Holky... Jsem tu jediná,která je šílenec,co se chce vdát v necelých 19?

Profilova fotka
Holky... Jsem tu jediná,která je šílenec,co se chce vdát v necelých 19? Nebo jsou tu i jiné mladičké nevěstinky? chtěla jsem založit skupinku,ale chybí mi dvě moderátorky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já až k tak úplně mladinkým nevěstám nepatřím, bude mi čerstvých 25 až se budeme brát, ale už jsem tu podobnou otázku zahlédla, tak zkus zapátrat ;)
Odpovědět
Ahoj, příští týden se vdávám a v říjnu mi bude 19... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě je čerstvě 22 a svatba je v srpnu :-) Jo a běžně vypadám tak na 16, takže v obchodech se hrozně diví :D :D
Odpovědět
Holka to neřeš:-) kdybychom se s tím mým pravým potkali dřív a tímpádem se dřív dobře poznali, tak jsem se taky třeba vdávala dřív a byla bych spokojená už v 19. Takhle jsem si musela počkat skoro o 10 let víc:-) Být to o 20 , 30 let zpátky, tak by se o mně říkalo, že jsem stará panna. Když to oba chcete a máte všechno promyšlené, na nic nečekejte:-) můžete se aspoň dožít diamantového výročí snáz:) hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruska @lstuchlova @sarkoc Tak se k nám přidejte děvčata :-) http://www.beremese.cz/group/6315/ ;-) @kuliseks No,my to stejně museli ještě odložit,jinak bych se vdávala už v 18 :-) Takže příští rok. Snad :-)
Odpovědět
Naprostý souhlas s kuliseks! Není to o věku, ale o tom člověku. Tím pádem 18 i 40 let je správně, pokud je to s tím pravým.
Odpovědět
Blázen nejsi a určitě ti to moc přeji :), jen ze své zkušenosti vím, že to co člověk v 19 považuje za ideál, je ve 30 mnohdy daleko realitě :)). (a to si myslím, že stojím pevně na zemi a jsem dost realista, takže od vztahů a manželství neočekávám princeznovskou růžovou pohádku :)). Na vztahu musíte pracovat a vyzrát s ním :))! Držím palce, ať zrajete stejně rychle ;)!
Odpovědět
Profilova fotka
no já kdybych se vdala v 19, tak už jsem nyní rozvedená :-D A byla to láska tak velká, že jsem si nic jiného neuměla představit.... ale osud tomu nechtěl a já jsem za to moc ráda.... člověk si asi musí vyzkoušet za a) více partnerů za b) různé životní situace a za c) zažít s tím druhým jak bydlení, tak nějaký problémy a až podle toho člověk pozná, zda spolu dokážou být v dobrém i zlém... a s mým manželem jsme bohužel museli řešit i smutný věci, které nás dali k sobě o 10000% víc, než kdybychom je spolu nezažili.... tím samozřejmě nechci říkat, že mladí lidé se nemají brát...jen přidávám můj pohled
Odpovědět
Ahoj, mam podobnou zivotni zkusenost, kdybych si brala sveho tehdejsiho pritele v 19ti, tak jsem dneska uz rozvedena a podruhe stastne provdana. Clovek proste dopsiva a ziskava zivotni zkusenost a stava se, ze proste laska z puberty neprecka (rozesli jsme se po 9ti letech). Takze drzim pesti, at to klapne. I kdyz ja osobne bych se v dnesni dobe v 19ti do vdavani rozhodne nehrnula.
Odpovědět
já se vdávala v 19, zatím nám to funguje už dlouhých 28 let a doufám, že spolu vydržíme až do smrti, jak se říká. Před svatbou jsme spolu nebydleli, tenkrát to nebylo běžné jako teď, v průběhu těch společných let přišly i zlé chvilky, ale všechno jsme společně překonali. Všem nevěstám přeji hodně štěstí.
Odpovědět
Dle meho nazoru zalezi i na tom, co mate po svatbe v planu. Znam par, kde se v 19ti vzali, a pak odjeli kazdej na jinej konec republiky na 5 let studovat, za tu dobu potkali spoustu dalsich lidi a zmenili se, tak si myslim, ze byla blbost, ze se vzali.. a od te doby se rozvedli. Ale znam i par, kde se vzali v 19ti, od te doby spolu jsou 10 let a uz maji 2 deti, a jsou strasne stastni.. proste zalezi na lidech a na situaci, na veku ani tak ne :)
Odpovědět
@lou1 Pokud jste spolu zažili už více různých situací a bydlíte spolu, tak bych se toho určitě nebála. Mě bylo 17, když jsem potkala manžela a ačkoliv první "žádost" o ruku proběhla cca ve 19/20, tak jsme to vážně asi nebrali, nikomu to neřekli a prostě svatba nějak vyšumněla (a nebo jsme vlastně byli od té doby pořád zasnoubení =-) ?). Brali jsme se po 10 letech vztahu, kdy mě manžel (znovu) požádal o ruku :-). Ačkoliv u obou žádostí manžel klečel, nedalo se to srovnat. Člověk skutečně přemyšlí v 19 trochu jinak (aspoň u nás to tak bylo), takže myslím, že my jsme hezky vyzráli a dospěli a také si za tu dobu toho hodně prožili (ať už dobrého, tak bohužel i zlého) a to nás neskutečně sblížilo :-). Opravdu už nevím, proč jsme se tehdy hned nevzali, ale i kdybychom to tehdy udělali, byli bychom pořád spolu, takže se toho neboj a pokud jsi si jistá, tak se klidně v 19 letech vdávej ;-).
Odpovědět
Článek se načítá
@lou1 Jejda,jako bysme my,25 leté nevěsty byly staré :-D Já bych být tebou ten věk neřešila,ještě před pár lety bylo běžné,že se lidi brali v 18 letech.To jen dneska je taková podivná doba. Já se taky měla vdávat v 18,ale jsem ráda že to nakonec nedopadlo. Dnes mám toho nejlepšího nastávajícího mužíčka. A vem tu svou svatbu pozitivně,aspoň máš vysokou šanci dožít se zlaté svatby :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?