilova fotka
@maxinkaa a jak jsi to dokázala? A muzu se zeptat jaka byla startovaci vaha? pri tehu?
Odpovědět
Mám 6tydnu zhubnout do svatebnich satu :-D potrebuji 7kg, Zacinam ode dneska, poprve na zumbe a ve cvrtek znova, jim podle Stobu a toho jejich koucinku. tak doufam ze to neni nemozne
Odpovědět
dvd podle kterých cvičím a asi zkusím i nějaké cvičení z internetu. Třeba toto vypadá zajímavě http://blogilates.com/ .
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?