Hubneme, příjem kolem 5000 - 6000 kj denně

Taky se některá z Vás dala do příprav tohoto duchu? :-) Já už jsem na pravidelném předepsaném jídelníčku měsíc - prozatím se mi podařilo shodit 4,5kg 8-) Tak uvítám nějaké podobné spolubojovnice, se kterými si vyměníme zkušenosti, rady, recepty a nebo prostě probereme všechno možné :-D
Odpovědět
1
2
Juj, to me zajima, jaky mas jidelnicek? Uvitala bych pripravy timto smerem...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, já jsem začala držet Dukanovu dietu a kromě toho chodím 2-3x týdně do fitka na jumping. Tak snad to půjde samo :-D
Odpovědět
Dukanova dieta? CO TO JE???
Odpovědět
Profilova fotka
@nefelee http://www.dukanovadieta.com/. Tady je vše o tom ;-)
Odpovědět
Jezisi, ja ted napsala tak dlouhy prispevek a on mi zmizel???!!! ]-(
Odpovědět
chi, tak to zkus znova:-)
Odpovědět
Tak znova :) Já už k jakékoliv dietě ztratila důvěru a přišla jsem na to, že pokud má někdo problémy s váhou jako já, je opravdu nutné od základu změnit životní styl nebo spíš stravovací návyky. Hlídat si to, abych jedla 6x denně a necpala se ničím extra tučným a nezdravým…..přestože jsou to věci dobré, že :-D Pokud člověk tenhle systém dodržuje, tak potom nějaké jednorázové oslavy nebo žranice v podstatě ani neublíží, protože někdy si dopřát musíme :) Já mám teď jídelníček přesně na míru dle měření mého těla a složení v něm. Takže přizpůsobený prostě přesně na tělo. V každém denním příjmu mám obsažené vše, co by měl člověk za den do těla dostat…po měsíci mám další konzultaci u výživové poradkyně, která mi poradí jak dál. V podstatě chci shodit ještě tak 4kg a potom už si to jen udržovat. Od ní mám i sepsané přesné doporučení jak se stravovat potom, až skončím fázi redukce a budu jen v udržování…je to vlastně celoživotní jídelníček  S tím, že člověk občas zhřeší, to je jasné :) Holt mi nebylo dáno to, abych se mohla cpát čím chci a vypadala pořád stejně :-( Mám případně k nahlédnutí i jídelníček od Havlíčka, ale jen obecný :) není přímo na míru.... Na tom mém současném se mi líbí, že příprava těch zdravých jídel je velice rychlá, takže žádné vystávání u plotny :) Přestože já teda vařím moc ráda, ale tyhle zdravé pochutiny si vařím jen pro sebe a pro přítele vařím normálně, takže se tím nechci nijak zdržovat :)
Odpovědět
Podle mě totiž různé diety sice fungují, ale ne dlouhodobě....jak s ní člověk přestane, tak to jde zase nahoru ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jako já to stejně nemíním držet nějak drasticky, při této dietě člověk vůbec nehladoví, jen jí potraviny, které jsou povolené zrovna v té určité fází. A pak už si tu váhu jen udržuješ, jak píšeš i ty, s tvým jídelníčkem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A taky zastávám názor, že bez pravidelného cvičení to prostě nejde
Odpovědět
@misulka88 To souhlasím, takže cvičení taky provozuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@spring82 Co cvičíš :-) ?
Odpovědět
Článek se načítá
Tak různě střídám několik aktivit....podle toho jak se mi to zrovna hodí, který den mám na cvičení čas :) Alpinning, vacushape, spalování tuků, pilates :) Chodila jsem i na zumbu, ale to jsem musela kvůli kolenu vzdát :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jo na zumbu jsem taky chodila, a taky mě z toho bolely kolena, ale stejně mě to nijak zvlášt dlouhodobě nebavilo
Odpovědět
Zhubla jsem 9 kilo a držím si to už asi rok. Žádné kalorie jsem nepočítala a ni jsem nejedla jen dietně. Jedla jsem vše jako dříve a klidně i řízek a podobně. Jen jsem si prostě dávala daleko menší porce jako dřív. Nechtěla jsem být v zajetí neustálého počítání ani jsem si nechtěla odříkat moje oblíbená jídla. Toto na mě fungovalo nejlépe a nemám díky tomu ani problém si ta kila držet. Důležité je se nepřecpávat.
