Hrubka ve svatebních novinách, co s tím ?

Holky jsem úplně zoufalá, byli jsme si vyzvednout noviny, které nebyly zrovna laciné. No a teď je čtu a našla jsem v jednom ze článků hrubku. Místo "my" je tam "mi" =-) a ještě tučně zvýrazněné. Já vůbec nevím co s tím. Přítel je v pohodě, že to každý přejde, že se to prostě stane a kamarádi jsou v pohodě a přejdou to, ale já to tam vidím a nejradši bych ty noviny vyhodila a nedala je hostům. Taky mně napadlo to přepsat fixou, ale to by vypadalo jak když Škopkovi přepisovali svatební oznámení :) Nebo na to mám každého upozornit a nebo se tvářit, že jsem úplně blbá :-) Ten článek jsme použili z jiných novin a já blbka, jsem si to pořádně nepřečetla, takže to je naše vina.
Odpovědět
Vratila bych
Odpovědět
@challidona Ta chyby je z naší strany a né z jejich. Takže vrátit to nemůžu.
Odpovědět
Profilova fotka
Z "i" bych tenkou fixou udělala "y" a je to :-) Obráceně by to šlo hůř :-) Nestresovat se maličkostmi ;-)
Odpovědět
a co tam vymlasknout přes to červený srdíčko?
Odpovědět
Profilova fotka
@ruzenal Přepsala bych to fixkou na "Y" a ještě to dala třeba do toho srdíčka, jak píše @jasy. Upřímně mezi "mi" a "my" vidím dost patrný rozdíl a asi by mě to přímo praštilo do očí. Na druhou stranu....já jsem na češtinu ujetá, takže třeba z těch děkovných dortů s hrubkou, co tady vidím, mi jdou oči šejdrem :-D
Odpovědět
Nechala bych to tak...přepisováním na to akorát upozorníte a ještě by se vám to mohlo propít na druhou stranu. Hosté vám to vyčítat nebudou, nejspíš si toho ani nevšimnou, když budou zabraní do textu.:-)
Odpovědět
Je to hrubka jak Brno :-( Asi bude lepší to přepsat fixou než to tam nechat. Do srdíčka se to nehodí, protože to není "my" jako já a můj nastávající, ale je to "my" jako my všichni. Děkuji za rady. Jsem na cestě koupit černý fix :-)
Odpovědět
@ha_ja musím to aspoň zkusit. Přítel i ségra mi říkají ať to nechám být, že si toho buď nevšimnou a nebo, že to přejdou, ale já nevim. Asi všechno moc řešim.
Odpovědět
A co z toho naopak udělat výhodu a vyhlásit to jako hru "kdo první najde hrubku ve svatebních novinách"? :-D
Odpovědět
@tamaraad To mi zrovna teď říká pritel. Chudak vidi jak jsem z toho nestasna a vymysli co s tim.Takze asi to udelame tak. :-)
Odpovědět
@ruzenal @tamaraad přesně to stejné mě napadlo jako první. Vyhlaš soutěž o hledání hrubky, třeba jich tam najdou víc, než si myslíš :-P
Odpovědět
@hurabudesvatba No, to mozna budeme koukat :-) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ano souhlas, hledání hrubky je podle mě super nápad. Já bych to tak udělala 8-) Aspoň si ty noviny většina opravdu přečte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čekat, že si toho nevšimnou je podle mě hloupost, tohohle si všimne každej kdo není slepej nebo úplně blbej :D Spíš bych se z toho pokusila udělat srandu (třeba to hledání hrubky), nebo bych to opravila najust červeným fixem ;) Chyby se stávají, to lidi v klidu pochopí, ale dělat ze sebe blbce tím, že tam necháte hrubku, do toho bych nešla ;)
Odpovědět
Profilova fotka
udělat z toho soutěž. Kdo najde chybu? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ruzenal Nic si z toho nedělejte. Nejde o tragédii a připojuji se k ostatním: kdo najde chybku :-). Možná s tím hledáním chybky budou mít hosté problém. :-) Alex
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?