Odpovědět
@pajiji Přesně tak se hodlám stravovat, až se dostanu na váhu jakou chci :) jíst všechno, ale v rozumné míře :)
Odpovědět
@misulka88 Tak to mě zumba bavila....mrzí mě, že na ní nemůžu, ale koleno riskovat nehodlám :-D Líbí se mi ten vacushape - člověk si u toho kouká na film a jen si chodí :-D
Odpovědět
Me by zajimal ten jidelnicek od Havlicka, mohla bys mi jej poslat?
Odpovědět
@nefelee Určitě :) pošlu ti ho na e-mail, ok? Má to totiž asi 8MB :-S
Odpovědět
super, diky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mozete ten jedalnicek poslat aj mne na mail? dadac1@azet.sk
Odpovědět
Tak to holky máte v mailech :-) Jinak, jak jsem psala v mailu, mám od něj dvě kuchařky a je tam spousta zajímavých jídel :-)
Odpovědět
holky, ja vm nechci kazit radost, ale 5-6 tisic KJ za den je malo. Clovek potrebuje denne zhruba od 8 500 kJ do 12 000 kJ, pri redukcni diete 6000 Kj, ale mene uz je rizikove a zachravate si s vlastnim zdravim. Mimochodem, i kdyz zhubnete pomoci diety nebo upravou jidelnicku a zaclenenim sportu, mohu vam garatovat, ze pokud se tak nebudete stavovat a chovat porad az do konce zivota, zase ta kila naberete a mozna i vice. Myslet si, ze dieta pomuze a nedostavi se jojo efekt je blahove. Navic caste kolisani vahy je pro telo nezrave a zpusobuje radu nemoci a obtizi. Vim o cem mluvim.
Odpovědět
@mitote Jo proto já říkám, že jsem se rozhodla pro radikální řešení a to celkovou změnu životního stylu a jídelníčku....hodlám se tedy takto stravovat pořád - samozřejmě s občasným hříchem :-) Ale neřekla bych, že 5500kJ při redukci je málo....teda spoléhám na odbornici, pod jejímž vedením hubnu...ty se tímto nějak zabýváš? Prozraď zkušenosti :-)
Odpovědět
No tak holky, všem Vám pošlu Havlíčka a mlčíte? :-) Povídejte něco :-)
Odpovědět
@spring82 taky uvazuje nad nejakym vyzivovym specialistou, u koho jsi byla?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,ja se k vam pridavam..taky se snazim shodit..vzdycky zacnu drzet nejakou dietu,shodim pozadovane kg,ale nedokazu si je udrzet...naposledy krabickova dieta-slo to dolů skoro samo...mam strasny hrich-sladke..jak se s tim perete?
Odpovědět
ano orientovala jsem se ve stravovani nekolik let. On neni specialista jako specialista, spousta nutricnich poradcu tvrdi, ze jsou nutricni odbornici a ja nevum co, ale vetsinou maji jen jakesi pochybne kurzy. Spravny nutricni odbornik ma vysokou skolu, lekarskou fakultu, obor nutricni poradenstvi, atp.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky prosím o zaslání toho jídelníčku děkuju:-) karaskova.michaela@gmail.com
Odpovědět
Profilova fotka
@spring82 ahojky, mohla by jsi mi jídelníček taky poslat, hlavně ty rychlé recepty, protože to je to nejhorší, už jsem uvažovala o krabičkové dietě, ale nechce se mi za to dávat tolik peněz :) email je petra.jurakova@gmail.com
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?